GDPR cont RoInstalatii.Ro

Firma: S.C CREATIV TOOLS S.R.L
CUI: RO 26199218
Reg. Com: J40/10863/2009

Crearea unui cont client pe site-ul nostru sau plasarea de comenzi online se face numai de catre clientii care isi exprima aceasta optiune.

Acord stocare si prelucrare
Prin crearea unui cont de client sau plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal solicitate in formularul de creare cont sau plasare comanda sa fie stocate si prelucrate de firma noastra.

Scopul colectarii datelor
Datele personale colectate vor fi folosite in scopuri:
- contactarea dvs. in verificarea corectitudinii comenzilor plasate pe site-ul nostru
- corespondenta ulterioara crearii contului client sau plasarii unei comenzi
- expedierea produselor comandate
- prestarea unor servicii comandate
- crearea de statistici interne in cazul in care clientii plaseaza mai multe comenzi
- emiterea de documente nefiscale si fiscale (facturi proforme, certificate de garantie, facturi fiscale etc.)
- contactarea dvs. de catre terti in vederea livrarii unor comenzi, remedierea unor defectiuni tehnice ale site-lui, solicitarea de opinii privind gradul de satisfactie, prestarea unor servicii comandate


Perioada stocarii
Stocarea datelor personale se face pe perioada nelimitata, fiind utilizate pe toata aceasta perioada doar in scopul in care au fost colectate initial.

Confidentialitatea datelor
Datele personale colectate sunt confidentiale, firma noastra asigurand protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare. Datele personale vor fi prelucrate doar de persoane autorizate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Terti care au acces la date
La datele personale colectate au acces sau pot fi incredintate unor terti (companii de presteri servicii hosting, administrare site, curierat, prestatori de servicii, sondaje de opinie etc.). Firma noastra gestioneaza relatiile cu fiecare din acesti terti prin semnarea unor contracte de confidentialitate asigurandu-se astfel ca datele personale pe care ni le oferiti nu sunt folosite de catre terti decat in scopul declarat in care au fost colectate de pe site-ul nostru.

Stergerea datelor
Puteti oricand sa solicitati stergerea datelor personale, folosind optiunea de Stergere Date din contul client.

Date de contact S.C CREATIV TOOLS S.R.L
Telefon: 0376.44.80.30
Email: comenzi@roinstalatii.ro
Adresa: Bucuresti, Str Drumul Intre Tarlale nr 7, sector 3, cod postal 032982