Buy-Back Ariston 2018. “PROVOCAREA ARISTON: ACTUALIZEAZA-TI CONFORTUL!”

Buy-Back Ariston 2018. “PROVOCAREA ARISTON: ACTUALIZEAZA-TI CONFORTUL!”

Vesti bune: incepand cu luna august 2018 demaram impreuna cu unul dintre cele mai importante branduri din industria centralelor termice programul Buy-Back Ariston. Poti beneficia de reduceri de 250 sau 400 lei daca alegi sa inlocuiesti vechea ta centrala cu una de ultima generatie: One.

 

Cum functioneaza campania Buy-Back Ariston 2018

 

Pentru a beneficia de reducerile de pret din aceasta campanie promotionala trebuie ca centrala achizitionata sa o inlocuiasca pe cea veche, pe care care o detii deja. Poate fi orice fel de centrala termica, indiferent de marca sau tipul de combustibil.

Cumpara din magazinul nostru online, in perioada perioada 01.08.2018 - 31.12.2018, unul din modelele de centrale Ariston Alteas ONE, Genus ONE sau Genus ONE NET (disponibil in curand).

Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani si sunt utilizatori finali, posesori ai unor echipamente de incalzire pe care sunt dispusi sa le inlocuiasca cu o centrala termica Ariston din gama ONE, respectiv ALTEAS ONE, puteri: 24 – 30 – 35 kW, GENUS ONE, puteri: 24 – 30 – 35 kW si GENIUS ONE NET, puteri: 24 –35 kW

 

Reducerea BUY BACK nu se cumuleaza cu alte promotii (cadouri) ale produsului aflat in campanie.