Aer conditionat. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Aer conditionat

Aparatele de aer conditionat multisplit, cea mai buna varianta pentru racoare cu personalizare

Aer conditionat, inverter, multisplit, racoare, confort

21 Mai 2016 | 164 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Aerul conditionat poate fi considerat, pe timp de vara, un prieten foarte bun, indiferent daca locuim casa sau intr-un apartament de bloc. Aerul conditionat este cel care „ne asteapta” acasa dupa o zi intensa de munca si contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Un sistem de aer conditionat poate contine aparate de tip monosplit (sau „split”), dublusplit sau multisplit. Va prezentam, mai jos, informatii practice dupa care sa va ghidati cand vreti sa achizitionati un aparat de aer condititionat multisplit cu tehnologie inverter.

citeste mai mult

Recomandari de montare a aerului conditionat

Montare, instalare, aer conditionat, racoare, confort

26 Mar 2016 | 173 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Pozitionarea corespunzatoare a aparatului de aer conditionat este importanta din mai multe motive. In primul rand, aduce beneficii in ceea ce priveste eficienta energetica, ceea ce inseamna ca un loc bine ales pentru montarea unitatii ajuta la economisirea financiara. Daca este asezat corect, aparatul de aer conditionat nu va consuma la fel de multa energie electrica pentru a raci spatiul. In acelasi timp, gradul de confort oferit va fi mult mai mare, deoarece aerul furnizat va fi dispus astfel incat sa pastreze temeperatura optima in intreaga incapere.

citeste mai mult

Aparatele de aer conditionat cu inverter: alegerea ideala pentru confort termic

Aparate de aer conditionat, inverter, monsplit, multisplit, confort termic

01 Iul 2015 | 92 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Aparatele de aer conditionat au devenit echipamente de nelipsit in lumea moderna, iar confortul termic este un element cheie pentru fiecare locuinta. In oferta roinstalatii.ro gasiti o serie de modele de aer conditionat cu inverter, monosplit, de capacitati variate, care sa va faca vara mai racoroasa. Am ales marcile Nordstar si Gee pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai ieftine optiuni de aer conditionat.

citeste mai mult

Care sunt avantajele aparatelor de aer conditionat cu Inverter

Aer conditionat, inverter, monosplit, multisplit, racoare, confort

24 Apr 2015 | 95 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Sistemele moderne de aer conditionat reprezinta solutia optima pentru orice anotimp. Avand atat functii de racire atat de necesare verilor toride dar si de incalzire care asigura un confort termic ridicat pe timpul iernii, performanta sistemelor AC este continuu monitorizata de producatori, cu scopul de a fi imbunatatite permanent.

citeste mai mult

Tehnologia Inverter a aparatelor de climatizare functioneaza in favoarea bugetului dumneavoastra lunar

Aer conditionat, inverter, multisplit, monosplit, avantaje, confort

26 Oct 2014 | 95 afisari

Cristian Alexandru | Aer conditionat

Potrivit directivei Comisiei Europene numarul ErP 2009/125, din anul 2014 se comercializeaza doar aparate de climatizare cu tehnologie inverter, iar odata cu intrarea in vigoare a acestui act normativ european aparatele tip ON/ OFF au fost interzise la comercializare. In ciuda comentarilor negative a cumparatorilor privind pretul mai mare al aparatelor de aer conditionat inverter, in comparatie cu sistemele clasice, noul sistem aduce o suma de beneficii pentru mediul inconjurator, dar, mai ales, in economii lunare, prin facturi scazute la energie electrica.

citeste mai mult