Apa calda? Zambet cald? Pe durata Black Friday 2015 la Roinstalatii.ro, preturile mici la boilere vi le aduc pe amandoua!

Apa calda? Zambet cald? Pe durata Black Friday 2015 la  Roinstalatii.ro, preturile mici la boilere  vi le aduc pe amandoua!

Promotia de Black Friday se apropie vertiginos si va sfatuim ca in lista dumneavoastra sa includeti boilerele din oferta noastra.  Pe roinstalatii.ro, pe durata promotiei Black Friday, veti putea achizitiona boliere la preturi care, cu siguranta, va vor incanta!  In plus, termenii transport si garantie va vor aduce satisfactie. Cand achizitionati bunuri din oferta roinstalatii.ro in cuantum de 700 lei beneficiati de transport gratuit in Bucuresti si judetul Ilfov.

Componentele electronice ale boilerelor vandute pe roinstalatii.ro sunt garantate 2 ani, in timp ce corpurile acestora  au o garantie intre 3 si 7 ani. In plus, avem produse la care in afara de discount, primiti accessorii utile gratuit. Va dam cateva repere ale marcilor care va pot aduce apa calda cea de toate zilele: Ariston, Eldom, Idropi, Boschetti si Omega. De Black Friday nu trebuie sa vizitati toti producatorii,  gasiti boilerul de care aveti nevoie la noi,  in conditii care va avantajeaza pe dvs.   Va uram spor la cumparaturi de Black Friday pe roinstalatii.ro!


Boilere si incalzitoare de apa

 

Pentru ca vrem sa va salvam timpul de Black Friday, va descriem pe scurt boilerele pe care le gasiti pe roinstalatii.ro.
Boilere electrice: Va oferim 31 de boilere electrice, fabricate sub semnul marcilor Ariston si Eldom. Capacitatea de apa incalzita de acest tip de boilere variaza intre 10 l si 100 l.

Boilere termoelectrice: Sunt potrivite pentru incalzirea unor capacitati medii de apa menajera (80l -150 l) si se monteaza vertical. Marcile producatoare Ariston si Eldom (Bulgaria).

 

Boilere pe lemn/ electrice: Boilerele pe lemn sunt recomandate pentru consumatorii carora lemnul este un combustibil la indemana, ca sursa econmica si ecologica de energie. Materialele de fabricatie a boilerelor pe lemn sunt anticorozive, pentru o durata de viata indelungata.  Volumul de apa al rezervorului este de 80 l. Brandurile existe in oferta roinstalatii.ro sunt Ariston,  Boschetti, Idropi si Omega.

 

Boilere indirecte: Aceste sisteme de incalzire a apei calde menajera au doua principii de functionare. Dupa cum spune numele, pentru primele apa este incalzita in serpentina din interiorul rezervorului, in timp ce la sistemul  tanc in tanc  apa este incalzita in rezervorul  anticoroziv aflat in interiorul tancului exterior. Aceste sisteme se preteza incalzirii unor volume medii si mari de apa (80l-200l). Toate boilerele indirecte de pe roinstalatii.ro stau sub auspiciile calitatii Ariston.

 

Boilere cu pompa de caldura: Acestea sunt  cele mai economice si ecologice produse din  gama boilerelor. Aerul din mediul ambiant parcurge un ciclu termodinamic  pentru a incalzi apa menajera, sursa de energie folosita fiind chiar mediul inconjurator.  Sunt utile pentru incalzirea unor capacitati medii si mari de apa 80 l - 250l. Centralele cu pompa de caldura actioneaza, de asemenea, ca dezumidificator al incintelor in care sunt instalate. Datorita sistemelor prietenoase cu natura, produsele  de acest tip pot fi achizitionate prin programul "Casa Verde".

 

Notati-va in agenda Black Friday la Roinstalatii.ro!