Mufa rapida GEBO 1 1/4 FE
Poza Mufa rapida GEBO 5 4  FE
P.I.F. - Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune (PIF) este o operatiune efectuata de catre firmele de asistenta tehnica si service, si consta intr-o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002.


Citeste mai mult
Informatii despre livrarea comenzilor

Livarea produselor se face in functie de alegerea ta din cosul de cumparaturi. Modalitatile de livrare sunt urmaroarele:


Citeste mai mult
6200  lei cu TVA / Buc
In rate de la 23.17 lei/luna (
) »TBI Credit

Estimare cost transport
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Email: comenzi@roinstalatii.ro
Producator:   Gebo Armaturen
Gebo Armaturen
Gebo Armaturen Gebo-Armaturen GmbH este o companie familiara infiintata in 1918 in regiunea Rohr din Germania. Numele companiei deriva din initiativele infiintatorului si ale primului sediu oficial din Bochum. Sediul principal al grupului se afla in Scwelm, iar alte 7 filiale in diferite regiuni din Europa comercializeaza produsele companiei mama. Pentru Europa de Sud-Est reprezentantul Gebo-Armaturen GmbH se afla in Budapesta, Gebo SEE Kft. Produsele Gebo destinate domeniului de instalatii, cu o prezenta de peste 70 ani pe piata, sunt caracterizate prin precizie, creativitate si calitate superioara. Fabrica este certificata ISO 9002 si produsele testate de DVGW. Filozofia companiei este sa produca si sa comercializeze produse de inalta performanta la un pret accesibil, ce intrunesc conditiile de lucru a acelor instalatori, care efectueaza lucrari de calitate, pentru clienti multumiti.
  Cod: 10230025

Specificatii produs

Garantie 2 ani

Pentru acest produs aveti o garantie de doi ani.

Livrare in toata tara

La acest produs livrarea este asigurata la nivel national

Descriere produs

Mufa rapida GEBO 5/4" FE

Racordurile rapide Gebo Special sunt solutii speciale de realizare a racordarilor fara filetare sau sudura a capetelor de teava din otel. Se fabrica pe dimensiunile cuprinse intre 3/8" - 4". In gama noastra de produse se regasesc cele mai diverse tipuri constructive de fitinguri, oferind solutii pentru o varietate vasta de aplicaĊ£ii: mufe cu filet exterior sau interior, mufe duble, teuri cu file interior.

Mufa rapida GEBO 5/4" FE

Mufele pentru imbinari rapide Gebo sunt solutia ideala pentru realizarea imbinarilor fara filetare sau sudare.
Mufele rezista la solicitari axiale si la presiunile inferioare din sistem.Mufele permit abateri unghiulare de 3° in toate directiile.
Mufele sunt realizate din fonta dublu zincata.
Presiunea de lucru este de 10 bar pentru apa si de 4 bar pentru gaz.
Temperatura de lucru este intre -20°C si +80°C.

Montajul mufelor rapide Gebo:

1. Capatul tevii trebuie taiat perpendicular pe ax. Se verifica daca capatul de teava este debavurat, fara deformari si nefiletat;
2. Capatul de teava trebuie curatat de murdarie, vopsea sau rugina;
3. Se introduce pe capatul de teava olandeza, inelul de strangere, saiba de presiune si garnitura de etansare conica. Garnitura de etansare trebuie sa fie pozitionata la cel putin 10 mm de la capatul tevii.
4. Capatul de teava impreuna cu elementele de etansare se introduc in locasul de etansare a corpului fitingului . Trebuie verificat daca componentele sunt exact in ordinea precizata in instructiuni;
5. Olandeza se insurubeaza pe corp si se strange bine. La strangerea olandezei trebuie avut grija ca teava sa nu se roteasca impreuna cu olandeza.

 

Produse din aceeasi categorie

Acest produs face parte din categoria:
Instalatii APA / GAZ / CANAL Mufe rapide GEBO
Intrebari si raspunsuri despre Mufa rapida GEBO 5/4" FE
Intreaba-ne si vom raspunde

Completati campurile marcate!Roinstalatii.ro este un magazin virtual de referinta in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Va asteptam cu oferte de pret actualizate permanent, promotii, cadouri. 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.19 - 31032.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Mufa rapida GEBO 5/4" FE Gebo Armaturen Mufe rapide GEBO 452 10230025 Poza produs Mufa rapida GEBO 5/4
RON 62.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

Mufa rapida GEBO 5/4" FE

Racordurile rapide Gebo Special sunt solutii speciale de realizare a racordarilor fara filetare sau sudura a capetelor de teava din otel. Se fabrica pe dimensiunile cuprinse intre 3/8" - 4". In gama noastra de produse se regasesc cele mai diverse tipuri constructive de fitinguri, oferind solutii pentru o varietate vasta de aplicaĊ£ii: mufe cu filet exterior sau interior, mufe duble, teuri cu file interior.

Produse similare:
Mufa rapida GEBO 3/8 FE
Mufa rapida GEBO 1/2" FE
Mufa rapida GEBO 3/4 FE
Mufa rapida GEBO 1" FE
Mufa rapida GEBO 6/4 FE
Instalatii APA / GAZ / CANAL Mufe rapide GEBO Mufa rapida GEBO 5/4" FE
Produsul a fost adaugat in cos. .
Alege judetul in care vrei sa iti livram comanda acest produs.
Continua cumparaturile
Acest produs se livreaza doar in Bucuresti si zonele limitrofe prin flota proprie Roinstalatii