Vineri aduce ghinion? Negru e de rau? La Roinstalatii.ro, de Black Friday, toate vestile sunt bune: cumparati pompe de circulatie la cele mai mici preturi!

Vineri aduce ghinion? Negru e de rau?  La Roinstalatii.ro, de Black Friday, toate vestile sunt bune: cumparati pompe de circulatie la cele mai mici preturi!

De acest Black Friday roinstalatii.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu preturi pe care nu le puteti refuza la pompe de recirculatie! Acestea sunt accesoriul necesar pentru recircularea apei sau aerului in casa  dumneavoastra. Va reamintim ca achizitionand de la noi aveti avantaje multiple! Comandati usor online, dumneavoastra alegeti pompa, modalitatea de plata si ne comunicati locul de livrare. Ati comandat de 700 lei? Aveti asigurata livrarea in mod gratuit in Bucuresti sau Ilfov!

Mai mult, alegand pompele DAB din oferta noastra va bucurati de transport gratis. Modalitatea de plata? E pe alese, pentru fiecare! Achizitionati pompa de circulatie si platiti fie in numerar la sediul nostru, la primirea produsului, fie cu card bancar la sediul nostru sau prin transfer bancar. Mai mult chiar, aveti un card de credit Star BT? Puteti cumpara si in rate!

 

Perioada de garantie la pompele de circulatie este de 2 ani. La roinstalatii.ro lucram pentru confortul casei dvs., iar pe perioada Black Friday noi ieftinim pompele astfel incat dumneavoastra sa faceti economii substantiale. Va pregatim oferte pentru bugetul dumneavostra, asadar pe locuri, fiti gata… de Black Friday cumparati!

Fiindca de Black Friday este o perioada promotionala in care va doriti sa cumparati cat mai multe lucruri utile, la preturi avantajoase, va indemnam sa va alegeti pe roinstalatii.ro pompa de recirculatie potrivita, inainte de inceperea campaniei de reduce a preturilor. Pompele de recirculatie sunt folosite in sisteme inchise de incalzire si climatizare.

 

Pe roinstalatii.ro gasiti 46 de pompe de recirculatie, folosite atat pentru sistemele de incalzire sau de climatizare. Marcile pe care le puteti achizitiona pe roinstalatii.ro sunt DAB, Grundfos, IMP PUMP, KSB si Wilo.

 

Pompele DAB, de fabricatie italiana, sunt utilizate pentru climatizare sau pentru apa menajera, calda sau rece. Pompele electronice DAB asigura o eficienta energetica crescuta datorita dispozitivului incorporat care sesizeaza modificarile  racire/ incalzire cerute de sistem. Pompele au in 2 sau 3 moduri de control diferite, in functie de modelul ales. Asiguram garantia pompelor de circulatie DAB pentru 2 ani.

 

Cele cinci pompe de circulatie  Grundfos UPbasic, cu motor de tip umed, functioneaza gratie unui motor asincron in 2 poli, produs in conformitate cu directivele ECM.
Pompele de recirculare  cu turatie variabila IMP PUMP au la baza o pompa a carui functionare se bazeaza pe magnet permanent,  ce controleaza presiunea la o viteza constanta. Toate cele sapte pompe IMP PUMP pot fi folosite in orice sistem de aer conditionat sau incalzire. Pompele IMP PUMP sunt  produse in Slovenia si au garantie de 2 ani.

 

KSB Calio S au putere de pana in 47 W si confera circularea apei (calda sau rece) la turatie variabila. Acestea poat fi utilizate in diferite sisteme inchise. Astfel , KSB Calio poate fi folosit in instalatii de incalzire si aer conditionat, instalatii de apa calda menajera si apa potabila, instalatii de incalzire prin pardoseala sau in instalatii solare. Produsele sunt produse in Germania.

 

Wilo star vehiculeaza in sistem cu apa  100% curata. Motorul imersat permite montarea pe conducta. Are 3 trepte de turatie, schimbate manual. Pompele de circulatie Wilo sunt fabricate in Germania si au garantie 2 ani.

 

Va reamintim: Black Friday aduce ieftiniri consistente!