Aparate de tratare si filtrare aer - produse incepand de la 659.00 lei

Aparate de tratare si filtrare aer - 2 produse

Filtreaza
 

Aparatele de tratare si filtrare a aerului imbunatatesc calitatea aerului respirat in interior, implicit calitatea vietii ocupantilor respectivei incinte. Exista doua tipuri de echipamente care deservesc acest scop. Pe de o parte dezumidifactoarele  cu rolul de a  scadea nivelul de umiditate din incapere, util in a preveni aparitia  mucegaiului. Pe de alta parte, purificatoarele  care au rolul de a filtra aerul de diversi agenti alergeni, praf, substante si microorganisme care exista in mediul ambiental.


Cum aerul respirat ne influenteaza calitatea vietii si sanatatea, achizitionarea aparatelor de tratare si filtrare a aerului ambiental poate fi considerata o investitie pentru confortul si buna-starea familiei, pe langa aparatele de aer conditionat.


Ca un reper al importantei al acestor aparate de tratarea a aerului, produse existente in oferta online a roinstalatii.ro,  dezumidificatorul elibereaza din mediul interior un volum mediul de  lichid de 16 litri/ zi, in timp purificatorul Gree are un debit de prelucrare a 180 metri cubi per ora.


De ce  sa folosesti aparate de tratare si filtrare a aerului?


Aparatele de tratare si filtrare a aerului sunt foarte utile in orice spatiu interior pentru imbunatatirea aerului respirat.


Excesul de umiditate care duce la mucegai poate fi oricand reglat prin instalarea unui aparat de dezumidificare, iar utilitatea acestui echipament este evidenta intrucat umezeala apare intr-o varietate larga de situatii. Umiditatea este crescuta in interiorul casele noi (imediat dupa construire),  in casele vechi de la infiltratii, in pivnite / beciuri, de la ploia din exterior, in timpul aerisirilor indelungate si de la condensul provocat de diferentele de temperatura.


Umiditatea crescuta duce la depunerea de condens pe pereti si tavane, care, in timp, se transforma in igrasie. Aceasta se poate extinde si la camerele adiacente, ajungand sa deterioreze toate zonele din apropierea incaperii cu umiditate sporita. Mucegaiul, igrasia   nu afecteaza doar aspectul incaperii,dar si sanatatea ocupantilor acelei locuinte.


Celalalt tip de aparat pentru tratarea aerului, purificatorul, are rolul de a filtra din aerul ambiental: particule, microorganisme, praf, virusi, alergeni existenti in mediu sau purtati  de firul de par al animalelor de companie, dar si mirosul de tigara.  Acest echipament este important in familiile in care membrii cunosc ca au alergii si nu numai pentru ei. Cum respiratia este esentiala pentru o buna stare de sanatate, calitatea aerului ar trebui sa fie o prioritate pentru oricine.  


Specificatii ale aparatelor de tratarea aerului care fac diferenta


Aparatele de tratare a aerului sunt aparate practice prin utilitatea lor pentru mentinerea calitatii aerului respirat, iar in oferta online a roinstalatii gasiti produsele Gree cu specificatii pentru maxim confort in utilizare si eficienta.


Primul aparat, dezumidificatorul este proiectat pentru a fi folosit in camere cu o suprafata de 30 metri patrati si se poate transporta dintr-o incape in alta in mod simplu, datorita rotilor cu care este prevazut.  Este un produs usor de gestionat datorita afisajului existent si al avertizarilor de umiditate. In acelasi timp,  este sigur in exploatare, fiind prevazut cu avertizare de preaplin  sau de curatare a filtrului. Mai mult chiar, aparatul se opreste in mod automat la umplerea recipientului de colectare si are optiune de repornire. Filtrul utilizat pentru a  retine diverse impuritati din aer este lavabil, pentru o exploatare simpla si economica.  Volumul vasului colector de apa este de 3 litri, iar aparatul este are capacitatea de a elimina pana la 18 litri de apa pe zi, preparand un volum de aer intre 100 si 115 metri cubi (minim - maxim).


Din punct de vedere tehnic, acest aparat consuma 280 W si este alimentat 220V -240V, la un curent nominal 1,6 A.


Cel de al doilea aparat, purificatorul  marca Gree este foarte important pentru curatarea aerului de diverse impuritati existente in mediul ambiental. Principiul de functionare este simplu: aerul este ghidat prin ventilare catre aparatul de purificare si trecut prin filtre speciale. La iesirea din acesta, agenti alergeni, fire de praf, mirosuri neplacute, gaze periculoase raman in multiplele filtre cu care este dotat echipamentul. Filtrele sunt fabricate din Argint, catalizator de anioni, filtre bumbac, carbon, filtre HEPA (High efficiency particulate air) si HIMOP, fiecare avand rol de reactie/ filtrare in contact cu impuritati variate pentru a purifica aerul.


Aparatul are un rol chiar de monitorizare, fiind prevazut cu senzor de praf si miros. Este un echipament electric inovativ, practic de utilizat si silentios. Acesta permite programarea timpului de oprire - pornire si functioneaza in trei viteze si patru moduri diferite de functionalitate. Este un aparat usor de monitorizat si gestionat prin afisajul electronic, avertizand in cazul in care filtrele trebuie curatate sau inlocuite. Ca un reper de eficienta, luati in calcul doar cei 180 metri cubi per ora de aer preparat.


Din punct de vedere electric,  aparatul de purificare a aerului consuma in diferite moduri de functionare puteri de 300/230/150/75 W, este alimentat la tensiune 220-240 V, la un curent nominal de 0,42 A.

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO