Galerie foto Termostate de ambient. Poza 67

Aveti senzatia ca risipiti bani incalzind vecinii cu centrala dvs. termica? Achizitionati un termostat de ambient de la roinstalatii.ro si incalziti doar caminul dvs.! Acum si mai simplu: vine direct acasa!

V-ati instalat centrala, sunteti multumiti de caldura din casa, dar nu si de consumul de energie? Termostatele de ambient vin sa rezolve problema, iar dumneavoastra aveti posibilitatea de a regla temperatura camerei in functie de mediul ambient. La noi aveti o plaja larga de produse si producatori, pe care le puteti cumpara in conditii avantajoase dumneavoastra. Pentru echipamentele superioare va punem la dispozitie online cartea tehnica sau manualul de utilizare pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita. Puteti achizitiona termostatul online pe roinstalatii.ro, dar va bucurati de livrare oriunde la nivel national. Produsele roinstalatii.ro sunt intotdeauna insotite de certificat de garantie, iar termostatele de ambient nu se abat de la regula. Acestea au garantie de 2 ani. Cumparati termostatul de ambient comod si garantat de la roinstalatii.ro!

Termostat de camera ON/OFF ARISTON
Producator:   Ariston
Pret: 9100lei
VEZI DETALII
Termostat de ambient cu fir COMPUTHERM Q7
Producator:   Computherm
Pret: 9500lei
VEZI DETALII
Termostat de ambient fara fir COMPUTHERM Q3 RF
Producator:   Computherm
Pret: 16000lei
VEZI DETALII
Termostat de ambient fara fir COMPUTHERM Q7 RF
Producator:   Computherm
Pret: 18100lei
VEZI DETALII
Termostat de ambient fara fir AURATON 2025 RTH
Producator:   Auraton
Pret: 32100lei
VEZI DETALII
Termostat de ambient cu fir AURATON 2030
Producator:   Auraton
Pret: 15300lei
VEZI DETALII
Cronotermostat de camera fara fir ON/OFF ARISTON
Producator:   Ariston
Pret: 66700lei
VEZI DETALII
Termostat de ambient cu fir AURATON 3013, 2 temperaturi
Producator:   Auraton
Pret: 11400lei
VEZI DETALII

Pe roinstalatii.ro exista 30 de termostate de ambient. Avem o larga varietate de produse diferentiate prin pret si caracteristici tehnice.

Ariston, Auraton, Euroster,Computertherm, Logictherm, Salus si Tiemme sunt numele producatorilor de termostate de ambient ale caror produse le gasiti pe roinstalatii.ro.

Produsele din oferta noastra au optiuni tehnice care sa se potriveasca tututor cerintelor clientilor roinstalatii.ro. 22 din cele 30 de termostate de ambient sunt programabile. Din punct de vedere al conectivitatii, 16 produse au tehnologie wireless, restul au conexiune prin fir.

Pe roinstalatii.ro, pentru o categorie larga de termostate de ambient ,gasiti manualul de utilizare sau specifiicatiile tehnice online, astfel incat sa aveti cat mai multe detalii si sa alegeti produsul care se potriveste cel mai bine centralei montata in casa dvs.

Va indemnam sa analizati toate termostatele de ambient si veti descoperi cu satisfactie ca exista produse cu reduceri, atingand chiar 18%!

Produsul a fost adaugat in cos. .
Alege judetul in care vrei sa iti livram comanda acest produs.
Continua cumparaturile