Aer conditionat multi split - produse incepand de la 596.00 lei

Aer conditionat multi split - 159 produse

Filtreaza
 

Aerul conditionat multi split este modul in care va asigurati confortul termic si climatic al interioarelor, instaland o singura unitate exterioara si mai multe unitati interioare in incaperile sau zonele de birou in care doriti sa va bucurati de climatizare.

 
Oferta online a roinstalatii va da posibilitatea sa alegeti o varietate de aparate de aer conditionat multi split cu doua, trei sau patru unitati interioare, fiecare cu putere de racire intre 7.000 BTU si 12.000 BTU.  Astfel, echipamentele  de climatizare sunt utile in apartamente, birouri, case, mici pensiuni, spatii in care doreste gestionarea confortului termic in mod individual pentru fiecare camera.


Aparatele de aer conditionat multi split din oferta roinstalatii au la baza tehnologia inverter, ultima din domeniul instalatiilor de climatizare (racire - incalzire), care confera utilizatorului economii de pana la 30% pentru facturile de energie electrica.
Aer conditionat multisplit pentru flexibilitate in racirea interioarelor


Utilizand aparatele de aer condititionat  multi split din oferta roinstalatii aveti flexibilitatea de a instala pana la patru unitati interioare cu puteri de racire identice sau diferentiate  si o singura unitate exterioara. Capacitatea unitatilor interioare se intinde intre 7000 si 12000 BTU, in timp ce puterea unitatii exterioare este suma unitatilor interioare, cea mai mare fiind de 9000 BTU x4 unitati interioare sau 12000 BTU x 3 aparate interior.


Toate aparatele de aer conditionat multi split pe care le gasiti online, la noi pe website, sunt produse ale marcii Hyundai si stau drept reper de inovatie in tehnologia instalatiilor  de climatizare.


Puterea de racire si incalzire a aparatelor de aer conditionat multi split


Puterea de racire -incalzire a aparatelor de aer conditionat multi-split se stabileste in functie de volumul incaperii in care se doreste climatizarea.  Echipamentul cu cea mai mica putere de racire/incalzire este Hyundai inverter 7000+7000 BTU, la o putere electrica de 2.4 kW (8186 BTU/ ora), in timp ce puterea de racire este 2.2 kW  (7000 BTU/ ora), iar varianta minima de capacitate pentru unitatea exterioara cu o putere maxima de racire de 15000 BTU / ora.


La polul opus, sistem aer conditionat multisplit cu cea mai mare putere de climatizare este reprezentat de Hyundai 9000 BTU X 4  unitati interioare, fiecare aparat avand o putere de racire de 2,6 kW (8800 BTU/ ora), in timp ce puterea electrica de incalzire a unei singure unitati interioare este de 2,8 kW (9550 BTU per ora). Fiecare aparat acopera necesitatile calorice ( incalzire / racire) pentru suprafete cuprinse intre 14 si 25 metri patrati (14-22 metri patrati birouri; 18-25 metri patrati rezidential).


Caracteristici tehnice ale aerelor conditionate multi split inverter ce fac diferenta


Un mare avantaj al acestor aere conditionate multi split este in primul rand utilizarea compresoarelor inverter, marca Gree, care asigura economii substantiale la facturile lunare de energie electrica. Modelele de aparate sunt dotate cu schimbatoare de caldura ultra eficiente, prevazute cu tubulatura proiectata inovativ pentru evacuarea rapida a condensului. si utilizeaza freon R410A.


In ce priveste capacitatile unitatii exterioare, pentru sistemul multi split 7000 BTU x 2 puterea de racire  nominala este de 13.989 BTU (4.1 kW). Maxim beneficii climatizare aduce aparatul de aer conditionat  cu configuratia de interior 9000+9000+9000+9000 BTU, unde puterea nominala a echipamentului de exterior este 27926 BTU, iar capacitatea de racire este de 35000 BTU per ora (10,36 kW) .


Cu un debit de aer cuprins intre 2600 metri cubi, pana la 4000 metri cubi per (ora pentru sisteme de climatizare 7000 BTU x2  versus 9000 BTU x4) si functionand in baza tehnologiei inverter, aerele conditionate multi-split sunt foarte eficiente in racirea sau incalzirea spatiilor.


In afara de functiile de incalzire si racire, aparatele de ar conditionat multisplit asigura dezumidificarea ambientala,  componeneta ce sustine confortul termic al locuitorilor incaperii. Volumul de umiditate absorbit este intre 0.6 litri pe ora (pentru unitatea de 7000  BTU) la 0.8 litri/ ora (echipamentul de 9000 BTU).


Aparate de aer conditionat multi split - tehnologie pentru confort


Pentru ca scriem despre diferente si tehnologia inverter, un alt avantaj al acestor aparate de aer conditionat multi split este silentiozitatea pe care inovatia o aduce acestora. Desi puterea multiplicata a acestora atinge capacitati de racire superioare, dupa cum aratam anterior, compresoarele instalatiilor de racire au nivel de zgomot redus, spre beneficiul utilizatorului. Spre exemplu, puterea sonora a unitatii exterioare superioare de capacitate maxima (9000 BTU x 4) are o putere sonora de 65 dB, iar cea  a unui aparat exterior de 7000 BTU x 2 atinge doar 62 dB.


Utilizatorul aparatului de aer conditionat multi split are avantajul unei gestionari si monitorizari simple a parametrilor de temperatura sau a modului de functionare (incalzire/ racire/ dezumidificare etc) datorita afisajului digital cu care este prevazuta fiecare unitate in parte  si a telecomenzii prin infrarosu.


Aerele conditionate sunt usoare si compacte, usor de instalat si incadrat in orice spatiu,  prin  designul modern. Dimensiunile unitatilor interioare sunt  intre 713 mm x270 mm x195 mm (instalatia de cliamatizare cu putere de racire 7000 BTU) si 845 mm x289 mm x209 mm (12000 BTU), cu greutate de 8 kg minim si maxim 12.


Inovativ si foarte eficient, aerul conditionat multi split da utilizatorului posibilitatea de instala unitatile interioare in mod flexibil, in locurile care necesita climatizare, spre maxim confort termic si minim consum de energie electrica.

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO