Boilere electrice Ariston - produse incepand de la 406.00 lei

Boilere electrice Ariston - 48 produse

Filtreaza
Transport gratuit
Transport gratuit
Transport gratuit
Transport gratuit
Transport gratuit
Transport gratuit

Este cunoscut pe piata de instalatii cum gama de boilere electrice Ariston raspund celor mai variate necesitati in prepararea  apei calde menajere (ACM). Produsele sunt fabricate pentru a asigura confortul producerii apei calde menajere pentru o vasta categorie de modele si preturi.  


Compania italiana a conceput ca boilerul Ariston sa acopere optiunile consumatorilor, de la prepararea unor volume de apa calda menajera (ACM) mai mici de 50 litri, pana la boilere electrice orizontale-verticale  care incalzesc volume de apa de pana  la 150 litri.


Modele de Boiler Ariston


Boiler Ariston de mici dimensiuni


 
Aceasta este o categorie de boiler Ariston de dimensiuni mici,  care se poate monta deasupra sau sub chiuveta, asigurand prepararea apei calde menajere pentru familii restranse. De asemenea, acest tip de boiler electrifc poate fi utilizat ca sursa alternativa ACM in blocurile racordate la sistem centralizat de incalzire si unde apa calda este deficitara.


Compania a creat diverse modele de boilere Ariston Andris RS de putere de 1200W, in variante de 10, 15 si 30 litri, cu montare deasupra sau sub chiuveta. Aceasta marca este  optiunea  cea mai ieftina, dar care raspund unor cereri imediate de ACM. Sunt, in acelasi timp, echipamente practice pentru prepararea necesarului de apa in timp relativ scurt ( 44 de minute pentru incalzirea apei calde cu 30 grade Celsius). La baza functionarii acestei categorii de model de Boiler Ariston sta un termostat imersat  regleaza temperatura in parametri stabiliti de utilizator. Modelul Andris este eficient datorita elementelor din cupru si a unui catod din magneziu supradimensiont. Este un produs sigur si fiabil, fabricat din materiale ecologice.


Compacte si cu un aspect modern, modelele de boiler Ariston  sunt inginerii de mici dimensiuni. Aceastagama se conformeaza normelor ErP, facand parte din clasa A de eficienta energetica. In plus sunt modele de boilere ieftine care pot fi achizitionale online.


Clasa imediat superioara este reprezentata de modelele Andris Lux de volume de 10/15/30 litri care au fost proiectate cu un design modern si cu interfata simplificata. Sunt boilere de dimensiuni compacte ce pot fi instalate deasupra sau sub chiuveta.


Boiler Ariston vertical de capacitate medie si mare


Modele de boiler Ariston care se pot monta vertical asigura o capacitate de apa calda menajera relaxanta, datorita cazanului fabricat in  variante de volum cuprinse intre 50 si 100 litri. Ariston a creat cinci categorii de boilere verticale mari, care sa raspunda necesitatilor de apa calda menajera si bugetul fiecarei familii, Pro R, Pro R Eco, Pro Plus, Shape Eco, Shape Premium, primele fiind boilere ieftine, dar care prepara volume mari de ACM. Aceasta incalzeste 100 l de apa cu 45 de grade Celsius intr-un interval de 3 ore. La o putere de 1800 W, cum are de altfel intreaga gama, boilerele electrice Ariston sunt proiectate cu un anod de magneziu supra-dimensionat si izolatie termica din poliuretan. Pentru plus siguranta si fiabilitate, Ariston a testat aceste produse in conditii de presiune de 8 bari, iar rezervorul este fabricat din otel emailat. Chiar si cel mai ieftin model vine cu un termometru imbunatatit si un aspect modern.


Clasa de boilere electrice Ariston de calitate progresiv superioara, sunt proiectate cu functii multiple ce asigura consumatorului o reducere a consumului de energie electrica si mai multa apa calda menajera, scaderea impactului asupra mediului, fiabilitate superioara si un plus confort in utilizare.


Categoria de modele de boiler Ariston Pro Eco are implementata  tehnologii moderne, precum Nanomix, Best si ABS, asigurand o economie de pana 10% la facturile de energie electrica si un volum ACM cu 40 litri mai mare. Un confort sporit in utilizare il ofera  interfata  LED dotata cu termometru inteligent.


Pro Plus este o categorie superioara de boiler Ariston, creat pentru o utilizare economica si simplificata. Acesta se poate programa zilnic sau saptamanal, in conditii Eco sau Eco Plus pentru reducerea consumului de energie electrica. Astfel, pe principiul nu tot ce e ieftin, e primul de cumparat, pretul boilerului poate fi amortizat intr-un singur an din economia de pana 20% la facturile recurente de electricitate.


Ariston aduce o nota de stil prin modele de boiler electric  Shape Eco si Shape Premium, printr-un design nou, elegant si care permite instalarea echipamentului in arii vizibile, fara a afecta aspectul interiorului. Modelul Shape Eco Premium este dotat in plus cu afisaj LCD soft touch si poate fi programat zilnic sau saptamanal. In acelasi timp, italienii au considerat durata de viata  a echipamentului, dotand boilerul cu un rezervor fabricat din otel emailat cu titan, care a fost testat in conditii de presiune de 16 bar. Increderea in fiabilitatea produsului se reflecta in garantia de 7 ani pe care Ariston o ofera pentru aceste modele de cazane.


Boiler Ariston  cu montare verticala sau orizontala


Pentru cumparatorii care au nevoie de flexibilitate in motare, compania italiana a creat modelul de boiler Ariston Velis, in versiunea simpla si Plus. Designul acestuia  face posibila instalarea atat in pozitie orizontala cat si verticala, iar adancimea de doar 27 cm permite incadrarea lui cu usurinta in variate locuri ale locuintei.


Aceste boilere electrice Ariston  de putere de 1500 W cu montare verticala- orizontala,aduc o reducere consistenta la facturile de energie electrica. Mai exact, ele au fost proiectate cu tehnologiile Nanomix si Best. Categoria premium are un plus de confort in utilizare prin optiunea de programare zilnica. Boilerul Ariston vertical- orizontal este dotat cu doua rezervoare separate, conectate printr-un by-pass,  care asigura un volum de apa calda menajera intre 50 si 150 litri, in functie de model.


In oferta roinstalatii gasiti o gama de boilere electrice Ariston la preturi variate, de la variante ieftine, care raspund confortului unui volum de apa minim necesar, la modele complexe ce permit un grad mare de flexibilitate in instalare, utilizare si reducerea costurilor la facturile de energie electrica.  Produsele se achizitioneaza cu usurinta online. Comanda, dureaza doar cateva minute!

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO