Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 32 Kw, doar incalzire, WiFi, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA + lichid protector, Stabilizator de tensiune KEMOT

Transport gratuit
Pachete promo
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Cod: PACHET_3_Z022922
Producator: Viessmann
Garantie: 2 ani
Plata in rate de la 694.06 lei
7006.00 lei
Transport gratuit
 
 
 

Centrala termica pe gaz in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 32 Kw, doar incalzire, WiFi, kit evacuare inclus

Datorita ansamblurilor moderne, cazanul mural in condensatie pe gaz montat pe perete economiseste foarte mult spatiu si totodata poate fi instalat si in nise mici.
Nu sunt necesare spatii libere laterale pentru service, toate conexiunile sunt usor accesibile din fata. Acest lucru face ca echipamentele murale Vitodens sa fie ideale pentru modernizarea apartamentelor sau a caselor unifamiliare.
Noile centrale Vitodens 100-W/111-W sunt foarte economice si au o functionare ecologica.
Arzatorul MatriX-Plus: Piesa centrala a sistemului dumneavoastra de incalzire.
Noul arzator MatriX-Plus se diferentiaza mai ales prin functionarea eficienta, dar si prin reducerea poluarii si a zgomotului. Suprafata speciala din otel inoxidabil a arzatorului MatriX este rezistenta la temperaturi inalte, asigurand astfel aparatului fiabilitate si performanta ridicata un timp indelungat.
O alta inovatie tehnica de la Viessmann este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro. Se adapteaza automat la toate tipurile de gaz si asigura o ardere continua curata si eficienta.
Schimbator de caldura Inox-Radial din otel inoxidabil: eficient si durabil.
Schimbatorul de caldura Inox-Radial rezistent la coroziune din otel inoxidabil este „inima“ cazanului Vitodens 100-W / 111-W. Converteste eficient energia utilizata in caldura. Si asta cu siguranta se deosebeste prin durabilitate si inalta calitate oferita de catre otelul inoxidabil.
Operare simpla cu afisaj pe 7 segmente.
Afisajul LCD pe 7 segmente al noii platforme electronice se caracterizeaza prin design-ul subtil „Blackpanel“, functionarea foarte simpla si usor de inteles. Sistemele de incalzire cu un circuit de incalzire direct si / sau mixt pot fi controlate convenabil.


Filtru anticalcar DOSAMAX BLU 1/2-1/2

Utilizare: centrale termice, boilere
- montaj  pe verticala sau pe orizontala;
- filet 1/2 interior cu semiolandez;
- debit apa 1,5m3/h;
- presiune maxima de lucru 16 bar;
- pierderi de presiune la trecerea prin filtru 0,2 bar;
- temperatura maxima apa 45°C.


Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA + lichid protector

Design inovator al unității sigilate, testat sub presiune, pentru a maximiza fiabilitatea și a promova o curățare rapidă și ușoară prin intermediul supapei de golire.
Acțiune unică, permițând captarea unei game largi de resturi magnetice și nemagnetice prin intermediul tehnologiei HPS.
Construcție durabilă și robustă, realizată dintr-un polimer tehnic armat cu fibră de sticlă de înaltă calitate, cu alamă pe colector de plastic.
Dozare comodă, fără murdărie și rapidă prin intermediul supapei de golire – mai puțin timp petrecut la fața locului la întreținerea sistemului.
Ușor de instalat – se potrivește la conductele cu orientări orizontale și verticale.
Nu va bloca sau restricționa debitul.


Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W

Dimensiuni (LungimexLatimexInaltime) - 235 x 145 x 170 mm
Iesire - Europa (Schuko)
Prize Schuko - 2
Protectie - suprasarcina, temperatura, scurt-circuit, supratensiune si tensiune prea mica
Tensiune de iesire - 230V
Putere - 500VA
Frecventa - 50/60 Hz
Precizie +/-5 %
Putere - 300 W
Eficienta - 98 %
Tip - Monofazic
Conectori - Priza Schuko x 2
Display - Afisaj cu LED
Tensiune de intrare - 150-270 VAC
Tehnologie - Transformator toroidal C.R.G.O.


Acest produs face parte din categoria: Centrale termice Centrale termice pe gaz
 

Cele mai cautate branduri de centrale  termice pe gaz: Ariston, Immergas, Saunier Duval, Motan, Daikin, Buderus, Baxi

Centrale: Centrale termice pe gaz 24 Kw, Centrale termice pe gaz 30 Kw, Centrale termice pe gaz 35 Kw

 

 

 
7006.00 lei
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 32 Kw, doar incalzire, WiFi, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA + lichid protector, Stabilizator de tensiune KEMOT Viessmann Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 7368 PACHET_3_Z022922 Poza produs Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 32 Kw, doar incalzire, WiFi, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA + lichid protector, Stabilizator de tensiune KEMOT
Rating 4.44/5 bazat pe 550Pareri ale clientilor
RON 7006.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:
Comentariu produs - by ,
4.44/ 5
3
Centrale termice Centrale termice pe gaz Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 32 Kw, doar incalzire, WiFi, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA + lichid protector, Stabilizator de tensiune KEMOT Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie VIESSMANN Vitodens 100-W 32 Kw, doar incalzire, WiFi, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA + lichid protector, Stabilizator de tensiune KEMOT