Schimbă centrala cu un model mai nou, mai eficient, iar RoInstalații te răsplătește prin programul BuyBack la Centrale termice

Vrei să schimbi centrala termică sau alte electrocasnice pe echipamente noi și eficiente? RoInstalații te susține în alegerea ta și îți dă bani înapoi. Cumpără oricare dintre produsele participante la promoție și îți oferim un voucher de cumpărături pe care să îl folosești pe site-ul RoInstalații.ro. După ce curierul îți aduce coletul acasă, tu ne trimiți în termen de 30 de zile produsul vechi pe care vrei să il schimbi prin acest program de BuyBack. Odată ce noi am primit produsul vechi, îți trimitem prin email un cod de reducere. Codul îl poți folosi tu sau îl poți oferi unei persoane dragi pentru a fi folosit la comenzile pe site-ul RoInstalații.ro.

 

Campanie valabila pana pe 31 octombrie 2023.

 

Cum profiți de programul Preluarea gratuita a produsului vechi?

Programul Buy Back seamănă programului rabla la mașini pentru că te ajută să te înnoiești și să economisești. Diferența constă în faptul că voucherul îl primești după ce ai cumpărat electrocasnicele mari și le-ai trimis pe cele uzate.

Concret:

Cumperi orice produs participant la campanie pe site-ul RoInstalații.ro. După ce curierul îți aduce coletul acasă, tu ne trimiți în termen de 30 de zile produsul vechi pe care vrei să il schimbi prin acest program de BuyBack.

Odată ce noi am primit produsul vechi, îți trimitem prin email un cod de reducere. Codul îl poți folosi tu sau îl poți oferi unei persoane dragi pentru a fi folosit la comenzile pe site-ul RoInstalații.ro.

Adaugă în coș!

 

 

REGULAMENT CAMPANIE

Prezenta Campanie se adresează persoanelor fizice, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Campaniei, precum și persoanelor juridice, cu excepția revânzătorilor care solicită preluarea DEEE-urilor (deșeurile de echipamente electrice și electronice), de la adresa la care se va livra produsul comandat.

La Campanie poate participa orice persoana care comandă de pe site-ul www.roinstalatii.ro un produs vândut semnalizat cu “Voucher BUY BACK”.

Odată cu efectuarea comenzii este necesar a se bifa optiunea “Voucher BUY BACK Castiga un voucher de 100.00 lei prin programul Preluarea gratuita a produsului vechi.”

În cazul în care Consumatorul, odată cu efectuarea achizitiei de pe site-ul roinstalatii, conform prevederilor de mai sus, nu solicită predarea unui DEEE în cadrul Campaniei, nu i se va acorda niciun voucher cadou în cazul predării unui DEEE după momentul achiziției menționate.

Consumatorul are obligatia ca deseul predat sa fie complet (fără părți, elemente, segmente, subansambluri lipsă) si sa faca parte din aceeasi categorie de produse cu cel nou achizitionat.

După ce Consumatorul predă DEEE, Organizatorul va emite o serie de Voucher ce va putea fi utilizată pentru plasarea unei comenzi si pentru a beneficia de reducere. Aceasta va fi trimisă la adresa de e-mail asociată contului de client roinstalatii în 1-3 zile lucratoare de la receptionarea DEEE, si este valabilă timp de 90 (nouăzeci) de zile.

Predarea produselor vechi se face fie în acelați timp cu livrarea produselor noi (la aceeași adresă, pe spațiul comun, în fața domiciliului, fără a intra pe proprietatea clientului), fie intr-un termen de maxim 30 zile de la plasarea comenzii.

Echipajul de transport nu instalează produsele noi și respectiv nu demontează produsele vechi (deșeuri).

Produsul vechi predat nu se mai poate restitui sub nicio formă (în cazul stornării facturii) deoarece acesta va fi reciclat imediat. În cazul stornării facturii pe baza căreia s-a obtinut voucherul cadou, acesta va fi anulat dacă nu a fost folosit, sau se va scădea din suma care se va returna clientului în urma stornării, dacă a fost utilizat deja de client.

Consumatorul are dreptul ca, pentru 1 DEEE (una bucată) predat să obțină 1 (una bucată) Voucher Cadou.

Voucherul Cadou valoric nu se poate converti în bani și nu se poate solicita contravaloarea acestuia. Voucherul Cadou poate fi transmis în vederea utilizării de către o altă persoană decât titularul contului deschis pe site-ul roinstalatii.ro

Consumatorul poate folosi Voucherul Cadou o singură dată, numai pe durata valabilitatii acestuia și numai pentru achiziția de produse de pe site-ul www.roinstalatii.ro