Calorifere, radiatoare. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Cum aerisesti caloriferul - toti pasii necesari de la A la Z

Sursa foto: pixabay.com

13 Aug 2018 | 39 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Astazi vom discuta despre un subiect extrem de interesant, insa cu care poate ca nu te-ai intersectat niciodata pana acum, de aceea vrem sa fim sigur ca stii cu se mananca: aerisirea caloriferelor. Pentru zilele reci de iarna, pregateste-te cu o solutie rapida si pe care o poti implementa chiar tu, atunci cand caloriferele nu se incalzesc asa cum iti doresti. Este un proces extrem de simplu, pe care trebuie sa il faci in mod corect, prin pasii pe care ii vei gasi putin mai jos. Haide sa incepem.

citeste mai mult

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Modele de calorifere de baie

15 Iun 2018 | 18 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

citeste mai mult

Cum alegem caloriferul pentru baie

Calorifere pentru baie (port-prosop) pot deveni un element decorativ de efect (foto: www.tapsbathrooms.com)

30 Sep 2015 | 130 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Ne incepem dimineata cu o cafea si cu un dus rapid si revigorant. Seara, dupa o intreaga zi de lucru, ne dorim o baie relaxanta in cada plina de spuma si saruri de baie. Iata, deci, cat de important este sa dispunem de tot confortul in propria baie. Desigur ca si designul acestei incaperi din casa ajuta la crearea unei atmosfere relaxante, insa, in sezonul rece, principalul factor pe care ne axam este confortul termic.

citeste mai mult

Caloriferele din aluminiu: pro si contra

Caloriferele din aluminiu: un design placut

26 Sep 2015 | 145 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Confortul si linistitea sunt doua dintre senzatiile pe care ne dorim sa le resimtim in locuinta noastra. In serile de iarna, odata ajunsi acasa, ar trebui sa gasim o temperatura optima care sa contribuie la climatul primitor si reconfortant al casei. Pentru incalzirea casei tale, ia in calcul avantajele si dezavantajele caloriferelor din aluminiu.

citeste mai mult

Stabilirea dimensiunii corecte a caloriferelor este esentiala pentru confort si economie

Dimensionare calorifere otel. Poza 96

05 Aug 2014 | 72 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Se zice ca vara cumpara-ti sanie si iarna caruta, dar radiatoarele le puteti achizitiona odata cu gasirea celui mai potrivit, la pretul corect. In cazul in care va doriti sa schimbati instalatia sanitara din casa dumneavoastra, achizitionarea caloriferelor necesare ar trebui sa inceapa cu stabilirea dimensiunii potrivite. Cum in oferta roinstalatii.ro exista oferte promitatoare la calorifere din otel, cel mai bun moment de a cumpara un radiator este acum!

citeste mai mult