Centrale termice pe gaz - produse incepand de la 2749.00 lei

Centrale termice pe gaz - 528 produse

Filtreaza
 

Despre centrale termice pe gaz

 

Centralele termice in condensatie pe gaz sunt ultima tehnologie in domeniul centrale termice, noua prin aplicabilitatea ei, dar care are la baza un principiu vechi, preluat din natura: condensarea. Magazinul online Roinstalatii.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama larga (71) de modele de centrale murale in condensare care functioneaza pe gaz. In oferta gasiti dintre cele mai diverse marci si specificatii tehnice, la preturi variate, accesibile oricarui buget, dar si foarte performate care sa intalneasca cel mai ridicat nivel de asteptari. Ariston, Immergas, Vaillant, Bosch, Buderus, Chaffoteaux, Motan, REMEHA sau Saunier Duval sunt marci care reprezinta inovatia in domeniul instalatiilor si ale caror produse le puteti cumpara aici, online.

Centralele termice pe gaz din categorie au la baza au functionarii principiul condensarii, care creste eficienta si, implicit, reduce consumul de gaz. Este un dublu castig, pe de o parte scad costurile lunare de combustibil. Pe de alta parte, centralele in condensare reprezinta o aliniere la demersurile Uniunii Europene de a introduce echipamente de un nivel energetic ridicat si prietenoase cu mediul.

 

Criterii de urmarit in alegerea unei centrale in condensatie pe gaz

 

  • - Putere termica nominala si putere termica utila la 80/60 grade Celsius si la 50/30 grade Celsius.
  • - Suprafata ce urmeaza a fi incalzita. Aceasta este un criteriu pentru a alege specificatia de puterea termica nominala si utila a centralei pe gaz.
  • - Randamentul la 80/60 grade Celsius si la 50/30 grade Celsius. Centralele in condensare asigura randament supraunitar la temperatura de condensare a apei, intr-un circuit tur retur 50/30 grade Celsius
  • - Volumul si tipul vasului de expansiune
  • - Debitul asigurat pentru Delta T ACM la 25/35 grade Celsius, mai exact debitul pentru incalzirea apei cu 25 sau 35 de grade Celsius.
  • - Existenta si sarcina ventilatorului
  • - Clasa energetica
  • - Pret. Alegeti raport utilitate, calitate pret.Diferentieri ale centralelor termice in condensare: preturi vs. specificatii

 

Cu preturi incepand de la aproximativ 2.500 lei pentru o centrala in condensatie de putere termica nominala de 24 KW, preturile produselor din oferta Roinstalatii reflecta caracteristicile tehnice ale acestora.

Centralele pe gaz  din oferta, care functioneaza in baza tehnologiei condensatiei, au putere nominala de functionare intre 24 KW si 150 KW.

Centralele termice de 24 KW sunt cele mai populare, fiind potrivite pentru apartamente. In termeni de pret, exista de la optiuni accesibile, pana la cele mai performante modele de centrale cu condensare, care implica un buget in consencinta. Diferenta este adusa de numele producatorului si specificatiile tehnice ale produsului, puterea termica nominala fiind un prin criteriu in alegere. Mai exact, o centrala termica pe gaz subdimensionata nu va asigura necesarul de caldura/ apa calda.
 
Spre exemplu,o centrala termica pe gaz in condensatie ieftina este CHAFFOTEAUX INOA GREEN. Aceasta costa aproximativ 2500 lei, are putere 24 KW, atinge un randament de 108.2% la functionarea la 30% din capacitate si 30 grade Celsius (conditiile optime pentru condensare, implicit eficienta maxima), vas de expansiune 8 l si debit ACM de 13,9 l/min, la incalzirea apei cu 25 grade.

O centrala varf de gama cu aceeasi putere nominala este ARISTON CLAS B PREMIUM EVO care costa 6.300 lei. Aceasta este dotata cu un vas de expansiune de 10 l si are un debit de apa calda menajera de 22,8 l/ min, iar la functionare la 30% la 30 grade Celsius atinge un randament de 108/ 97,3%.

Pretul centralei termice in condensatie pe gaz este relativ mare pentru modele de puteri termice nominale/ utile mai mari, asadar potrivite sa incalzeasca suprafete mai ample.

 

Alte caracteristici generale ale centralelor in condensare pe gaz

 

Un mare procent dintre centralele termice pe gaz, in condensatiee, din magazinul online se pot folosi atat pentru incalzirea locuintelor, cat si pentru apa calda menajera - ACM - (51)  si absolut toate se monteaza pe perete, centralele murale fiind cea mai practica solutie pentru orice tip de spatiu. Doar o mica pondere dintre centralele cu condesare sunt fabricate cu boiler incorporat.

Din punct de vedere al arderii, toate modelele de centrale termice in condensare din oferta Roinstalatii functioneaza in tiraj fortat, trasatura ce asigura o ardere completa si eficienta a gazelor, un nivel ridicat de siguranta si flexibilitate in montarea echipamentelor.

De ce sa cumperi o centrala din oferta Roinstalatii? Alegi informat, alegi online, alegi simplu. Cumpara acum cea mai utila centrala, la cel bun pret!

 
Articole recomandate
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO