Termostate de ambient

Aveti senzatia ca risipiti bani incalzind vecinii cu centrala dvs. termica? Achizitionati un termostat de ambient de la roinstalatii.ro si incalziti doar caminul dvs.! Acum si mai simplu: vine direct acasa!

Centrale termice


Publicat la 28 Ian 2013 | 131 afisari


Termostate de ambient. Poza 67

V-ati instalat centrala, sunteti multumiti de caldura din casa, dar nu si de consumul de energie? Termostatele de ambient vin sa rezolve problema, iar dumneavoastra aveti posibilitatea de a regla temperatura camerei in functie de mediul ambient. La noi aveti o plaja larga de produse si producatori, pe care le puteti cumpara in conditii avantajoase dumneavoastra. Pentru echipamentele superioare va punem la dispozitie online cartea tehnica sau manualul de utilizare pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita. Puteti achizitiona termostatul online pe roinstalatii.ro, dar va bucurati de livrare oriunde la nivel national. Produsele roinstalatii.ro sunt intotdeauna insotite de certificat de garantie, iar termostatele de ambient nu se abat de la regula. Acestea au garantie de 2 ani. Cumparati termostatul de ambient comod si garantat de la roinstalatii.ro!

Pe roinstalatii.ro exista 30 de termostate de ambient. Avem o larga varietate de produse diferentiate prin pret si caracteristici tehnice.

Ariston, Auraton, Euroster,Computertherm, Logictherm, Salus si Tiemme sunt numele producatorilor de termostate de ambient ale caror produse le gasiti pe roinstalatii.ro.

Produsele din oferta noastra au optiuni tehnice care sa se potriveasca tututor cerintelor clientilor roinstalatii.ro. 22 din cele 30 de termostate de ambient sunt programabile. Din punct de vedere al conectivitatii, 16 produse au tehnologie wireless, restul au conexiune prin fir.

Pe roinstalatii.ro, pentru o categorie larga de termostate de ambient ,gasiti manualul de utilizare sau specifiicatiile tehnice online, astfel incat sa aveti cat mai multe detalii si sa alegeti produsul care se potriveste cel mai bine centralei montata in casa dvs.

Va indemnam sa analizati toate termostatele de ambient si veti descoperi cu satisfactie ca exista produse cu reduceri, atingand chiar 18%!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Termostat de ambient cu fir COMPUTHERM Q7
 

Pret: 131.00lei

Termostat de ambient fara fir COMPUTHERM Q3 RF
 

Pret: 215.00lei

Termostat de ambient fara fir COMPUTHERM Q7 RF
 

Pret: 247.00lei

Termostat de ambient fara fir AURATON TUCANA SET (R25 RT)
 

Pret: 450.00lei

Termostat de ambient cu fir AURATON PAVO (2030)
 

Pret: 215.00lei

Termostat de ambient cu fir AURATON CETUS (3013)
 

Pret: 205.00lei

Adauga comentariul tau