Calorifere panou din otel - produse incepand de la 338.00 lei

Calorifere panou din otel - 737 produse

Filtreaza
 

Caloriferele sunt accesoriile indispensabile instalatiilor de incalzire, fiind adesea conectate la o centrala termica. Exista mai multe tipuri de astfel de acccesorii, insa printre cele mai populare sunt modelele de calorifere din otel, care prezinta o serie de avantaje. Un calorifer otel are, de regula, un pret de achizitie mai redus fata de unul din aluminiu, contribuind la crearea unui efect termic sporit prin faptul ca se incalzeste foarte repede.

 

In plus, din punct de vedere al designului, un calorifer din otel reprezinta un element modern, care poate fi integrat in orice tip de spatiu, putand fi montat atat pe verticala cat si pe orizontala. Mai mult decat atat, un calorifer panou din otel poate fi pozitionat si montat simplu si rapid, iar acest lucru se intampla si datorita greutatii sale reduse, comparativ cu modelele din fonta.

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO