Boilere. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Scaderea presiunii apei calde incalzita de boiler

Presiune boiler apa calda. Poza 85

12 Oct 2013 | 11 comentarii | 1629 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Una dintre cele mai comune erori care pot aparea la instalatia dvs. de incalzire a apei calde menajere este scaderea presiunii. Aceasta problema o identificati fie fizic, prin faptul ca apa calda nu are presiune la robinet, dar mai ales, verificand aparatul de masura incorporat in boilerul dumneavoastra.

citeste mai mult

Disperat fara apa calda? Boilerele electrice Drazice iti aduc apa calda si economii!

boilere-electrice DRAZICE. Poza 70

10 Mar 2013 | 76 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Va doriti ca apa calda si costuri mici? Ati vrea ca boilerul pe care il achizitionati sa fie durabil? Boilerele electrice Drazice sunt o  astfel  de solutie! Cazanele pentru cele sapte boilere din oferta sunt garantate 5 ani, in timp ce componentele electrice vin cu o garantie de 2 ani! Preturile sunt competitive, iar modalitatile de plata la noi sunt flexibile. Sa nu mai spunem ca roinstalatii.ro  poate livra aceste produse la nivel national! Puteti comanda simplu si oricand, transparent si eficient. Odata  ce ati adaugat produsul in cosul de cumparaturi,  noi va furnizam online  calculul costurilor de transport, livrare de care tot noi ne ocupam. Va invitam la cumparaturi online, programul este non-stop!

citeste mai mult

Ariston Thermo Romania: Una din cinci locuinte din Romania este dotata cu boiler

29 Feb 2012 | 81 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Aproximativ una din cinci locuinte din Romania este dotata cu boiler, potrivit unui studiu realizat de Ariston Thermo Romania, liderul pietei autohtone de profil. Compania preconizeaza o crestere cuprinsa intre 5% si 7% a pietei locale de boilere electrice in acest an, la aproximativ 140.000 de unitati, comparativ cu 2010 cand a ajuns la 130.000 de aparate comercializate. In ceea ce priveste afacerile proprii, Ariston Thermo Romania estimeaza o cota de piata de aproximativ 60% si un business de peste 8,7 milioane euro in 2011 pe acest segment.

citeste mai mult