Centrale termice de apartament

RoInstalatii.Ro | Blog | Centrale termice de apartament
Care sunt cele mai bune centrale termice de apartament
Centrale termice

Publicat la 17 Oct 2017 | 273 afisari


Centrale termice, apartament, incalzire, confort

Spre deosebire de sistemul de incalzire centralizat, montarea unei centrale de apartament reprezinta o solutie de incalzire nu doar mult mai eficienta, ci si mai generoasa din punct de vedere al optiunilor de design si chiar a celor de conectivitate. Centrala termica poate fi folosita pentru furnizarea caldurii atat prin intermediul radiatoarelor cat si prin sistemele de incalzire prin pardoseala, oferind utilizatorilor un confort sporit si un bun control al consumului.

Insa, in alegerea unei centrale individuale, se pune urmatoarea intrebare: Care sunt cele mai bune centrale termice de apartament? Pentru a-ti veni in ajutor, am realizat un top 3 al celor mai performante dintre acestea:


1. Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Alteas One Net 24


O centrala termica ce uimeste prin designul inovator, dar si prin caracteristicile tehnice este centrala Artiston Alteas One Net. Aceasta este o centrala murala, care functioneaza pe gaz in condensatie si care, pe langa aspectul impresionant si deosebit, aduce in plus noi functii de conectivitate. Ariston Alteas One Net 24 este un echipament individual de incalzire a locuintei si a apei calde folosite la locurile de consum.

 

Centralele din aceasta gama se remarca prin fiabilitate si excenlenta, astfel ca integreaza tehnologii moderne, ultraperformante. Printre acestea, una dintre cele mai inovative este cea care permite utilizatorului sa se conecteze la centrala prin intermediul Internetului, ceea ce ofera un control foarte bun al instalatiei, chiar si de la distanta.


2. Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Clas One 24


Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Clas One 24 este o centrala cu tiraj fortat, de ultima generatie, care uimeste prin dimensiunile compacte si prin specificatiile tehnice care permit o varietate de optiuni pentru utilizatori. Toate functiile sunt controlate cu ajutorul comenzilor intuitive si a ecranului LCD prietenos, ceea ce face ca aceasta centrala sa fie utilizata cu usurinta de catre oricine. In plus, schimbatorul de caldura de ultima generatie, Xtratech aduce eficienta crescuta a sistemului, deoarece impiedica pierderile de sarcina prin aplicatiile flexibile, dar si prin redimensionarea sectiunilor tevilor cu pana la 142%.


3. Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Genus Premium Evo Net 24


O optiune foarte buna atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului de achizitie este centrala termica pe gaz in condesantie Ariston Genus Premium Evo Net 24. Prin integrarea functiei “Super Economie”, aceasta asigura o eficienta energetica maxima si un consum foarte scazut de gaz. De asemenea, aceasta centrala este extrem de silentioasa, ceea ce aduce un mare plus in ce priveste confortul oferit. Totodata, modelul Premium Evo Net 24 este unul dintre cele mai usor de utilizat centrale termice, datorita faptului ca informatiile sunt disponibile pe afisajul digital intr-un mod foarte simplu de inteles si detaliat.


Investitia intr-o centrala termica este una care ar trebui sa iti ofere beneficii pe termen lung. Din acest motiv, alege un produs de buna calitate, al unui producator de renume asa cum este Ariston, brand italienesc recunoscut pentru eficienta sporita a centralolor termice pe care le comercializeaza.


Cele 3 modele descrise anterior, dar si multe altele pot fi comandate de pe site-ul nostru!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX TERA 24/28 1, kit evacuare inclus
 

Pret: 3549.00lei

Centrala termica pe gaz in condensatie DE DIETRICH MPX 20/24 MI COMPACT, kit evacuare inclus
 

Pret: 3939.00lei

Adauga comentariul tau