Calorifere, radiatoare. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Caloriferele Airfel, in topul caloriferelor din otel cu cel mai bun raport calitate / pret

Va invitam sa alegeti din oferta noastra caloriferele cu cel mai bun raport calitate / pret

30 Iun 2012 | 138 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Printre cele mai bine vandute calorifere din otel pe site-ul nostru se numara modelele produse de Airfel. Motivele sunt simple: garantate 12 ani, raport catitate / pret excelent, design atragator, putere calorica mare. Dorind mereu sa va oferim informatii utile, care sa va ajute in alegerea si cumpararea celor mai bune calorifere, va prezentam mai jos topul vanzarilor de anul acesta. Nu uitati de reducerile de pret si spor la cumparaturi.

citeste mai mult

Vrei sa stii care este cel mai bun calorifer din otel? Iti propunem cele mai bine vandute modele pe Roinstalatii.ro

Topul celor mai bune calorifere din otel: asul din maneca ce iti va aduce calitate si preturi reduse

31 Mai 2012 | 1544 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

In dorinta de a va oferi mereu informatii proaspete si utile, am realizat un top al celor mai bine vandute calorifere din otel in anul 2014. Asa cum veti observa mai jos, toate sunt marca Purmo; va recomandam calduros sa luati in considerare caloriferele din acest top din mai multe motive: pret accesibil, 10 ani garantie, design modern, utilizare universala. De asemenea (dar nu in ultimul rand!), numarul mare de calorifere vandute anul acesta ne-a permis sa va oferim discounturi de pret demne de luat in seama. Va dorim spor la cumparaturi!

citeste mai mult

Esti in cautarea unor calorifere ieftine din otel? Poti alege din cele 6 modele pe care ti le recomandam mai jos

Va recomndam caloriferele din otel ieftine si bune!

10 Mai 2012 | 229 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Vrei sa cumperi ieftin si bun? Suntem pregatiti! Daca esti in cautarea unor modele de calorifere din otel ieftine, care sa iti aduca o economie substantiala in buget, ai mai jos recomandarile noastre. Important de stiut: de data aceasta ieftin nu inseamna si prost. Garantia caloriferelor pe care ti le prezentam este oferita de renumitul producator Konveks. Important de stiut: toate caloriferele se livreaza insotite de certificate de garantie. Spor la cumparaturi si la economii impreuna cu Roinstalatii.ro!

citeste mai mult

Dimensiunile radiatoarelor din otel

08 Apr 2012 | 226 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Indiferent de producator, radiatoarele din otel pot fi de tipul 10, 11, 20, 21, 22, 33, 44, cu inaltimi de 200mm, 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 900mm, si lungimi cuprinse intre 400mm si 3000mm

citeste mai mult

Vogel & Noot a verificat: Radiatoarele sunt cele mai populare elemente de incalzire!

11 Mar 2012 | 69 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

De aproape 100 de ani, radiatoarele sunt lider incontestabil in domeniul sistemelor de incalzire. Pentru a marca acest eveniment special, compania Heizkörper Vogel & Noot, producator inovator in tehnologia incalzirii si lider in domeniu de nivel european, prezinta un studiu propriu ce trece in revista nenumaratele avantaje ale sistemelor moderne de incalzire ce utilizeaza radiatoare inovatoare.

citeste mai mult