Home
Despre Noi
Cum cumpar
Info Util
Casa Verde Contact
0 produse, lei Vezi cosul
cauta in 2487 produse:
sugestii de cautare
   

Centrale termice pe gaz in condensatie. Preturi. Oferte


Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Centrale pe gaz in condensatie, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria Centrale pe gaz in condensatie preturile sunt in lei si includ TVA. Promotiile in categoria Centrale pe gaz in condensatie sunt marcate cu steluta.

Denumire   Pret   
Foto Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24FF
Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24FFPROMOTIE !CADOU CRONOTERMOSTAT DE AMBIENT FARA FIR (WIRELESS) C3RF CADOU FILTRU ANTICALCAR DOSAMAX BLU 1/2 Centralele termice in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24FF fac parte din noua gama a celor de la Ariston - GALILEO EVOLUTION. Aceastea dispun de tehnologia arderii in condensare datorita careia are un randament ridicat, consum redus de combustibil, emisii de noxe reduse si confort maxim. Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS Premium EVO 24FF combina cerintele utilizatorilor pentru performanta, precum si protejarea mediului inconjurator. Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
3700.00 lei 
3399.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie BOSCH Condens 2000 W ZWB24-1AR 24 kw
Centrala termica in condensatie BOSCH Condens 2000 W ZWB24-1AR 24 kw- Centrala murala cu condensare Segment Basic - Gama de putere: 24kW - incalzire si ACM - Schimbator de caldura principal ectrem de fiabil - Schimbator de caldura secundar (recuperare caldura) - Compatibil cu termostate de tip ON/OFF si OT (open therm) - Vas de expansiune de 8L integrat - Produs compact, robust si de inalta calitateProducator: BoschGarantie: 2 aniContine kitul de evacuare gaze arse
3550.00 lei 
3100.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24FF
Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24FFPROMOTIE !CADOU CRONOTERMOSTAT DE AMBIENT FARA FIR (WIRELESS) C3RF CADOU FILTRU ANTICALCAR DOSAMAX BLU 1/2 Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24FF este in topul noii game Ariston - GALILEO EVOLUTION.  GENUS PREMIUM EVO este o centrala in condensare datorita care are un randament ridicat, consum redus de gaz, emisii de noxe reduse si confort maxim. Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24FF combina cerintele utilizatorilor pentru performanta, precum si protejarea mediului inconjurator. Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
4890.00 lei 
4549.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 26 Kw
Centrala termica in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 26 KwCentrala termica in condensare cu tiraj fortat combi pe combustibil cu putere de 26 kW pentru incalzire si producere apa calda menajera.Vitodens 100-W din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.Producator: Viessmann GermaniaGarantie: 2 aniPIF gratuitContine kitul de evacuare gaz ars.
3750.00 lei  
Foto Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 30FF
Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 30FFPROMOTIE !CADOU CRONOTERMOSTAT DE AMBIENT FARA FIR (WIRELESS) C3RF CADOU FILTRU ANTICALCAR DOSAMAX BLU 1/2 Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 30FF este in topul noii game Ariston - GALILEO EVOLUTION.  GENUS PREMIUM EVO este o centrala in condensare datorita care are un randament ridicat, consum redus de gaz, emisii de noxe reduse si confort maxim. Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 30FF combina cerintele utilizatorilor pentru performanta, precum si protejarea mediului inconjurator. Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
5490.00 lei 
5049.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 35FF
Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 35FFCADOU CRONOTERMOSTAT DE AMBIENT FARA FIR (WIRELESS) C3RF CADOU FILTRU ANTICALCAR DOSAMAX BLU 1/2 Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 35FF este in topul noii game Ariston - GALILEO EVOLUTION.  GENUS PREMIUM EVO este o centrala in condensare datorita care are un randament ridicat, consum redus de gaz, emisii de noxe reduse si confort maxim. Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO 35FF combina cerintele utilizatorilor pentru performanta, precum si protejarea mediului inconjurator. Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
6050.00 lei 
5399.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 35 Kw
Centrala termica in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 35 KwCentrala termica in condensare cu tiraj fortat combi pe combustibil cu putere de 35 kW pentru incalzire si producere apa calda menajera.Vitodens 100-W din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.Producator: Viessmann GermaniaGarantie: 2 aniPIF gratuitContine kitul de evacuare gaz ars.
