Galerie foto Pompe de circulatie. Poza 68

Asteptati interminabil sa curga apa calda ? Pompa de circulatie e solutia! La roinstanstalatii.ro o comandati online mai repede decat ajunge apa calda la robinet!

In fiecare dimineata va enervati ca asteptati sa curga apa la o temperatura optima. Irositi timp si bani pe apa menajera, dar tocmai fiindca programul va  preseaza nu ajungeti sa va cumparati pompa de circulare care v-ar salva de stresul matinal. La roinstalatii.ro comandati online in cateva minute si pompa de circulatie va este adusa acasa. Eficient, comod si, nu in ultimul rand, garantat! Fiindca la roinstalatii.ro, toate pompele sunt garante 2 ani. Pentru produsele DAB livrarea este gratuita in Bucuresti. Nu sunteti din Bucuresti? Avem solutii! Noi,  prin reteua de parteneri, va distribuim pompele de circulatie oriunde in tara. Alegeti unul din produsele DAB, IMP PUMPS, Grundfos, KSB si Wilo, alegeti o metoda de plata care va avantajeaza si plasati comanda, iar in scurt timp veti avea produsul la usa. Solutia rapida e sa selectati pompa pe care o doriti pe roinstalatii.ro! 

Pompa de recirculare DAB BPH 60/250.40M
Producator:   DAB
Pret: 2.54500lei
VEZI DETALII
Pompa de recirculare DAB BPH 120/250.40M
Producator:   DAB
Pret: 2.68642lei
VEZI DETALII
Pompa de recirculare DAB BPH 120/280.50M
Producator:   DAB
Pret: 3.02161lei
VEZI DETALII

Pompele de circulatie sunt piese care se monteaza in ansamblul unui circuit de apa menajera.

Avem in oferta variate tipuri de pompe de recirculatie, pentru toate bugetele, produse in Germania, Italia sau Slovenia. Marcile expuse pe roinstalatii.ro sunt DAB, IMP PUMPS, Grundfos, KSB si Wilo.

Din punct de vedere al functionalitatii, de asemeni, roinstalatii.ro a considerat sa acopere intreaga plaja de necesitati. Va oferim pompe de recirculare pentru climatizare, pentru apa menajera, de uz caznic sau industrial.
Fabricate din materiale diverse si durabile, de la plastic armat cu fibra din sticla pana la fonta, functionand in 2-3 trepte de turatie, comutabile automat sau manual, oferta de pompe de circulare pe roinstalatii.ro este in masura sa satisfaca orice pretentie si necesitate tehnica aveti.

Roinstalatii depune toate eforturile sa fie mai mult decat un furnizor online de accesorii si echipamente de instalatii. Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de servicii, precum transport, modalitati variate de plata, pentru a va usura procesul de cumparare.

Produsul a fost adaugat in cos. .
Alege judetul in care vrei sa iti livram comanda acest produs.
Continua cumparaturile