Cod: 3210031
Producator: Ariston
Rate de la 747.50 lei/luna
»@credit
Rate de la 770.85 lei/luna
»TBI Credit
Rate de la 670.72 lei/luna
»Libra Credit
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
7549.00 lei
 

Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS 200 EXT

NUOS este denumirea noului incalzitor de apa cu pompa de caldura Ariston, conceput pentru a functiona in perfecta armonie cu mediul inconjurator. Absorbind caldura direct din aer, NUOS asigura prepararea unei
cantitati mari de apa calda cu un consum redus de energie.
Tehnologia lucreaza in sfarsit in folosul naturii.

Producator: Ariston
Garantie: 2 ani

PRODUSUL POATE FI ACHIZITIONAT PRIN PROGRAMUL "CASA VERDE"

Acest produs face parte din categoria:
Boilere / Puffere Boilere cu pompa de caldura

Incalzitor de apa mural cu pompa de caldura ARISTON 200 EXT

- COP 3.7
- ANOD ACTIV SI ANOD DE MAGNEZIU
- REZISTENTA INTEGRATA 1000+1500 W
- FUNCTIE ANTI-LEGIONELLA
- MODUL DE FUNCTIONARE A POMPEI DE CALDURA (55 grC) ASIGURA O ECONOMIE SEMNIFICATIVA DE ENERGIE
- CONSUM REDUS DE ENERGIE (300W) ATUNCI CAND FUNCTIONEAZA IN MODUL POMPEI DE CALDURA
- PROGRAMARE ZILNICA

Foarte compact si silentios, a fost proiectat pentru a inlocui un incalzitor de apa mai vechi.
Consumul anual estimat de energie electrica atribuit prepararii apei calde menajere este de 1550 kwh/an in cazul unei familii cu 3 membri. Datorita principiului de functionare si calitatii componentelor sale, eficienta medie a sistemului NUOS este de aproape trei ori mai mare decat a unui incalzitor de apa traditional cu aceeasi capacitate.
Asta inseamna ca obtineti un avantaj imediat la factura de electricitate fara a resimti o scadere a confortului sau a performantelor, economisind astfel bani in timp ce protejati mediul inconjurator.

ENERGIE REGENERABILA
De obicei, cele mai mari inovatii sunt ascunse in ceea ce ne inconjoara zi de zi. Aerul, de exemplu, reprezinta o energie gratuita si regenerabila.
NUOS reuseste sa extraga din aer aceasta energie ecologica si sa o utilizeze pentru a incalzi apa.

PRODUS EFICIENT
NUOS utilizeaza doar 1/3 din energia electrica necesara incalzirii apei cu un incalzitor traditional. C.O.P. (coeficientul de performanta) defineste eficienta pompei de caldura prin raportul dintre energia obtinuta si cea furnizata. Acest parametru este cu mult peste 1, devenind avantajul major al utilizarii sistemului NUOS.

DEZUMIDIFICA INCAPEREA SI PERMITE SCHIMBAREA AERULUI
Tehnologia ecologica aplicata are inca un aspect pozitiv: aerul provenit din pompa de caldura ajuta la ventilarea naturala a camerei si sporeste calitatea aerului avand un efect placut de improspatare si dezumidificare.

TEHNOLOGIA POMPEI DE CALDURA
NUOS utilizeaza aerul admis intr-un ciclu termodinamic pentru a incalzi apa din interiorul rezervorului, inversand fluxul termic natural.
Fluidul refrigerent utilizat este R134A cu ODP (Potential de degradare a stratului de ozon) 0: acest lucru inseamna ca este absolut inofensiv pentru mediul inconjurator. Pe parcursul schimbarilor suferite de starea sa fizica si al ciclurilor de compresie/expansiune, fluidul refrigerent preia caldura continuta de aerul admis si o transfera apei din rezervor, chiar daca aceasta din urma are o temperatura mai ridicata decat primul.
Acesta este doar procesul inversat fata de cel utilizat in cazul frigiderelor.
Consumul de energie electrica al NUOS este extrem de redus deoarece electricitatea este utilizata doar de catre ventilator si compresor.