5589.00 lei  
Foto Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM HP 45FF pentru incalzire
Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM HP 45FF pentru incalzireCentrala termica murala in condensare de mare capacitate destinata doar incalzirii. Centrala termica murala in condensare GENUS PREMIUM HP poate fi folosita atât pentru incalzirea spatiilor individuale de locuit, dar mai ales, prin utilizarea mai multor centrale in cascada, pentru spatiile de birouri, institutii, hale industriale. De asemenea prin cuplarea la un boiler cu incalzire indirecta, de mare capacitate, GENUS PREMIUM HP, poate fi solutia ideala de preparare a apei calde menajere. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economii de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe.  Producator: AristonGarantie: 3 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
11700.00 lei 
10699.00 lei 
Foto Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM HP 65FF pentru incalzire
Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM HP 65FF pentru incalzireCentrala termica murala in condensare de mare capacitate destinata doar incalzirii. Centrala termica murala in condensare GENUS PREMIUM HP poate fi folosita atât pentru incalzirea spatiilor individuale de locuit, dar mai ales, prin utilizarea mai multor centrale in cascada, pentru spatiile de birouri, institutii, hale industriale. De asemenea prin cuplarea la un boiler cu incalzire indirecta, de mare capacitate, GENUS PREMIUM HP, poate fi solutia ideala de preparare a apei calde menajere. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economii de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe.  Producator: AristonGarantie: 3 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
15350.00 lei 
13989.00 lei 
Foto Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM HP 85FF pentru incalzire
Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM HP 85FF pentru incalzireCentrala termica murala in condensare de mare capacitate destinata doar incalzirii. Centrala termica in condensare ARISTON GENUS PREMIUM HP 85 FF poate fi folosita atât pentru incalzirea spatiilor individuale de locuit, dar mai ales, prin utilizarea mai multor centrale in cascada (pana la 4 aparate), pentru spatiile de birouri, institutii, hale industriale. De asemenea prin cuplarea la un boiler cu incalzire indirecta, de mare capacitate, Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM HP 85 FF, poate fi solutia ideala de preparare a apei calde menajere. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economii de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe. Producator: AristonGarantie: 3 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
18250.00 lei 
16899.00 lei 
Foto Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF
Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF pentru incalzireCentrala termica in condensare destinata doar incalzirii cu functiile AUTO si INFO TOP. Centrala in condensare GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF este destinata doar incalzirii, cu posibilitate de producere de apa calda prin cuplare la un boiler indirect. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economie de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe. Centrala murala GENUS PREMIUM EVO SYSTEM este disponibila in varianta camera etansa si tiraj fortat – 24 kW; 30 kW; 35KW si poate fi conectata si la un sistem solar.Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
4995.00 lei 
4310.00 lei 
Foto Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 30FF
Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 30FF pentru incalzireCentrala termica in condensare destinata doar incalzirii cu functiile AUTO si INFO TOP. Centrala in condensare GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 30FF este destinata doar incalzirii, cu posibilitate de producere de apa calda prin cuplare la un boiler indirect. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economie de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe. Centrala murala GENUS PREMIUM EVO SYSTEM este disponibila in varianta camera etansa si tiraj fortat – 24 kW; 30 kW; 35KW si poate fi conectata si la un sistem solar.Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
5350.00 lei 
4610.00 lei 
Foto Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 35FF
Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 35FF pentru incalzireCentrala termica in condensare destinata doar incalzirii cu functiile AUTO si INFO TOP. Centrala in condensare GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 35FF este destinata doar incalzirii, cu posibilitate de producere de apa calda prin cuplare la un boiler indirect. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economie de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe. Centrala murala GENUS PREMIUM EVO SYSTEM este disponibila in varianta camera etansa si tiraj fortat – 24 kW; 30 kW; 35KW si poate fi conectata si la un sistem solar.Producator: AristonGarantie: 5 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
5900.00 lei 
5110.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 26 Kw incalzire
Centrala termica in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 26 Kw incalzireCentrala termica in condensare cu tiraj fortat combi pe combustibil cu putere de 26 kW doar pentru incalzire. Pentru producere ce apa calda menajera se ataseaza un boiler estern.Vitodens 100-W din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.Producator: Viessmann GermaniaGarantie: 2 aniPIF gratuitContine kitul de evacuare gaz ars.
3950.00 lei  
Foto Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS B PREMIUM 24 cu boiler de 40 l
Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS B PREMIUM 24 cu boiler de 40 lCu centrala Clas B Premium de la Ariston este practic imposibil să rămâneţi fără apă caldă. Noul sistem ABC vă oferă acum un control total, asigurând un nivel optim de confort, eliminând în acelaşi timp pierderile inutile. Datorită sistemului său inteligent de comandă şi transferului de apă între cele două rezervoare de acumulare de 20 de litri, apa caldă este întotdeauna disponibilă în cantităţi mari.Controlul electronic al pompei de recirculare a apei calde, al acumulării şi al schimbătorului de căldură cu plăci reduce cantitatea de energie risipită. Prin intermediul funcţiei AUTO inovatoare şi al interacţiunii cu dispozitivele de control al mediului ambiant şi climatizării, Clas B Premium/Clas B este o centrală termică care, pe lângă faptul că asigură confort maxim la încălzire, permite şi reducerea consumului de combustibil. Astfel vă ajută să faceţi economii şi protejează mediul înconjurător.Producator: AristonGarantie: 3 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
8050.00 lei 
7032.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS B PREMIUM 35 cu boiler de 40 l
Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS B PREMIUM 35 cu boiler de 40 lCu centrala Clas B Premium de la Ariston este practic imposibil să rămâneţi fără apă caldă. Noul sistem ABC vă oferă acum un control total, asigurând un nivel optim de confort, eliminând în acelaşi timp pierderile inutile. Datorită sistemului său inteligent de comandă şi transferului de apă între cele două rezervoare de acumulare de 20 de litri, apa caldă este întotdeauna disponibilă în cantităţi mari.Controlul electronic al pompei de recirculare a apei calde, al acumulării şi al schimbătorului de căldură cu plăci reduce cantitatea de energie risipită. Prin intermediul funcţiei AUTO inovatoare şi al interacţiunii cu dispozitivele de control al mediului ambiant şi climatizării, Clas B Premium/Clas B este o centrală termică care, pe lângă faptul că asigură confort maxim la încălzire, permite şi reducerea consumului de combustibil. Astfel vă ajută să faceţi economii şi protejează mediul înconjurător.Producator: AristonGarantie: 3 aniContine Kitul de evacuare al gazelor arsePIF gratuita.
8400.00 lei 
7329.00 lei 
Foto Centrala in condensatie IMMERGAS VICTRIX 26
Centrala termica in condensatie Immergas VICTRIX 26 cu producere de ACM.Garantie: 2 aniPIF: GratuitaKit evacuare inclusProducator: Immergas Italia  
5099.00 lei 
4990.00 lei 
Foto Centrala in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus Superior 26kw + boiler de 54l
Centrala termica in condensare Immergas Victrix Zeus Superior 26 kw cu boiler incorporat din otel inox de 54 litri.  Garantie: 2 aniPIF: GratuitaKit evacuare inclusProducator: Immergas Italia  
6545.00 lei  
Foto Centrala in condensatie IMMERGAS VICTRIX SUPERIOR + ACM 32kw
Centrala termica in condensatie Immergas VICTRIX SUPERIOR 32 KW cu producere de ACM.Immergas, atent intotdeauna fata de natura si problemele de mediu,prezinta noul model VICTRIX Superior 32 kW, o centrala cu condensare capabila sa ofere o economie de energie de pâna la 30% fata de centralele traditionale. Garantie: 2 aniPIF: GratuitaKit evacuare inclusProducator: Immergas Italia  
6380.00 lei  
Foto Centrala in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus Superior 32kw + boiler de 54l
Centrala termica in condensare Immergas Victrix Zeus Superior 32 kw cu boiler incorporat din otel inox de 54 litri.  Garantie: 2 aniPIF: GratuitaKit evacuare inclusProducator: Immergas Italia  
6780.00 lei  
Foto Centrala in condensatie IMMERGAS VICTRIX 50 kw E
