Incalzire in pardoseala - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala, o investitie pe care sa o luati in calcul anul acesta

Va recomandam


Publicat la 15 Aug 2014 | 50 afisari


Incalzire in pardoseala, banda perimetrala, panouri izolante din polistiren, aditivi pentru sapa, profil de dilatare

Functionad pe un principiu cunoscut inca de pe vremea romanilor, sistemele de incalzire in pardoseala au evoluat gratie tehnologiei, a dezvoltarii unor materiale mult mai fiabile. In plus, odata cu dezvoltarea industrie petrochimice, materialele izolante, tevile si tubulatura bazate pe produse prelucrate chimic au capatat noi valente prin flexibilitate, durabilitate si/ sau rezistenta la coroziune. Daca in unul dintre articolele precendete va aratam confortul adus de incalzirea in pardoseala, de data aceasta va aducem informatii suplimentare asupra componentele necesare pentru montarea unui sistem de incalzire in pardoseala.

Banda perimetrala


In oferta roinstalatii.ro gasiti banda perimetrala. Trebuie avut in vedere ca aceasta sa fie bine montata de podeaua bruta si fixate de jur imprejurul peretelui sau tocariei, inainte de a turna sapa. Banda din oferta noastra este marca Tiemme si este produsa din PE expandat , avand o parte adeziva.

 

Panourile izolante din polistiren expandat


Un prim rol al acestor panouri este usor de inteles: izolarea termica. Acest panou functioneaza drept izolator intre conductele incalzite si, sa o numim, podeaua bruta, impiedicand transferul de caldura catre o suprafata pe care nu o doriti incalzita. Pe de alta parte, panourile din polistiren expandat in relief, cum sunt cele din oferta roinstalatii.ro, ajuta in sustinerea tevilor.

 

Alte materiale necesare pentru instalarea incalzirii in pardoseala

 

Profilul de dilatare – are rolul de a prelua miscarile provocate de schimbarile termice sau fizice.
Aditivi pentru sapa - este folosit pentru omogenizarea materialului , in acelasi timp necesita mai putina apa, uscandu-se mai repede.

 

Orice investitie necesita planificare. Va sugeram sa vizitati site-ul roinstalatii.ro pentru a va alege materialele necesare unei instalatii in pardoseala!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau