Calorifere pentru baie

RoInstalatii.Ro | Blog | Calorifere pentru baie
Cum alegem caloriferul pentru baie
Calorifere, radiatoare

Publicat la 30 Sep 2015 | 264 afisari


Calorifere pentru baie, port prosop, element de decor, design, caldura

Ne incepem dimineata cu o cafea si cu un dus rapid si revigorant. Seara, dupa o intreaga zi de lucru, ne dorim o baie relaxanta in cada plina de spuma si saruri de baie. Iata, deci, cat de important este sa dispunem de tot confortul in propria baie. Desigur ca si designul acestei incaperi din casa ajuta la crearea unei atmosfere relaxante, insa, in sezonul rece, principalul factor pe care ne axam este confortul termic.

Aspecte de luat in calcul la alegerea caloriferelor pentru baie

 

Pentru incalzirea baii, exista mai multe solutii care sa creeze confortul termic dorit. In baie sunt recomandate si foarte intalnite caloriferele port-prosop, care sunt concepute special spre a fi montate in aceasta parte a casei (desi ele se incadreaza perfect chiar si pentru bucatarie),  dar si alte calorifere verticale. La fel de bine exista posibilitatea de o opta pentru un calorifer din elementi.


Mai nou, atunci cand aleg un produs destinat amenajarii locuintei, in procesul decizional oamenii iau in calcul si alte caracteristici pe care acesta le are, dincolo de cele functionale. Create pentru a satisface aceasta cerinta, in casele moderne, din ce in ce mai utilizate sunt caloriferele design, sub diferite modele si culori, care sa completeze perfect aspectul camerei de baie. In alegerea caloriferului pentru baie trebuie luata in calcul, in primul rand, suprafata care necesita incalzita.


Daca baia este mai mare, este posibil ca un singur radiator sa nu aiba destula putere pentru a o incalzi. Aceasta problema poate fi solutionata fie prin montarea a doua calorifere mai mici, fie prin alegerea unui calorifer cu elementi, care emana mai multa caldura.

 

Alegere practica si convenabila: Calorifere port-prosop de la Roinstalatii


Calorifere port-prosop sunt ideale pentru camera de baie, datorita caracteristicilor pe care le au. Elementii cilindrici care permit repartizarea caldurii uniform, dar si spatiile dintre elementi sunt special concepute pentru uscarea rapida a prosoapelor. Caloriferele port-prosop sunt o solutie potrivita si in cazul bailor micute, unde spatiul nu ofera posibilitatea unei alegeri alternative (cum ar fi caloriferele mai solide), deoarece prin sistemul de prindere pe perete nu ocupa mult loc si nu aglomereaza baia.


Roinstalatii comercializeaza produse pentru incalzirea locuintei, importate de la producatori cu notorietate precum Bosch, Cersanit, Computherm, Elbi si multi altii. Calorifere port-prosop ale celor mai renumite branduri de nisa sunt create pentru a oferi confortul termic optim. Confectionate pe dimensiuni variate, pentru a fi integrate cu usurinta si in camere de baie de suprafete mai reduse. Calitatea este de asemenea importanta in alegerea unui asemenea produs, de aceea caloriferele de pe Roinstalatii.ro sunt construite din materiale rezistente si tehnologii imbunatatite, care sa asigure temperatura optima. Costurile unui port-prospop variaza in functie de puterea lor calorica si de dimensiuni, dar cu siguranta varietatea de produse a catalogului Roinstalatii se muleaza pe orice tip de buget.


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau