Transport gratuit centrale termice Bucuresti - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Transport gratuit centrale termice Bucuresti

Noi va aducem caldura acasa! Toamna aceasta va oferim transport gratuit in Bucuresti pentru patru tipuri de centrale termice!

Centrale termice


Publicat la 25 Sep 2012 | 51 afisari


Transport gratuit, cadou, avantaj, centrale termice

Frigul v-a luat prin surprindere? Roinstalatii.ro s-a pregatit pentru dumneavoastra: va asiguram transport gratuit in Bucuresti pentru patru modele de centrale termice din gama Viessmann si Ariston. In afara de transportul gratis si prompt, reducerile la aceste produse nu trebuie ignorate! De luat aminte! Cele doua categorii de centrale Ariston vin cu garantie extinsa de 5 ani, asigurata de catre reprezentanta Ariston si doua cadouri utile: termostat wireless Computherm Q3RF si filtru anticalcar. Va invitam la cumparaturi cu folos!

Calitate si confort

 

Centralele termice pentru care beneficiati de transport gratuit in Bucuresti va garanteaza confortul dorit la eficacitate maxima. Pentru centralele termice Ariston - CLAS PREMIUM EVO 24FF si CLAS EVO 24FF - setarea in modul AUTO regleaza automat temperatura centralei termice, in functie de cea ambientala, pentru un raport optim confort - consum.


Centralele termice Viessmann (Vitopend 100 WH1D si 24Kw Vitodens 050-W 33 Kw) stau sub semnul inovatiei si calitatii Germane. Daca Vitopend 100 WH1D vine cu un nou afisaj pentru un spor de uzabilitate, Vitodens 050-W 33 Kw se distinge prin eficienta. Astfel, prin schimbatorul de caldura Inox-radial, centrala transfera energia in calcura la un randament de 97%.


Avantaj dublu pentru dumneavoastra


Prin Roinstalatii.ro beneficiati de transport gratuit in Bucuresti, reduceri de pret si cadouri utile!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau