RO INSTALATII - magazinul dvs. complet de instalatii Centrale termice Centrale termice pe gaz in condensatie Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus
Poza Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 24/28 1 ErP, kit evacuare inclus
P.I.F. - Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune (PIF) este o operatiune efectuata de catre firmele de asistenta tehnica si service, si consta intr-o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002.


Citeste mai mult
Informatii despre livrarea comenzilor

Livarea produselor se face in functie de alegerea ta din cosul de cumparaturi. Modalitatile de livrare sunt urmaroarele:


Citeste mai mult
4.49900  lei cu TVA / Buc
In rate de la 447.31 lei/luna (
) »@credit
In rate de la 466.26 lei/luna (
) »TBI Credit

Estimare cost transport
Comanda impreuna cu:
Montaj standard Immergas + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov, Constanta, Tulcea, Calarasi) detalii
Montaj standard Immergas + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov, Constanta, Tulcea, Calarasi) - 600.00 lei

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de personal specializat si include:
- demontarea centralei termice pe gaz murala existenta (daca este cazul) si pozitionarea celei noi pe perete
- racordarea centralei la instalatia deja existenta (apa calda, apa rece, tur, retur, gaz)
- realizarea gaurii de cos (trecere prin caramida, BCA, rigips, lemn)
- montarea kitului de evacuare gaze arse
- racordarea tevii de condens la cea mai aproape scurgere de canalizare (doar daca este posibil, condensul nu se va elimina in exteriorul cladirii)
- punerea sub presiune a instalatiei
- PIF (punere in functiune)
- AF ISCIR (autorizare de functionare), valabila 2 ani de la emitere

Montajul standard nu include:
- realizarea gaurii de cos in pereti de beton (cost suplimentar 180 lei)
- armaturile necesare racordarii centralei (robineti, filtre, etc)

600.00 lei
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Email: comenzi@roinstalatii.ro
Producator:   Immergas
Immergas
Immergas

Fondată în 1964 şi specializată în proiectarea şi construcţia de centrale termice cu gaz, Immergas este astăzi o companie în continuă expansiune . Immergas proiectează, testează şi pune la punct toate produsele sale în propriul Centru de Cercetare şi Dezvoltare. Acestuia i se adaugă Secţiile de Modelare, Producţie, Montaj şi Testare. Immergas se distinge şi prin eficienţa serviciilor furnizate de cele peste 600 de Centre de Asistenţă Tehnică Autorizate care dau valoare calităţii produsului şi fructifică munca desfăşurată de Instalator.


  Cod: 3.024883

Specificatii produs

Garantie 2 ani

Pentru acest produs aveti o garantie de doi ani.

Kit evacuare inclus

La acest produs kit-ul de evacuare este inclus in pret.

Livrare in toata tara

La acest produs livrarea este asigurata la nivel national

PIF gratuit

Pentru acest produs punerea in functiune este GRATUITA. Persoana autorizata pentru a efectua punerea in functiune, va realiza urmatoarele operatii: - verifica aparatul care urmeaza sa fie pus in functiune si compatibilitatea lui cu tipul de gaz utilizat - verifica instalarea corecta a aparatului asa cum este prevazuta in instructiunile producatorului acestuia - verifica racordarea corecta a aparatului la reteaua de gaz, reteaua de electricitate, reteaua de apa, evecuarea gazelor arse - alimenteaza aparatul cu combustibil gazos, apa si electricitate - verifica etanseitatea circuitelor de combustibil gazos si de apa - verifica functionarea sistemelor de reglare si protectie - regleaza parametrii de intrare in aparat - porneste aparatul, efectuand reglajele necesare pentru o functionare optima a acestuia - reverifica functii de reglare si protectie la cald - masoara parametrii de functionare, acestia fiind trecuti intr-un raport de verificare - instruieste utilizatorul final, caruia ii va explica modul de exploatare si intretinere curenta a aparatului - completeaza carnetul aparatului si il preda utilizatorului final Utilizatorul final contrasemneaza raportul de verificare. ATENTIE ! 1. A NU SE CONFUNDA INSTALAREA CU PUNEREA IN FUNCTIUNE 2. ESTE NECESARA AUTORIZAREA FUNCTIONARII CENTRALEI TERMICE (LUAREA IN EVIDENTA ISCIR). De regula aceasta se face cu firma care efectueaza punerea in functiune (PIF) si este contra cost.

Livrare gratuita TOATA TARA

Pentru acest produs se asigura LIVRARE GRATUITA in toata tara (zonele acoperite de catre Urgent Curier)

Garantie 2 ani
Tiraj centrala Fortat
Ardere centrala In condensare
Putere centrala 31 - 35 kw
Boiler incorporat Nu
Utilizare Incalzire +ACM
Instalare centrala Pe perete
Descriere produs

Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus

Noua gama de centrale termice Immergas, cea mai avansata din platforma Top Tech, a fost conceputa in conformitate cu noile directive europene ErP si ELD si este fabricata pe liniile inalt automatizate de la sediul din Brescello.
Directiva ErP (2009/125/CE) – ErP semnificand Energy related Products (Produse cu impact Energetic) – stabileate ghiduri foarte precise pentru proiectarea si fabricarea unor produse eco-compatibile si defineste cerintele minime obligatorii pentru eficienta si performanta in protejarea mediului ale tuturor echipamentelor consumatoare de energie.
Directiva privind Etichetarea Energetica 2010/30/CE (ELD – Energy Labeling Directive) prevede ca fiecare produs care face obiectul Directivei ErP si poarta o eticheta care sa evidentieze nu numai clasa de eficienta energetica, dar si alti factori de performanta, cum ar fi nivelul de zgomot si consumul de energie.

Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus

 

PUTERE MARE, RISC DE COLMATARE REDUS
Modulul de condensare este inovativ: asigura in circuitul de incalzire o putere ridicata si o sarcina hidraulica mare, cu risc scazut de colmatare datorat impuritatilor din instalatie si totodata rezistenta crescuta la coroziune datorita aliajului special folosit.
ECONOMIE SUPERIOARA DE ENERGIE, CONFORT SPORIT DE APA CALDA
Noua placa electronica moduleaza puterea cazanului de la 100% pana la 10% si, impreuna cu pompa cu consum redus, realizeaza economii importante de energie. Modelele instantanee sunt dotate cu un regulator de debit si cu doi senzori, astfel incat se obtine un confort ridicat de apa calda pentru consum: 3 stele *** conform standardului EN 13203-1. Pentru instalatiile cu consum mare de apa calda sau cu consumatori simultani este disponibila versiunea “X”, care poate fi racordata cu boilere de diferite capacitati.PERFORMANTE HIDRAULICE RIDICATE
Modulul de condensare este proiectat pentru a oferi spatii largi de circulatie a apei, care permit un debit ridicat si o pierdere de sarcina scazuta, ideale pentru integrarea in instalatii vechi de incalzire. Aceasta implica si un risc redus de colmatare daca sunt prezente impuritati in apa din instalatie.
Materialului utilizat - aliaj special din aluminiu-siliciu-magneziu - si grosimile considerabile de material ofera o deosebita rezistenta la coroziune. Pinii tronconici din interiorul modulului maresc suprafata de schimb de caldura asigurand o putere utila ridicata.
Este importanta mentinerea valorii pH-ului apei din instalatia de incalzire intre 6,5 si 8,5 cu o duritate de 15 0F.
DOMENIU LARG DE MODULARE
Noua placa electronica reduce costurile de functionare datorita performantei ridicate chiar si in cazul necesarului redus de energie, cum este cazul perioadelor inter-sezoniere. Gratie domeniului amplu de modulare, intre 10%-100% din putere pentru modelele de 35 kW si intre 12%-100% din putere pentru cele de 28 kW, eficienta sezoniera este deosebita.
POMPA ELECTRONICA DE CLASA A
Pompa de circulatie cu turatie variabila, cu consum redus, ofera economii mari de energie in raport cu pompele traditionale. Cele doua sonde NTC, pe tur si pe retur, asigura modularea continua in functie de cerintele instalatiei, crescand eficienta sezoniera. Pompa poate sa functioneze intr-unul din modurile: Δt constant, sarcina proportionala sau turatie constanta.

PERFORMANTE RIDICATE LA PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM
Circuitul de apa calda de consum al versiunilor instantanee dispune de un debitmetru si doua sonde pentru controlul temperaturii. Alaturi de acestea este disponibila functia BOOST, care presupune mentinerea centralei la o temperatura suficient de ridicata pentru a putea furniza instantaneu apa calda de consum in cazul unei cereri. Se asigura in acest mod incadrarea ambelor modele in categoria 3 *** sub aspectul confortului sanitar.
Modelul 35 X TT poate fi racordat la un boiler extern, disponibil intr-o gama de modele cu capacitati intre 80 si 300 litri, in functie de cerintele instalatiei de apa calda de consum. Sunt suficiente doua conducte care racordeaza vana cu trei cai (dotare standard in cazan) cu serpentina boilerului.
FUNCTIONAREA CU CAPTATOARE SOLARE
Echiparea centralei permite functionarea sa in combinatie cu un sistem solar, fara a necesita accesorii suplimentare. Pornirea centralei este gestionata in functie de temperatura de intrare a apei si de intarzierea la aprindere setata.
FUNCTIONAREA IN INSTALATII DE INCALZIRE DE JOASA TEMPERATURA
Centrala MAIOR TT poate asigura incalzirea in instalatii de joasa temperature prin setarea temperaturii maxime de tur, fara a influenta functionarea in regim ACC. Placa electronica a centralei are borne  edicate pentru conectarea unui termostat de siguranta de contact, reglabil.

Caracteristici tehnice
Functionare in regim de incalzire
Putere utila max./min. - regim incalzire (40/30 °C)
37,0 / 3,9 kW
Putere utila max./min. - regim incalzire (50/30 °C)
36,0 / 3,9 kW
Putere utila max./min. - regim incalzire (80/60 °C)
34,2 / 3,5 kW
Domeniu de reglare temperatura incalzire
20 - 85 °C
Presiune maxima circuit incalzire
3 bar
Capacitate vas de expansiune circuit incalzire
10 litri
Functionare in regim de producere ACM
Putere utila max./min. - regim ACM
34,2 / 3,5 kW
Domeniu reglare temperatura ACM
30 - 60 °C
Debit de ACM in serviciu continuu, cu delta T = 30oC
16,8 l/min
Debit minim circuit sanitar
1,5 l/min
Presiune maxima circuit sanitar
10 bar
Presiune dinamica minima circuit sanitar
0,3 bar
Eficienta
Eficienta la putere max./min. (40/30°C)
106,0 / 107,6 %
Eficienta la putere max./min. (50/30°C)
103,2 / 107,5 %
Eficienta la putere max./min. (80/60°C)
97,9 / 96,8 %
Eficienta la 30% putere nominala (80/60°C)
103.2 %
Alimentare electrica
Grad de protectie electrica
IPX5D
Tensiune/Frecventa
230 / 50 V / Hz
Consum si emisii
Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20)
3,70 / 0,38 m3/h
Emisii CO (cu gaz natural)
24 mg/kWh
Emisii NOx (cu gaz natural)
26 mg/kWh
Clasa NOx
5
Racorduri hidraulice
Intrare/iesire instalatie incalzire
3/4”
Intrare/iesire instalatie sanitara
1/2 "
Intrare gaz
3/4”
Dimensiuni si greutate centrala
Inaltime
748 mm
Latime
440 mm
Adancime
276 mm
Masa centrala plina/goala
35,8 / 33,4 kg

Produse din aceeasi categorie

Acest produs face parte din categoria:
Centrale termice Centrale termice pe gaz in condensatie
Intrebari si raspunsuri despre Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus
Intreaba-ne si vom raspunde

Completati campurile marcate!Articole recomandate

P.I.F. - Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune (PIF) este o operatiune efectuata de catre firmele de asistenta tehnica si service, si consta intr-o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002. Citeste mai mult despre P.I.F. - Punerea in functiune
Roinstalatii.ro este un magazin virtual de referinta in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Va asteptam cu oferte de pret actualizate permanent, promotii, cadouri. 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.19 - 31032.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus Immergas Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 3580 3.024883 Poza produs Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus
RON 4499.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus

Noua gama de centrale termice Immergas, cea mai avansata din platforma Top Tech, a fost conceputa in conformitate cu noile directive europene ErP si ELD si este fabricata pe liniile inalt automatizate de la sediul din Brescello.
Directiva ErP (2009/125/CE) – ErP semnificand Energy related Products (Produse cu impact Energetic) – stabileate ghiduri foarte precise pentru proiectarea si fabricarea unor produse eco-compatibile si defineste cerintele minime obligatorii pentru eficienta si performanta in protejarea mediului ale tuturor echipamentelor consumatoare de energie.
Directiva privind Etichetarea Energetica 2010/30/CE (ELD – Energy Labeling Directive) prevede ca fiecare produs care face obiectul Directivei ErP si poarta o eticheta care sa evidentieze nu numai clasa de eficienta energetica, dar si alti factori de performanta, cum ar fi nivelul de zgomot si consumul de energie.

Produse similare:
Centrala termica in condensatie ARISTON CARES PREMIUM 24 EU
Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON CLAS ONE 24
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX TERA 24/28 1 ErP, kit evacuare inclus
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25, kit evacuare inclus
Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON GENUS ONE 24
Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 35 1 ErP, kit evacuare inclus
Produsul a fost adaugat in cos. .
Alege judetul in care vrei sa iti livram comanda acest produs.
Continua cumparaturile
Acest produs se livreaza doar in Bucuresti si zonele limitrofe prin flota proprie Roinstalatii