Vi se pare dificila alegerea caloriferelor ieftine dar cu putere termica ridicata? Incercati unul din caloriferele din aluminiu marca Faral aflate acum la promotie!

Articol din: Calorifere, radiatoare

Doriti sa va schimbati caloriferele? Nu stiti care este cel mai important criteriu in alegerea dumneavoastra: cost, inertie termica redusa, garantie? Roinstalatii.ro v-a pregatit o promotie pentru patru tipuri de calorifere Faral, astfel incat nu aveti nevoie sa prioritizati criteriile de selectie. Elementii Faral la pret promotional sunt fabricati dintr-un aliaj de aluminiu ale carui caractecteristici deosebite ii confera inertie termica mica. Altfel spus, va puteti bucura de randament mare si o camera incalzita in timp redus! Peturile sunt si ele reduse, cu peste 10%! Garantia este de 10 ani, dar caloriferele din aluminiu Faral sunt, dupa cum spune romanul, “fara moarte”. Va invitam sa va incalziti la cumparaturi!

Elementii de incalzire Faral sunt fabricati din aliaj special anticoroziv de aluminiu si testati la o presiune de 10 bari, individual si in bloc. Componentele sunt vopsite prin anaforeza cu vopsea epoxidica standard RAL 9010, polimerizate la 200oC. Materialul folosit (aliaj de aluminiu), procesul de productie, metoda de vopsire si testarea riguroasa  fac calorifele Faral  un produs  fiabil si rezistent in timp.


Aliajul special din  aluminiu  are o rezistenta termica scazuta, conferindu-i o putere termica sporita. Materialul usor, dimensiunile reduse si racordurile de 1 inch permit o montare facila a elementilor caloriferelor Faral, atat pentru sisteme clasice, cat si pentru cele monotub.


Caracteristicile tehnice si functionale sunt dublate de un design elegant care se potriveste oricarui interior. Acum toate acestea vin la un pret promotional al caloriferelor Faral!

Calitatea si durabilitatea caloriferelor de aluminiu FARAL FLY

 

Calitatea si durabilitatea caloriferelor de aluminiu FARAL FLY, este garantata de materialele folosite (conform standardelor UNI EN 442-2).

 

Toate radiatoarele FARAL au 10 ani garantie incepand cu data producerii, in conditiile respectarii conditiilor de garantie , dar si a conditiilor de instalare ,folosire si intretinere.

 

Livrarea radiatoarelor se face in seturi de 2 pana la 15 elemente, sau in functie de cererea cumparatorului.

Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro

Pentru a vedea produsele click aici