Vara sanie si iarna caruta? Cumparati un aer conditionat de Black Friday la super reducere si aveti vara racoare si iarna cald!

Vara sanie si iarna caruta? Cumparati un aer conditionat de Black Friday la super reducere si aveti vara racoare si iarna cald!

Cum perioada reducerilor Black Friday pe roinstalatii.ro este echivalentul preturilor imbatabile, iar  aparatele de aer conditionat pot fi folosite vara-iarna, va sugeram  sa profitati de perioada de promotie si sa faceti o investitie utila indiferent de sezon! Pe roinstalatii.ro gasiti la preturi competitive marci renumite pentru sistemele de climatizare fabricate si pentru aparatele de aer conditionat.

Viessmann, Ariston, Nordstar si Gree sunt branduri pe care le puteti alege la noi pe site.  De Black Friday noi micsoram preturile, fara sa schimbam conditiile favorabile dumneavoastra! Va reamintim: achizitionati  de 700 lei, iar daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov primiti aerul conditionat fara alte costuri; alegeti o modalitate de plata convenabila dumneavoastra; aparatele de aer conditionat sunt insotite de certificate de garantie, 2 sau 3 ani in cazul aerului conditionat. Suplimentar,  Roinstalatii.ro va preda marfa pe care o comandati si va indeamna  inainte ca dvs. sa semnati pentru receptia aparatului sa faceti o inspectie vizuala a produsului. Urmariti promotia de Black Friday pe roinstalatii.ro si cumparati aparatul de aer conditionat  potrivit la cel mai mic pret!

Ca sa fiti informat de Black Friday va sugeram sa analizati aparatele noastre de climatizare. Pe roinstalatii.ro veti gasi peste 40 de aparate de aer conditionat  din toate categoriile: monosplit,  multisplit, de pardoseala sau portabile.

 

Energia de racire/ incalzire a aparatelor din gama monosplit si multisplit variaza intre 9000 BTU si 24000 BTU, astfel incat sa va alegeti aparatul potrivit pentru spatiul dumneavoastra. Perioada de garantie este de minim 2 ani.

 

Aparatele Ariston din oferta, cu energii variind intre 9000 BTU si 24000 BTU, functioneaza pe compresoare de tip invertor.  Un echipament de top este ARISTON

 

EVOS 70MC4 INVERTER 24000 BTU, de clasa energetic A++, dotat cu sensor de prezenta (Intelligent eye) si functie de memorare a temperaturii si vitezei ventilatorului.

 

Aparatele de aer conditionat Nordstar au compresoare Toshiba, Panasonic sau Mitsubishi  si sunt dotate cu schimbatoare de caldura de randament mare. Eficienta este conferita de tubulatoare si sisteme eficiente de evacuare a condensului.

 

Aparatele monsplit Viessmann au la baza compresoare invertor, conform reglementarilor UE in vigoare. Aparatele de aer conditionat Viessmann fac parte din clasa A   atat pentru energia de incalzire, cat si cea de racire.

 

Cele doua aparate de aer conditionat in pardoseala Nordstar sunt utile pentru spatii largi rezidentiale, in aria hoteliera sau restaurante. Puterea cedata de racire  este 42000 BTU/h sau 46000 BTU/h, in timp puterea cedata la incalzire este 46000 BTU/h, respectiv 52000 BTU/h. Produsele includ kitul de conectare (4ml).

 

Aparatele portabile Nordstar sunt de puteri mici racire / incalzire. Sunt practice prin mobilitatea lor si prin faptul ca distribuie aerul multidimensional in incapere.

 

Util pentru dumneavoastra: Urmariti promotia de Black Friday pentru cele mai mici preturi!

 

In plus, la Roinstalatii.ro aparatele de aer conditionat vin in modele variate. Modalitatede plata e  flexibila la noi, iar bunurile sunt insotite de certificate de garantie.