Ce tehnologii moderne folosesc centralele termice Ariston pentru o incalzire eficienta?

Articol din: Centrale termice

Atunci cand vine vorba despre incalzirea centralizata, Ariston este unul dintre brandurile care se poate lauda cu realizari deosebit de mari. Compania infiintata in anul 1930 in Italia, a reusit sa ajunga in anul 2016 la cifre de afaceri de peste 1.4 miliarde de dolari, ceea ce ii permite sa inoveze si sa gaseasca mereu tehnologii eficiente pentru centralele termice pe care le produce.

Producatorul italian se remarca printr-o productie masiva de centrale termice pe gaz, creand mai multe modele diferentiate atat din punct de vedere al dotarilor, cat si din punct de vedere al designului. Indiferent de modelul ales insa, gama de centrale termice Ariston reuseste sa ofere tehnologii atractive si eficiente.

 

Care sunt cele mai noi si mai interesante tehnologii folosite de Ariston?

 

Tehnologii inovative de utilizabilitate. Noile modele de centrale termice Artiston vin cu un nou dispay si ofera posibilitatea utilizatorilor de a se conecta la Internet, prin intermediul gateway-ului Wi-Fi incorporat in echipamente. Astfel, confortul este sporit iar utilizatorul poate detine controlul asupra centralei termice chiar si cand paraseste locuinta.

 

Modulul Ignition System. Este o tehnologie marca Ariston care permite controlul automat al arderii si al tipului de gaz, garantand siguranta centralei termice si asigurand performantele constante pe toate perioada functionarii acesteia.

 

Functia confort. Este o functie care are capacitatea de a oferi apa calda pentru aproape 30 de minute, fara timpi de asteptare. Practic, se elimina momentele neplacute in care este nevoie de o asteptare mare pentru apa calda.

 

O echipare silentioasa. Gama de centrale termice Ariston este deosebit de silentioasa, iar motivele sunt numeroase. In primul rand, Ariston a inovat un nou tip de amortizor de zgomot, care face fata fara probleme zgomotului generat de functionare. De asemenea, dispune de panouri fotoizolante si de o pompa modulanta care asigura un numar redus de cicluri pornit/oprit.

 

Functia Auto. Este o functie prin care centrala poate sa isi seteze singura modul de functionare, in asa fel incat sa evite fluctuatiile de temperatura si sa asigure un consum redus de energie, de gaz si de apa.

 

Pe langa tehnologiile si dotarile gandite pentru a creste eficienta si a micsora consumul, centralele termice Ariston sunt dotate si cu alte elemente foarte importante pentru o functionare cat mai corecta. Astfel, acestea au fost prevazute cu noul schimbator de caldura XtraTech, fabricat din otel-inoxidabil, dar si cu functia “autodiagnoza activa” prin intermediul careia centrala furnizeaza pe dispay informatii complete despre erori aparute in sistem. De asemenea, pentru un plus de fiabilitate, sectiunea tevilor este schimbata cu 142%, in acest mod fiind prevenite pierderile de sarcina din sistem. Toate aceste elemente ce pozitioneaza Ariston in topul celor mai mari producatori de centrale termice pe gaz sunt concretizate printr-o garantie generoasa, de 3 ani.

Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro