Blog Roinstalatii

Centrale termice pe gaz vs centrale electrice - beneficii, bile negre, concluzii

Sursa foto: pixabay.com

23 Oct 2018 | 36 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Chiar daca la prima vedere, centralele termice pot trece drept instalatii de incalzire ce au la baza acelasi sistem, ei bine, acestea difera de la categorie la categorie. Cel mai important criteriu de diferentiere a centralelor termice este dat de carburantul utilizat.

citeste mai mult

Cel mai bun boiler - cinci caracteristici esentiale pentru un produs de top

Cel mai bun boiler

16 Oct 2018 | 15 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Daca stii sa alegi in mod corect un boiler de pe roinstalatii.ro, acest lucru va contribui in mod direct la confortul de care intreaga ta familie se va bucura ulterior. Asadar, ne-am propus sa impartasim cu tine in randurile de mai jos principalele lucruri de care sa tii cont, atunci cand achizitionezi un astfel de produs.

citeste mai mult

Utilizarea corecta a centralei termice - filtrul magnetic anticalcar

filtrul magnetic anticalcar

31 Aug 2018 | 39 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Utilizarea corecta a unei centrale termice de apartament nu se rezuma doar la setarea optima a acesteia, pentru apa calda si caldura, vara sau iarna. Eficienta unui astfel de sistem de incalzire a locuintei depinde foarte mult si de grija pe care o ai fata de aceasta, prin investitii inteligente ce tin departe factorii nocivi externi. Printre cei mai cunoscuti inamici ai unei centrale termice se numara depunerile de calcar sau alte reziduuri din apa menajera.

citeste mai mult

Centrala termica vs sistem centralizat de incalzire - roinstalatii.ro

Sursa foto: pexels.com

17 Aug 2018 | 16 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Daca te gandesti inca de pe acum la lunile friguroase din aceasta iarna, luand in calcul instalarea unei centrale termice de apartament, noi credem ca faci o alegere excelenta. Poti oricand intra pe roinstalatii.ro si sa iti alegi centrala termica pe care o consideri cea mai potrivita pentru locuinta ta.

citeste mai mult

Cum aerisesti caloriferul - toti pasii necesari de la A la Z

Sursa foto: pixabay.com

13 Aug 2018 | 32 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Astazi vom discuta despre un subiect extrem de interesant, insa cu care poate ca nu te-ai intersectat niciodata pana acum, de aceea vrem sa fim sigur ca stii cu se mananca: aerisirea caloriferelor. Pentru zilele reci de iarna, pregateste-te cu o solutie rapida si pe care o poti implementa chiar tu, atunci cand caloriferele nu se incalzesc asa cum iti doresti. Este un proces extrem de simplu, pe care trebuie sa il faci in mod corect, prin pasii pe care ii vei gasi putin mai jos. Haide sa incepem.

citeste mai mult