Sunteti in dilema din ce material sa va faceti instalatia? Roinstalatii.ro va recomanda tevile si fitingurile din PPR, ca tehnologie de ultima generatie!

Articol din: Va recomandam

La ora actuala este dificil sa alegi fitinguri si tevi, intrucat pe piata componentelor de instalatii exista o mare diversitate de piese si materiale. Pentru a va rezolva dilema, va recomanda tubulaturi din PPR (polipropilena) ca o solutie tehnica ieftina si facila. Pe roinstalatii.ro gasiti un numar mare de fitinguri si tevi din PPR, de utilitate si dimensiuni variate. Achizitionati de la roinstalatii.ro comod din fata computerului sau telefonic si aveti diferite variante de a face plata. Din respect pentru dumneavoastra, clientii nostri, va predam produsele doar dupa ce ati efectuat o inspectie vizuala. Daca aveti dubii asupra alegerii dvs., puteti returna marfa in termen de 10 de zile si fie primiti banii inapoi, fie achizitionati un alt fiting din oferta roinstalatii.ro! Cumparati cu usor si cu spor!

Tevile si fitingurile din PPR pentru instalatii usoare si durabile


Polipropilena este un material plastic, care, gratie proprietatilor sale fizice, are o greutate mica. Datorita acelorasi trasaturi fizico-chimice, PPR are avantajul de a rezista in timp la coroziune chimica. Tevile si fitigurile din PPR nu lasa sedimente, precum alte materiale metalice. In plus, componentele hidro-termo-sanitare fabricate din PPR confera o buna izolare termica. Spre deosebire de cupru, fitingurile si tubulaturile PPR nu oxideaza intr-un mediu cu un grad ridicat de umezeala sau condens.


Din punct de vedere al rezistentei, tevile si fitingurile din PPR sunt durabile in timp si imposibil de perforat. Un alt beneficiu in folosirea pieselor din PPR este faptul ca acestea nu ingheata si, pe de alta parte, rezista la temperaturi ridicate.


Executarea lucrarilor cu tevi si elemente PPR este facila si nu necesita procese complicate, spre exemplu sudura. Fitingurile se imbina simplu cu mufe, fara sa necesite ansambluri adiacente. Toate aceste calitati ale PPR reduc considerabil timpul de montaj.


In ceea ce priveste costurile, tevile si fitingurile din polipropilena (PPR) sunt putin mai scumpe decat pexalul, dar considerabil mai ieftine decat componentele de instalatii din cupru.


Proprietatile fizice ale PPR, timpul redus de montaj, precum si raportul optim calitate pret, claseaza tevile si fitingurile PPR in topul optiunilor de materiale folosite in instalatii sanitare.

Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro

Pentru a vedea produsele click aici