Top trei convectoare electrice

RoInstalatii.Ro | Blog | Top trei convectoare electrice
Top trei cele mai bune convectoare electrice la inceput de an
Va recomandam

Publicat la 18 Feb 2019 | 552 afisari


Convector electric, incalzire locuinta,caldura, instalare usoara

Incalzirea locuintei se poate face prin diverse tehnologii si echipamente. In ultima vreme, convectoarele electrice au devenit extrem de populare in casele celor care isi doresc o solutie termica suplimentara eficienta si inovativa. Chiar si asa, nu foarte multi dintre noi stiu cum functioneaza aceste echipamente si nici care sunt avantajele pe care ele le ofera, comparativ cu alte sisteme de incalzire.


Cum functioneaza convectoarele electrice?

 

Un convector electric este un echipament inovativ, atat din punct de vedere al designului, cat si al modului de functionare. Intreaga tehnologie a unui convector este incastrata intr-o carcasa metalica. Cea mai importanta componenta a unui astfel de sistem termic este rezistenta electrica, a carei valoare variaza, in functie de produs, de la 500 W pana la 3000 W. Aceasta rezistenta electrica asigura convectia naturala a aerului, fara a fi necesara prezenta unui ventilator. In acest mod, aerul intra prin partea inferioara a aparatului, iar atunci cand este incalzit, iese printr-o grila pozitionata in partea de sus a acestuia.

 

Important de mentionat este ca un convector electric se foloseste mai degraba ca o metoda auxiliara de incalzire, fiind ideala pentru spatiile in care se doreste un plus de confort termic.

 

Convector de perete sau de podea?

 

Convectoarele electrice se pot monta pe perete sau pe podea. Pentru a lua cea mai buna decizie, e important sa stii plusurile si minusurile fiecareia dintre cele doua optiuni. Asadar, un convector de perete presupune o instalare ceva mai costisitoare, comparativ cu cele de podea. In plus, echipamentelor din aceasta categorie le este necesara functionarea continua, lucru care poate reprezenta un dezavantaj pentru proprietarii care isi doresc un sistem auxiliar economic de incalzire. Designul ergonomic este, insa, un plus al acestor echipamente.

 

Modelele de convectoare electrice de podea pot fi repozitionate rapid, in functie de locul in care trebuie sa furnizeze caldura. In plus, convectoarele electrice de podea se pot depozita in momentul in care nu mai sunt utilizate.

 

  • Avantaje convectoare electrice
  • Investitie initiala redusa;
  • Montarea usoara;
  • Silentiozitate;
  • Control electronic de ultima generatie;

 

Top 3 convectoare electrice in 2019

 

Alegerea unui convector electric poate fi dificila, motiv pentru care am realizat un top 3 al celor mai bune produse oferite de producatori in 2019:

1. Convector electric Tesy 3000 W

Convectorul electric Tesy este un model de pardoseala, care incorporeaza o rezistenta de 3000 W. Acesta functioneaza pe baza unui termostat mecanic, oferind facilitati moderne, precum protectie impotriva supraincalzirii si impotriva inghetului. Din punct de vedere al designului, vorbim despre un produs cu profil subtire, ideal pentru orice tip de spatiu.
 
2. Convector electric Atlantic Bonjour 2500 W

Convectorul electric Atlantic Bonjour 2500 W este un echipament de perete, care functioneaza pe baza unei tehnologii franceze. Este un produs care ofera numeroase avantaje, printre care instalarea usoara, utilizarea simpla si functii care permit controlul optim al echipamentului. Produsul este prevazut cu cablu electric si are un design robust.

3. Convector electric TESY de pardoseala 1500 W

Un alt convector de podea care ne atrage atentia la inceput de an este convectorul electric TESY 1500 W, cu termostat mecanic. Acesta este un model cu design slim, care nu ocupa mult spatiu si care are o functionare silentioasa. In plus, acest echipament este dotat cu un termostat de reglaj si cu unul de siguranta.


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Convector electric TESY de pardoseala 1500W, termostat mecanic
 

Pret: 349.00lei

Adauga comentariul tau