Incalzire prin pardosela covorase electrice

RoInstalatii.Ro | Blog | Incalzire prin pardosela covorase electrice
Incalzirea prin pardosela: cinci detalii pe care trebuie sa le stii despre covorasele electrice
Va recomandam

Publicat la 28 Iun 2018 | 69 afisari


Incalzire in pardoseala, covoras electric, ambient, caldura

Dintre toate tipuri de sisteme termice potrivite pentru locuinte, incalzirea prin pardoseala este cea care se remarca prin numeroasele avantaje pe care le ofera. Eficienta si durata mare de viata sunt doar doua dintre principalele motive pentru care ai putea opta pentru o astfel de alternativa, in cazul in care iti doresti sa implementezi in casa ta un sistem de incalzire care sa iti ofere beneficii pe termen lung, care nu se resimt doar la picioare, ci si in buzunar!

Pentru un plus de confort, poti sa alegi modelele de covorase electrice pentru incalzirea prin pardoseala, pe care ti le prezentam in acest material!

  1. Covorasele electrice pentru incalzirea prin pardoseala prezinta un grad sporit de versatilitate. Acestea sunt disponibile in diverse dimensiuni, lucru care le face ideale pentru a fi folosite in diverse tipuri de spatii, indiferent de proportii si de maniera in care sunt configurate. Covorasele electrice sunt, de fapt, cabluri subtiri montate pe plase confectionate din material plastic. Latimea acestora masoara jumatate de metru.
  2. Desi covoarele electrice se pot monta in orice fel de locatie, acestea functioneaza la randament maxim atunci cand sunt pozitionate in incaperi cu suprafete medii si mici. In cazul in care doresti sa beneficiezi de avantajele incalzirii prin pardoseala pentru o casa foarte mare sau pentru alte tipuri de spatii mai generoase, ar fi indicat sa evaluezi si alte alternative.
  3. Covoarele incalzitoare se regasesc se clasifica in doua categorii de putere: pe de o parte vorbim despre cele de 100 W/m2 si pe de alta exista si cele de 150 W/m2. In timp ce primul model poate fi utilizat ca sistem termic suplimentar, cel de putere mai mare se poate folosi, fara probleme, ca sistem de incalzire independent.
  4. Montajul unui covoras electric necesita o oarecare experienta si atentie, pentru ca este un proces care presupune mai multe etape ce trebuie sa se desfasoare in siguranta. De exemplu, in prima faza, va fi nevoie sa intrerupi alimentarea cu curent electric. Mai apoi, e esential ca aceste covorase electrice sa aiba aceeasi densitate a caldurii. Pentru o acuratete crescuta in montarea acestora, iti sugeram sa apelezi la serviciile unui specialist.
  5. Pentru eficientizarea consumului si pentru asigurarea unui confort termic crescut, e indicat ca aceste covorase electrice sa fie controlate prin intermediul termostatelor. Pe site-ul nostru poti regasi o gama variata de modele de covorase electrice, precum si accesoriile utile pentru acestea.

Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau