Calorifere, radiatoare. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Pentru o viata mai lunga si eficienta energetica, caloriferele din otel au nevoie de un minim de intretinere

Intretinere calorifere. Poza 76

10 Iun 2013 | 105 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati achizitionat calorifere din otel, cele mai populare, le-ati montat si dupa cateva sezoane de iarna realizati ca nu mai incalzesc ca in anii precedenti. Pentru a evita aceasta neplacere, este bine sa efectuati din timp in timp operatiuni de intretinere, recomandabil inainte de sosirea anotimpului rece. Aceasta va prelungi durata de viata a caloriferului, dar in acelasi timp, prin eliminarea reziduurilor din radiatoare, acestea vor da un randament mai mare.

citeste mai mult

Ce calorifer sa aleg? Otel, fonta sau aluminiu?

Alegerea materialelelor caloriferelor. Poza 71

11 Mar 2013 | 49 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

V-ati hotarat sa schimbati radiatoarele din casa, iar prima intrebare  care va apare in minte este  ce calorifer sa aleg, din ce material? Intrebarea este legitima, atata timp cat fiecare dintre materialele din care sunt fabricate caloriferele aduc o serie de avantaje, dar si de inconveniente in comparatie cu celelalte. 

citeste mai mult

Calorifele din otel marca Purmo: compact, calitativ, competitiv. Acum mai ieftine!

Caloriferele Purmo: 10 ani garantie

17 Oct 2012 | 86 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Elegante si eficiente, caloriferele din otel marca Purmo fac parte din clasa compacta, care se potrivesc inclusiv in spatiile mici, precum apartamente si birouri. De productie poloneza, radiatoarele Purmo vin cu design rafinat, cu putere calorica mare si, nu in ultimul rand, sunt fabricate din otel de calitate superioara. Produsele recomandate au garantie 10 ani, iar in pretul acestora am inclus  pentru dumneavoastra accesoriile de prindere. In plus, cumparati unul din radiatoarele de mai jos si beneficiati de reduceri de pana la 16%! Va uram cumparaturi placute si o iarna calduroasa cu radiatorele Purmo!

citeste mai mult

Vi se pare dificila alegerea caloriferelor ieftine dar cu putere termica ridicata? Incercati unul din caloriferele din aluminiu marca Faral aflate acum la promotie!

Toate radiatoarele FARAL au 10 ani garantie

21 Iul 2012 | 39 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Doriti sa va schimbati caloriferele? Nu stiti care este cel mai important criteriu in alegerea dumneavoastra: cost, inertie termica redusa, garantie? Roinstalatii.ro v-a pregatit o promotie pentru patru tipuri de calorifere Faral, astfel incat nu aveti nevoie sa prioritizati criteriile de selectie. Elementii Faral la pret promotional sunt fabricati dintr-un aliaj de aluminiu ale carui caractecteristici deosebite ii confera inertie termica mica. Altfel spus, va puteti bucura de randament mare si o camera incalzita in timp redus! Peturile sunt si ele reduse, cu peste 10%! Garantia este de 10 ani, dar caloriferele din aluminiu Faral sunt, dupa cum spune romanul, “fara moarte”. Va invitam sa va incalziti la cumparaturi!

citeste mai mult

Caloriferele Airfel, in topul caloriferelor din otel cu cel mai bun raport calitate / pret

Va invitam sa alegeti din oferta noastra caloriferele cu cel mai bun raport calitate / pret

30 Iun 2012 | 53 afisari

Cristian Alexandru | Calorifere, radiatoare

Printre cele mai bine vandute calorifere din otel pe site-ul nostru se numara modelele produse de Airfel. Motivele sunt simple: garantate 12 ani, raport catitate / pret excelent, design atragator, putere calorica mare. Dorind mereu sa va oferim informatii utile, care sa va ajute in alegerea si cumpararea celor mai bune calorifere, va prezentam mai jos topul vanzarilor de anul acesta. Nu uitati de reducerile de pret si spor la cumparaturi.

citeste mai mult