Centrala in condensatie IMMERGAS VICTRIX 50 kw EVICTRIX 50 este o centrala de perete cu condensare ce se caracterizeaza printr-o putere ridicata (50 kw), un randament deosebit de mare (4* conf Directivei 92/42 CEE) si printr-o plaja de modulare foarte ampla (de la 20 la 100% din puterea nominala).Centrala VICTRIX 50 este prevazuta atat pentru functionarea independenta cat si pentru cea in cascada (pana la 8 aparate), cu avantajul de a garanta un randament total mai ridicat si costuri reduse de functionare. Puterea ridicata a centralei VICTRIX 50 este ideala atat pentru incalzirea locuintelor cu suprafete foarte mari (case bifamiliare, trifamiliale, blocuri), cat si pentru aplicatii comerciale si industriale. In cazul instalarii unei singure centrale, este posibila instalarea unei valve cu 3 cai esterne pentru racordarea la un boiler exterior in vederea producerii de apa calda menajera.Producator: ImmergasGarantie: 2 aniKitul de evacuare gaze arse este inclus in pret
8649.00 lei  
Foto Centrala in condensatie IMMERGAS VICTRIX 75 kw E
Centrala in condensatie IMMERGAS VICTRIX 75 kw EVICTRIX 75 este o centrala de perete cu condensare ce se caracterizeaza printr-o putere ridicata (75 kw), un randament deosebit de mare (4* conf Directivei 92/42 CEE) si printr-o plaja de modulare foarte ampla (de la 20 la 100% din puterea nominala).Centrala VICTRIX 75 este prevazuta atat pentru functionarea independenta cat si pentru cea in cascada (pana la 8 aparate), cu avantajul de a garanta un randament total mai ridicat si costuri reduse de functionare. Puterea ridicata a centralei VICTRIX 75 este ideala atat pentru incalzirea locuintelor cu suprafete foarte mari (case bifamiliare, trifamiliale, blocuri), cat si pentru aplicatii comerciale si industriale. In cazul instalarii unei singure centrale, este posibila instalarea unei valve cu 3 cai esterne pentru racordarea la un boiler exterior in vederea producerii de apa calda menajera.Producator: ImmergasGarantie: 2 aniKitul de evacuare gaze arse este inclus in pret
12460.00 lei  
Foto Centrala termica in condensatie SAUNIER DUVAL Thema Condens F25 18kw
Centrala termica SAUNIER DUVAL Thema Condens F25 18kwRandamentul excepţional de 107% PCI datorat tehnologiei de vârf (funcţionarea în condensaţie) asigură importante economii de combustibil. Confortul este asigurat de puterea ridicată (24kW) la funcţionarea în regimul sanitar si (18kw) in regim de incalzire.Producator: Saunier Duval FrantaGarantie: 6 aniKit evacuare inclusPIF gratuita 
4700.00 lei 
4485.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie SAUNIER DUVAL Semia Condens F25 18kw
Centrala termica SAUNIER DUVAL Semia Condens F25 18kwRandamentul excepţional de 107% PCI datorat tehnologiei de vârf (funcţionarea în condensaţie) asigură importante economii de combustibil. Confortul este asigurat de puterea ridicată (25.5kW) la funcţionarea în regimul sanitar si (18kw) in regim de incalzire.Producator: Saunier Duval FrantaGarantie: 6 aniKit evacuare inclusPIF gratuita 
4150.00 lei 
3700.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie SAUNIER DUVAL Thema Condens F30 24kw
Centrala termica SAUNIER DUVAL Thema Condens F30 24kwRandamentul excepţional de 107% PCI datorat tehnologiei de vârf (funcţionarea în condensaţie) asigură importante economii de combustibil. Confortul este asigurat de puterea ridicată (30kW) la funcţionarea în regimul sanitar si (24kw) in regim de incalzire.Producator: Saunier Duval FrantaGarantie: 6 aniKit evacuare inclusPIF gratuita 
5230.00 lei 
4880.00 lei 
Foto Centrala termica in condensatie Saunier Duval ISOFAST CONDENS F35 / 35 kw
Centrala termica Saunier Duval ISOFAST CONDENS F35 / 35 kwPachetul contine: -placa de racordare cu robineti (accesoriu obligatoriu). -kitul de evacuare gaze arse. -termostat de ambianta fara fir (telecomanda)Garantie: 2 aniPIF: Gratuita Producator: Saunier Duval Franta  
telefonic
Foto Centrala termica in condensatie Vaillant ECOTEC PLUS 19 kw + ACM
Centrala termica in condensatie Vaillant ECOTEC PLUS 19 kw + ACMProducator: Vaillant GermaniaPIF: GratuitaKIT de evacuare inclus.
6579.00 lei  
Foto Centrala termica in condensatie Vaillant ECOTEC PLUS 24 kw + ACM
Centrala termica in condensatie Vaillant ECOTEC PLUS 24 kw + ACMProducator: Vaillant GermaniaPIF: GratuitaKIT de evacuare inclus.
7415.00 lei