CICLUL TERMODINAMIC
1. Fluidul refrigerent R134A traverseaza vaporizatorul si absoarbe caldura furnizata de aerul admis si vaporizeaza complet.
2. In interiorul compresorulu, fluidul refrigerent este supus unei cresteri de presiune care duce la cresterea temperaturii.
3. In condensator, gazul refrigerent cedeaza din caldura sa apei din incalzitor. Acest schimb asigura trecerea in stare lichida a gazului, prin condensare.
4. Fluidul refrigerent sufera inca o reducere a presiunii si a temperaturii trecand prin ventilul de expansiune si revenind la starile initiale.

 

FUNCTII UTILE

MODUL GREEN
Funcţie ce sporeşte eficienţa energetică. NUOS funcţionează exclusiv în modul pompei de caldură, încalzind apa până la o temperatură de 62°C.

MODUL BOOST
Funcţie ce scurtează timpul de încălzire, sporind astfel confortul. NUOS lucrează împreună cu pompa de caldură şi rezistenţa electrică de 1,5 W, accelerând, în acest mod, procesul de încălzire a apei.
Când se depăşeşte temperatura de 62°C pompa de caldură este oprită iar încălzirea este asigurată de cele două rezistenţe electrice (1+1,5 kW) până la 75°C.

MODUL AUTO
Funcţie ce garantează cel mai bun raport confort – economie de bani. NUOS optimizează logica de comutare între pompa de caldură şi rezistenţa electrică.

FUNCŢIA ANTI-LEGIONELLA
Funcţia anti-legionella poate fi activată lunar pentru a iniţializa un ciclu automat de dezinfecţie. Daca este necesar, NUOS încălzeşte apă menajeră până la o temperatură de 65°C, această temperatură fiind menţinută o anumită perioadă de timp, suficient pentru a distruge un eventual focar al bacteriei ce s-ar putea dezvolta în rezervor.#pozaC2#

COP aer 20ºC apă 15-55oC (EN 255-3)
3,7
Putere calorică din aer la 20ºC (*) W
2775
Timp de încălzire aer la 20ºC (*) h/min
3:30
Cantitate max. de a.c.m. la 40ºC (*) lt
0.6
Dispersi termice (timp de 24h)
348
Presiune max. de funcţionare bar
6
Tensiune electrică/consum max. (*) V / W
220-240 mono/2500
Putere rezistenţă electrică W
1000/1500
Volum min. în camera de instalare (**) m3
20
Nivel presiune sunet la 1 m dB(A)
54
Greutate încălzitor golit kg
90
Clasă de protecţie IP
X4
Grosime izolaţie mm
41
Diametrul racordurilor hidraulice “
1/2M
Temperatură min. în camera rezervorului de acumulare
°C 1 1

Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS 200
RoInstalatii.Ro Roinstalatii.ro este un magazin virtual de referinta in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Va asteptam cu oferte de pret actualizate permanent, promotii, cadouri. 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.19 - 31032.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS 200 Ariston Boilere cu pompa de caldura. Preturi. Oferte 3629 3210031 Poza produs Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS 200
RON 7549.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS 200 EXT

NUOS este denumirea noului incalzitor de apa cu pompa de caldura Ariston, conceput pentru a functiona in perfecta armonie cu mediul inconjurator. Absorbind caldura direct din aer, NUOS asigura prepararea unei
cantitati mari de apa calda cu un consum redus de energie.
Tehnologia lucreaza in sfarsit in folosul naturii.

Producator: Ariston
Garantie: 2 ani

PRODUSUL POATE FI ACHIZITIONAT PRIN PROGRAMUL "CASA VERDE"

Produse similare:
Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS PRIMO 80
Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS PRIMO 100
Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS EVO 80
Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS EVO 100
Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS EVO SPLIT 80
Comentariu produs - by ,
nan/ 5
1
nan 1
Boilere / Puffere Boilere cu pompa de caldura Boiler cu pompa de caldura ARISTON NUOS 200