Vase de expansiune pentru incalzire - produse incepand de la 130.00 lei

Vase de expansiune pentru incalzire - 44 produse

Filtreaza
 

Vasul de expansiune folosit pentru incalzire este de fapt un element de siguranta in interiorul instalatiei termice. Datorita vasului de expansiune este atenuat socul provocat de cresterea sau scaderea brusca a presiunii apei in circuitul de incalzire. Un sistem de incalzire este supus la variatiuni de presiune determinate de temperaturile minime sau maxime ale apei din instalatia termica.

 

Vasele de expansiune sunt utilizate in general pentru boiler si centrale termice si previn cresterea sau scaderea periculoasa a presiunii.


Cum este construit un vas expansiune

 

Vasul este construit din doua compartimente: perna de aer si spatiul ocupat de lichid, acestea fiind separate de o membrana elastica de cauciuc. In timpul incalzirii, apa isi mareste volumul, iar excesul astfel rezultat intra in vas si comprima perna de aer prin intermediul membranei de cauciuc.

 

Vasele de expansiune pentru incalzire sunt fabricate din otel de inalta calitate si concepute pentru o rezistenta crescuta si o durata mare de viata.

 

Sunt vopsite cu pudre epoxidice, iar membrana acestor vase de expansiune destinate apei calde este din cauciuc special care asigura performante mai bune.

 

Temperatura la care rezista un vas de expansiune Elbi Erp este cuprinsa intre -10°C...+90°C;


Cum cumperi produsul potrivit

 

Cum alegeti un vas de expansiune pentru incalzire fara sa aveti experienta in domeniul instalatiilor? Totul foarte simplu: indiferent daca aveti nevoie de un vas de expansiune ieftin sau unul mai performant, echipa Roinstalatii.Ro va ofera consiliere profesionala de specialitate pentru alegerea celui mai potrivit produs in raport calitate - performanta - pret.

 

Magazinul online Roinstalatii. Ro dispune de o gama larga de vase de expansiune pentru apa calda la preturi mici.

 

Vase expansiune. Preturi si oferte

 

In oferta Roinstalatii.Ro gasiti vase expansiune pentru incalzire dintre cele mai performante de pe piata, marca Elbi Erce, Elbi Erp si Zilmet.

 

Preturi vase expansiune: produsele sunt disponibile pentru orice buget, cu preturi incepand de la 100 lei vas expansiune ELBI de 6 litri, 200 lei vas de expansiune Zilmet de 35 litri, pana la 2250 lei pentru vasele de expansiune de 500 litri.

 

Acum ca ati cumparat online vasul de expansiune care corespunde asteptarilor dumneavoastra, va oferim pe final cateva recomandari usor de urmat pentru mentinerea acestuia si buna functionare generala a vaselor de expansiune pentru apa calda:

 

- Se recomanda ca instalatia de incalzire sa fie controlata cel putin o data pe an de catre o firma de specialitate cu personal calificat.

- In timpul controlului o atentie speciala trebuie acordata verificarii si corectarii presiunii de preincarcare a aerului.

- Vasele de expansiune, racordurile, stuturile de purjare si de umplere trebuie protejate contra inghetului.

- Pentru o durata de viata cat mai lunga a protectiei exterioare a vasului trebuie efectuata o curatire periodica a acesteia folosind apa si sapun.

- Nu extrageti apa din aceste rezervoare utilizand pompe deoarece se poate crea depresiune si sudurile vasului de expansiune pot ceda.

 

De ce sa cumperi un vas de expansiune de la Roinstalatii.ro? Pentru ca toate produsele din oferta Roinstalatii sunt insotite de garantie certificata, va sunt recomandate de specialisti din echipa noastra prin consultanta telefonica sau la sediu si au cel mai bun pret din piata.

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO