Centrale termice pe gaz Ariston - produse incepand de la 2990.00 lei

Centrale termice pe gaz Ariston - 85 produse

Filtreaza

Este firesc pentru un utilizator casnic care doreste sa investeasca in instalatii de incalzire ca intre primele optiuni sa analizeze centrale Ariston, cunoscute pentru inovatie, fiabilitate, o gama variata de modele si putere. In plus, producatorul Ariston ofera si preturi pentru toate bugetele, de la cele mai ieftine, la produse de calitate  premium.


Un prim avantaj al Ariston este tocmai gama larga de centrale termice pe gaz care  functioneaza in baza tehnologiei condensarii, produse ce pot fi achizitionate, simplu, online. Acest tip de tehnologie de centrala termica Ariston este supra-eficient, prin caracteristica tehnica de a recupera din energia  latenta existenta in gazele arse. Randamentul unei centrale creste peste 100%,  in timp ce cheltuielile  lunare  simt o reducere de pana 35%, sub conditia ca modelul de centrala ales sa fie utilizat in conditii optime condensarii.


La ora actuala pe piata de instalatii termice se comercializeaza doar centrale inovative, folosind aceasta sistem de ardere in condensare. Producatorul de centrale Ariston  a proiectat modele cu diferite  specificatii  tehnice, care acopera o plaja variata de preturi. Astfel, cumparatorul interesat are cum  si de unde alege un model de centrala Ariston  corespunzator la un raport calitate pret  accesibil.  


Caracteristici tehnice centrale Ariston


Tehnologia condensarii este caracteristica unitara  pentru toate centralele Ariston la nivelul Uniunii Europene de la momentul in care s-a adoptat ErP. Prin aceste modele de centrale,  utilizatorul are beneficii pe doua paliere.
 

- Pe de o parte, folosind centrala Ariston in conditii care fac posibila condensarea (30 grade Celsius pe circuitul de retur, 30% puterea nominala), sistemul de incalzire furnizat de Ariston aduce economii utilizatorului casnic la cheltuielile cu facturile de gaz.
- Pe de alta parte, prin eficientizarea arderii, centralele termice Ariston asigura reduceri ale volumului de  noxe eliberat, fiind echipamente prietenoase cu mediul, incadrate in clasa 5 NOx.


Exista mai multe categorii si modele de centrale Ariston, fiecare dintre acestea fiind proiectate pentru puteri diferite, in functie de necesitatile individuale, raportate la spatiul ce urmeaza a fi incalzit si volumul de apa calda menajera care este necesar (ACM) simultan la toate locurile de consum.  


Eficienta centralelor Ariston


Odata cu eliminarea centralelor Ariston cu ardere clasica, au ramas pe piata doar centrale de Ariston de eficienta sporita. Randamentul acestora poate fi de pana la 108,6% in conditii de condensare. Pentru ca acest fenomen sa aiba loc, centralele termice Ariston trebui sa functioneze la 30% din puterea nominala, la o temperatura de 30 grade Celsius pe circuitul de retur. Exista modele pentru care italienii de la Ariston au investit in dezvoltarea unei arderi in condensare complete,  caracteristica asigurand proprietarului economii de pana la 35%.


Acesta sunt centrale termice  proiectate sa functioneze in regim de temperatura diferentiat (temperatura inalta- scazuta considerand circuitele de tur - retur), eficientizarea termica avand loc in regim de temperatura scazuta. Chiar si in afara acestor criterii de condensare si utilizare la putere redusa, Ariston a produs centrale foarte eficiente ce realizeaza un randament de 96-98%, aproape unitar.  


In ciuda complexitatii tehnologiei, producatorul italian a investit in simplificare. A creat centrale termice Ariston usor de utilizat de catre orice utilizator prin o interfata digitala simpla, simplu de reglat si de monitorizat parametrii importanti ai instalatiei sanitare.  Panoul de control include  display digital, ce asigura utilizatorului control asupra instalatiei.


Majoritatea modelelor de centrale Ariston  sunt proiectate inclusiv pentru prepararea apei calde menajere (ACM). Acestea asigura un debit specific confortabil ACM de pana la 19 litri minut.


Modele de centrale Ariston


Italienii au creat modele pentru orice necesitate de incalzire si bugete diferentiate. Categoriile principale sunt centrale Ariston murale si cele pardoseala, diferentiate prin utilitate si putere.  Astfel, exista gama Cares Premium, Clas Premium Evo, Clas Premium Evo System, Genus Premium, plus variantele de centrale care ofera elemente de conectivitate sau compatibile cu sisteme solare.  Spre exemplu, centrala termica  Clas Premium Evo Net, datorita sistemului de conectare Bus Bridgenet, permite utilizatorului interconectarea  centralei cu alte componente.  Un model de centrala Ariston care asigura posibilitatea de conectare la un sistem solar este Genus Premium Evo FS Solar, de puteri diferite.


Din punct de vedere al puterii termice utile, centralele Ariston sunt fabricate in variante de 24 -25 kW, 30Kw, 65 kW, 85 kW sau 100 kW. Cu cat centrala Ariston este de putere mai mica sau are optiuni si functii simplificate sau lipsa, cu atat este mai mica.  Aceasta nu inseamna ca italienii, prin reducerea sau eliminare unor functii auxiliare (exemplu conectivitatea) fac rabat la calitate. Dimpotriva, fiecare model de centrala Ariston este creat din cele mai bune materiale, pentru  folosirea indelungata ale acestora.  Acesta poate si motivul pentru care centralele Ariston au garantia asigurata pentru o perioada de pana la 5 ani.


Preturi centrale Ariston


Investind in cercetare- dezvoltare, compania italiana a creat in centrale Ariston produse la un raport calitate- pret competitiv. Diferentierile de pret apar in functie de capacitatea centralei termice, a functiilor si dotarilor, a optiunilor pe care aceasta le ofera utilizatorului final, a magazinului fizic sau online de unde este cumparata. In plus, Ariston practica reduceri de sezon sau oferte promotionale, in care sunt incluse accesorii utile centralei.  Fiabilitatea acesteia  surclaseaza pretul!

 
Articole recomandate
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO