Sisteme panouri solare cu centrala

Sistemele de panouri solare si centrale in condensare sunt sursa de caldura economica si ecologica!

Panouri solare


Publicat la 22 Oct 2012 | 75 afisari


Soarele - o sursa inepuizabila de energie nepoluanta

Scopul folosirii energiei alternative este reducerea consumului de combustibil fosil, poluant si costisitor. Prin instalarea intregului sistem, panouri solare si centrala in condensatie, va reduceti substantial factura la combustibil conventional pe doua cai. Pe de o parte economisiti bani folosind soarele, din plin vara, ca sursa gratuita de energie. Pe de alta parte ecomisiti din eficienta tehnologiei de condensare a centralei termice. Vaporii formati din gazele de ardere, prin condensare, transfera caldura latenta in sistem, crescand randamentul. Folosirea unei centralele termice in condensare salveaza pana la 35% din energie, in timp ce intregul sistem (centrala si panouri solare) reduce consumul cu pana la 50% fata de o centrala traditionala. Achizitionati acum unul dintre pachete si beneficiati de discount consistent!

Cele doua pachete de sisteme de panouri solare cu centrala in condensare contin accesorii esentiale pentru racordarea intregului sistem (centrala si panouri solare). In pretul promotional sunt incluse: centrala termica in condensare Ariston (Genus Premium EVO System 30 si ARISTON Genus Premium System 30 + 1) , echipamentul de evacuare, un colector solar, un cadru de acoperis pentru un panou, un modul solar, vasul de expansiune (volum de 15 l, 10 bar, diam. 1”), structura de racorduri hidraulice pentru un panou, supapa de siguranta (6 bar), lichidul de transfer pentru sistemul de panouri solare (antigel).


Centrale Ariston din gama pot atinge, la putere nominala, o eficienta maxima de 107%. Temperatura maxima pe circuit, in conditii de inalta temperatura, este 85oC. Centrala are un consum  energie electrica de 74W.


Panourile solare KAIROS FAST CD2-300 au o suprafata de 2.01 m2, in timp ce aria de captare este de 1.74 m2.
Pachetele formate din centrala in condesare si panouri solare, prin ecologia sistemului, ajuta la economia resurselor energetice, dar si financiare. Astfel ajutati mediul si propriile economii!
    


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau