Hidroforul - solutie pentru alimentarea cu apa

Articol din: Va recomandam

Hidroforul este un echipament uzual in instalatie, care va ajuta sa imbunatatiti sau sa asigurati alimentarea cu apa rece pentru uz casnic. In oferta roinstalatii.ro gasiti aparate hidrofor strict pentru uz casnic, cu vase de expansiune de dimensiune mica (25l), dar suficienta pentru a asigura apa presiunea constanta pentru un numar multiplu de consumatori. Aparatele noastre, de diferite puteri, sunt produse de firma italiana Elpumps. In afara faptului ca sunt calitativ certificate, hidrofoarele din oferta roinstalatii.ro au preturi atractive, la ora actuala existand reduceri de pana la 17%. Nu mai stati pe ganduri si alegeti un hidrofor potrivit necesitatilor dvs. de consum !

Cateva repere pentru a alege un hidrofor


Hidroforul este un echipament fiabil menit sa asigure presiunea apei. Acesta este alcatuit din doua componente esentiale: o pompa si un vas de expansiune. Daca pompa are rolul de asigura presiunea prin aspirare-refulare, vasul de expansiune are menirea de a mentine presiunea in anumiti parametri. Rezistenta echipamentului este conferita de materialele folosite. Spre exemplu, pompele Elpump au carcasa fabricata din fonta.

 

Cand alegeti un hidrofor trebuie sa luati in considerare inaltimea maxima de aspiratie si inaltimea maxima de pompare, precum si debitul maxim de apa. Modelele de hidrofor Elpump din oferta noastra au inaltimi de aspiratie de maxim 9 m, in timp ce inaltimea maxima de pompare atinge 48 m. Debitul maxim este un criteriu important de luat in calcul, acesta depinzand de volumul de apa consumata simultan in mai mule locuri in casa, la un moment dat. Un prim efect al subdimensionarii debitului este lipsa presiunii apei. Pe de alta parte, un efect secundar este utilizarea intensiva a hidroforului, la putere maxima, ajungand sa se strice mai repede. Aparatele existente in oferta roinstalatii.ro ofera un debit maxim cuprins intre 62 l/ minut pana la 105 l/ minut.

 

Daca sunteti in cautarea unui hidrofor, analizati oferta roinstalatii pentru un echipament potrivit necesitatilor dvs. Aparatele au garantie 2 ani si, dupa cum am mentionat anterior, aparatele hidrofor din oferta roinstalatii.ro pot fi achizitionate la preturi reduse cu 16-17%. Spor la cumparaturi!

Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro