Transport gratuit centrale termice - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Transport gratuit centrale termice

Nu suportati frigul nici macar cat sa mergeti la magazin sa va cumparati o centrala? Achizitionati comod online pe roinstalatii.ro, alegeti una din centralele termice din oferta, iar aceasta va fi transportata gratuit pana acasa, oriunde in tara!

Centrale termice


Publicat la 07 Ian 2013 | 49 afisari


Achizitie online, comanda, transport gratuit, oferta

Toata lumea spune ca iarna aceasta a venit pe neasteptate. Sosirea timpului rece nu a luat roinstalatii.ro prin surprindere, ci am pregatit pentru dumneavoastra transport gratuit la nivel national pentru o serie de centrale termice! Centralele pentru care roinstalatii.ro va asigura transportul gratis sunt produse Ariston si Chaffoteaux, marci ce se autorecomanda prin inovatie si fiabilitate. Suplimentar, centralele termice livrate gratuit prin partenerii nostri in intreaga tara, sunt garantate pana la 5 ani. La roinstalatii.ro, simplificam lucrurile in timp ce dvs. economisiti timp si bani, asadar centralele vin cu  kitul de evacuare al gazelor inclus. Mai mult decat atat, categoria Ariston va aduce cadouri utile si reduceri suplimentare. Comandati telefonic sau online pe roinstalatii.ro si noi va aducem centrala acasa, oriunde in Romania!

In promotia noastra de produse cu transport gratuit pe teritoriul intregii tari, veti gasi  31 de centrale termice murale, fabricate de doua marci consacrate pentru echipamentele sale de incalzire: Ariston si Chaffoteaux.
Puterea de incalzire a centralelor pe care le livram gratuit variaza intre 6 si 35 kW, ceea ce va permite sa alegeti o centrala potrivita pentru a asigura incalzirea locuintei dvs.


In oferta cu transport gratuit am avut grija sa va respectam posibilitatea de a alege tehnologia si am inclus in campanie atat centrale cu ardere traditionala, dar si centrale cu ardere in condensatie.

 
Exista cinci centrale termice utilizate doar pentru incalzire, restul de 26 de sisteme fiind utile atat pentru incalzirea spatiului, dar si a apei menajere.
Suplimentar, cumparand una dintre cele 14 centrale Ariston beneficiati de un termostat wireless Computherm Q3RF si  de un filtru anticalcar, cadouri oferite de roinstalatii.ro.

Nu ratati: va transportam centrala aleasa acasa in Romania! Roinstalatii.ro va furnizeaza mai mult decat o centrala termica, va livreaza o suma de beneficii!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau