Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO HP 85 EU, kit evacuare inclus, Boiler indirect cu serpentina Ariston BC1S 450 EU2. Montaj pe pardoseala, Kit pt ACM cu vana cu 3 cai Ariston HP 85-100

Transport gratuit
Pachete promo
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Cod: PACHET_1_3581566
Producator: Ariston
Garantie: 3 ani
Plata in rate   detalii
28791.00 lei
Transport gratuit oriunde in Romania
 
Cumpara in rate:  
Star BT
Banca Transilvania

5 rate lunare fara dobanda
Alpha Bank
6 rate lunare fara dobanda
BRD Finance
6 rate lunare fara dobanda
Garanti Bonus Card
Garanti Bank

6 rate fara lunare dobanda
Card Avantaj
Credit Europe Bank

6 rate lunare fara dobanda
 
 
 

Centrala termica in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO HP 85 EU

Centrala termica murala in condensare de mare capacitate destinata doar incalzirii.
Centrala termica murala in condensare GENUS PREMIUM HP poate fi folosita atât pentru incalzirea spatiilor individuale de locuit, dar mai ales, prin utilizarea mai multor centrale in cascada, pentru spatiile de birouri, institutii, hale industriale. De asemenea prin cuplarea la un boiler cu incalzire indirecta, de mare capacitate, GENUS PREMIUM HP, poate fi solutia ideala de preparare a apei calde menajere. Tehnologia in condensare de care dispune asigura performante de top, economii de energie, confort personalizat si emisii reduse de noxe.


Boiler indirect cu serpentina Ariston BC1S 450

Incalzitor de apa indirect de pardoseala cu o singura serpentina. Cazan din otel emailat utilizat in producerea si stocarea de apa calda pentru uz casnic. BC1S poate fi integrat cu un sistemul solar, cu circulatie fortata, rezistenta electrica si centrala termica.


Termostat ambiental cu fir ARISTON SENSYS HD, alb

Noua gamă Sensys HD este concepută pentru a vă ajuta să vă bucurați de un confort sporit, în cel mai eficient și intuitiv mod.
Cu posibilitățile sale avansate, noul cronotermostat modulator vă permite să creați o experiență de încălzire personalizată utilizând programarea gamei de temperaturi și controlul mai multor zone, să optimizați consumul de energie și să reduceți costul facturilor.
Distingându-se prin designul cu linii moderne, materialele elegante și interfața de înaltă tehnologie, Sensys HD nu doar vă va simplifica viața de zi cu zi printr-un control precis și impecabil al confortului, ci va adăuga și eleganță oricărui cămin.


Kit pt ACM cu vana cu 3 cai Ariston HP 85-100

Kit vana cu 3 cai pentru ACM Ariston se utilizeaza in cazul cuplarii unui boiler extern la centrale termice in condensatie Ariston din seria Genus Premium EVO HP 85-100. Contine vana cu 3 cai cu servomotor si senzor boiler.


Modul multifunctional, multizona pentru centrale termice din gama Ariston Evo/ONE.

Gestionare directă a 3 zone.
Termostat diferenţial (sondele nu sunt incluse).
Termostat (sonda nu este inclusă).
Resetare a alarmei de erori centrală şi resetare de la distanţă.
Ieşire programabilă în combinaţie cu Sensys.
BUS furnizată datorită Evo Boiler, Sensys, modulului de gestionare zone sau statiei de apa potabila.


Sonda externa ARISTON EVO

Senzorul extern de temperatura de la Ariston este destinat reglarii functionarii centralei termice in concordanta cu temperatura exterioara. Acesta este compatibil numai cu centralele a caror interfata permite folosirea unui senzor extern de temperatura (GENUS PREMIUM EVO, GENUS PREMIUM HP, GENUS PREMIUM EVO SYSTEM, CLAS PREMIUM EVO, CLAS B PREMIUM, GENUS PREMIUM (SOLAR)FS)
Daca sonda externa este instalata, reglajul climatic se face utilizand un parametru din meniul centralei. Senzorul de exterior face posibila detectarea conditiilor climatice si variaza in mod automat temperatura agentului termic pe tur.


Separator hidraulic (butelie de egalizare) montaj individual HP 85-150

Butelia de egalizare este o bucata de teava ce face legatura intre tur si retur si separa hidraulic zonele pentru a distribui cat mai bine debitele.


Acest produs face parte din categoria: Centrale termice Centrale termice pe gaz
 

Cele mai cautate branduri de centrale  termice pe gaz: Ariston, Immergas, Saunier Duval, Motan, Daikin, Buderus, Baxi

Centrale: Centrale termice pe gaz 24 Kw, Centrale termice pe gaz 30 Kw, Centrale termice pe gaz 35 Kw

 

 

 
28791.00 lei
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Pachet Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO HP 85 EU Ariston Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 4708 PACHET_1_3581566 Poza produs Pachet Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO HP 85 EU
Rating 4.36/5 bazat pe 74Pareri ale clientilor
RON 28791.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:
Comentariu produs - by ,
4.36/ 5
0
Centrale termice Centrale termice pe gaz Pachet Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO HP 85 EU Pachet Centrala in condensatie ARISTON GENUS PREMIUM EVO HP 85 EU