Centrale termice electrice - produse incepand de la 2505.00 lei

Centrale termice electrice - 21 produse

Filtreaza
 

Centralele electrice sunt solutia optima pentru utilizatorii care au nevoie de un sistem de incalzire independent, dar care in zona in care au locuinta nu exista traseu de gaze, nici lemne ieftine.  In magazinul online Roinstalatii, in sectiunea ofertelor de centrale termice, gasiti o varietate de modele, de puteri si specificatii tehnice diferite ale producatorilor Protherm si Ecotermal.


Centralele termice electrice sunt  ecologice, nu emit noxe, permit o instalare flexibila fiindca nu au nevoie de cos de evacuare a fumului, de mare randament, sunt silentioase si usor de intretinut. Produsele se gasesc intr-o gama larga de preturi, de la cele mai ieftine, la cele a caror performanta se reflecta in pret,  aceste aspecte echilibrand costul energiei electrice in comparatie cu cel al gazelor.

 

Ce trebuie sa stiti cand cumparati o centrala electrica?

 

- Puterea termica necesara si randamentul centralei electrice

- Tensiunea de alimentare

- Siguranta si ecologia centralei

- Pret si garantie


Puterea si randamentul centralei electrice


Estimarea puterii termice este primul aspect pe care sa il luati in considerare pentru cumpararea unei centrale electrice. Aceasta se raporteaza la volumul spatiului care urmeaza a fi incalzit si coeficientul de izolatie al casei care este intre 40W pentru o casa cu izolatie optima si 60W pentru o casa slab izolata. Spre exemplificare, luam un apartament de dimensiune medie (60 mp), de izolatie medie. Astfel, puterea termica necesara a centralei electrice este 50W* 6m(latime)*10m (lungime)*2.5m(inaltime) =7,500 W, 7,5 KW.


Pentru dimensionarea puterii electrice a locuintei luati in calcul extra 10% restul consumatorilor existenti.


Cum randamentul este aproximativ 1:1, centralele termice electrice atingand o eficienta de pana la 95-99%, in mod evident sunt o optiune pentru incalzirea spatiilor.


Tensiunea de alimentare


Centralele electrice din oferta Roinstalatii  se alimenteaza la tensiune de 380- 400 V, mono sau tri-fazic, in functie de puterea centralei, implicit a consumului de energie electrica.  Este un criteriu esential pe care sa il luati in calcul pentru siguranta caminului dumneavoastra si sa reduceti riscurile  supra-solicitarii retelei electrice.

 

Centralele termice electrice. Siguranta si non-poluare

 

Odata dimensionata reteaua electrica si puterea corect, centralele termice electrice sunt dintre cele mai sigure. In lipsa arderii unui combustibil fosil, acestea nu elibereaza monoxid de carbon sau alte noxe in spatiul inconjurator, nici nu exista pericolul cumularii de gaze nearse. Acesta aspect reprezinta un element de siguranta pentru locuinta, dar si unul ecologic pentru mediu. Din categoria non-poluare este si nivelul de zgomot redus.

 

Pentru extra-siguranta, o parte dintre modele sunt produse cu relee electronice de control.

 

Alte specificatii tehnice centralelor electrice

 

Centralele electrice sunt usor de instalat si exploatat in timp. In categoria de produse exista modele care, pentru maxim de confort termic au vase de expasiune si/ sau pompe de recirculare a  apei. Din punct de vedere al uzabilitatii, centralele termice au display-uri cristale lichide, prietenoase pentru utilizatori.


Garantia si pretul centralelor termice electrice


Centralele termice din magazinul online Roinstalatii sunt garantate pentru o perioada de 2- 3 ani, in functie de producator. Modelele au preturi cuprinse intre 1700 si 2500 lei, asadar accesibile oricarui buget.


Alegeti corect, alegeti mai ieftin, alegeti online!

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO