Modele de calorifere de baie - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Modele de calorifere de baie

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Calorifere, radiatoare


Publicat la 15 Iun 2018 | 142 afisari


Calorifer de baie, port prosop, curbat, design, rafinament, confort

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

Calorifere pentru baie drepte - esenta amenjarilor accesibile

 

Amenajarea baii necesita un buget destul de mare daca vrei sa iti pui in practica idei foarte costisitoare. Totusi, ai si alternativa in care poti sa iti creezi o baie asa cum ti-ai dorit, cheltuind mai putin. Alegerea unor modele de calorifere pentru baie drepte reprezinta o alternativa foarte buna pentru care poti opta, in cazul in care ai un buget mai restrans pentru a-ti pune la punct baia.

 

Aceste calorifere pentru baie drepte - denumite adesea si calorifere tip port-prosop- reprezinta, de fapt, esenta amenajarilor accesibile. Acestea se incadreaza in orice fel de spatiu, fiind disponibile in dimensiuni variate. De asemenea, sunt ideale pentru baile mici, in care spatiul este limitat, deoarece se monteaza pe perete, deci reprezinta o modalitate foarte buna de a economisi spatiul.

 

Calorifere de baie curbate, definitia simbiozei dintre forma si functie

 

Baia reprezinta sanctuarul de liniste din casa ta, asa ca ai tot dreptul sa o amenajezi asa cum ai visat. Daca iti doresti o arhitectura aparte pentru peretii baii tale, sau daca acestia sunt prevazuti cu diverse curburi, poti apela la o solutie de design care iti ofera un grad sporit de functionalitate: calorifere de baie curbate, definitia simbiozei dintre forma si functie.

 

La fel ca si caloriferele drepte, modelele de calorifere pentru baie curbate pot fi controlate prin intermediul unui termostat de priza. Prin intermediul acestui accesoriu, radiatoarele vor furniza o cantitate optima de caldura, astfel incat sa fie pastrata temperatura pe care ai setat-o pentru baie.

 

De pe roinstalatii.ro poti sa comanzi ambele tipuri de calorifere pentru baie. In catalogul nostru vei regasi o diversitate de branduri, de categorii de produse, precum si o paleta variata de preturi. Din portofoliul nostru de produse fac parte calorifere de baie albe sau cromate, cu inaltimi si latimi variate, pentru a se potrivi deopotriva in baile de dimensiuni reduse, dar si pentru a face fata necesarului de caldura pentru baile mari. Cu ajutorul acestor calorifere, poti amenaja baia in orice stil iti doresti, fara sa ai nevoie de o investitie colosala. Te asteptam pe site-ul nostru pentru a comanda modele de calorifere de baie, foarte practice si cu un design modern si sofisticat.

 

Achizitioneaza sisteme de instalatii complete  de pe roinstalatii.ro!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau