Blog Roinstalatii. Pagina 2

Cea mai buna centrala de apartament - avantaje, garantie, branduri 2018

Cea mai buna centrala de apartament

06 Aug 2018 | 56 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Indiferent de produsul pe care vrei sa il cumperi pentru casa ta, ai in minte mereu un lucru extrem de important: banii sa fie dati pe ceva ce poate oferi locuintei mai mult confort si mai multa siguranta, pentru absolut toti membrii familiei tale. Pentru noi, lucrurile sunt extrem de simple: vrem sa le oferim tuturor clientilor nostri centrale termice de calitate, astfel incat zilele de iarna sa fie mai blande, iar caldura sa fie un lucru extrem de simplu de obtinut, doar la un click distanta.

citeste mai mult

Panouri solare - pret, tipuri, incalzire pe timp de iarna

Panouri solare pret si tipuri. Poza 2

01 Aug 2018 | 15 afisari

Cristian Alexandru | Panouri solare

Daca vrei ca facturile pentru agentul termic sa vina luna de luna cu sume de plata mult mai mici fata de iernile trecute, atunci afla ca panourile solare pot transforma energia solara in energie termica, reusind sa asigure un aport de pana la 40% din caldura necesara pentru incalzirea unei locuinte.

citeste mai mult

Sapte defectiuni frecvente la boilerele electrice

boilere electrice

06 Iul 2018 | 14 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Boilerele, accesoriile de baza care asigura o buna parte din confortul familiei tale, pot prezenta dificultati si nereguli in functionare, avand in vedere ca este vorba de ansambluri tehnice care pot fi supuse uzurii. Calitatea slaba sau vechimea echipamentelor sunt doar doi dintre factorii care pot afecta modul optim de functionare a acestora. Dintre toate categoriile de boilere, discutam astazi despre defectiunile frecvente care pot sa apara in cazul diverselor modele de boilere electrice.

citeste mai mult

Incalzirea prin pardosela: cinci detalii pe care trebuie sa le stii despre covorasele electrice

Sursa: unsplash.com

28 Iun 2018 | 8 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Dintre toate tipuri de sisteme termice potrivite pentru locuinte, incalzirea prin pardoseala este cea care se remarca prin numeroasele avantaje pe care le ofera. Eficienta si durata mare de viata sunt doar doua dintre principalele motive pentru care ai putea opta pentru o astfel de alternativa, in cazul in care iti doresti sa implementezi in casa ta un sistem de incalzire care sa iti ofere beneficii pe termen lung, care nu se resimt doar la picioare, ci si in buzunar!

citeste mai mult

Modele de calorifere de baie - ce optiuni de amenajare ai?

Modele de calorifere de baie

15 Iun 2018 | 17 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Baia este spatiul in a carei amenajare ar trebui sa se tina cont de doua criterii principale: asigurarea unui grad ridicat de confort si integrarea unor solutii de design specifice. Dintre elementele care prezinta avantaje din ambele puncte de vedere, fac parte si diversele modele de calorifere pentru baie. Disponibile in diverse materiale, forme si culori, acestea ofera atat beneficii estetice cat si practice. Vom vorbi astazi despre doua dintre cele mai intalnite tipuri de calorifere pentru baie: cele drepte si cele curbate.

citeste mai mult