Vase de expansiune pentru hidrofor - produse incepand de la 158.00 lei

Vase de expansiune pentru hidrofor - 29 produse

Filtreaza
 

Hidroforul este o un aparat folosit la alimentarea cu apa a caselor. Rolul sau este de a mentine presiunea ridicata a apei din casa, putand ajuta astfel un boiler sau o centrala sa functioneze in parametri optimi. Apa din hidrofor se mai foloseste si in activitatile gospodaresti zilnice si gradinarit, alimentarea casei cu apa provenita din fantani adanci care necesita presiune.

 

Majoritatea hidrofoarelor moderne sunt modele silentioase si economice. Apa care vine din hidrofor este de obicei apa potabila, de aceea aparatul este ideal si ca sistem de alimentare cu apa a unei case si este rezistent in timp.

 

Hidroforul poate trage apa de la o adancime de maxim 8 metri, iar pompa hidroforului porneste cand presiunea apei din instalatie scade sub o anumita valoare (care este setabila). Hidroforul se opreste atunci cand apa din instalatie a atins nivelul maxim al presiunii, de asemenea setabil. Va recomandam cu insistenta sa folositi aceste dispozitive daca aveti instalate centrale termice  (in special centrale termice pe gaz in condesare).

Ce este un vas hidrofor?

 

Vasul de hidrofor este o alta componenta principala a hidroforului, pe langa pompa. Construit din otel sau inox, are la interior o membrana din cauciuc. In jurul acestei membrane se afla aer sub presiune la1.5 bar. In timpul functionarii hidroforului, membrana din interior apasa pe perna cu apa din vas, vasul hidrofor impingand astfel fluidul in instalatia de apa potabila rece.

 

Cum aleg vasul de hidrofor potrivit?

 

Vasele de expansiune pentru hidrofoare sunt disponibile de la 5 la 5000 litri, de la cel mai mic consumator de tip casnic pana la aplicatiile mari de tip industrial, o gama care acopera toate cerintele din instalatiile de ridicare a presiunii apei (statii de hidrofor). Din acest motiv este consiliabil sa cereti sfatul unui specialist in instalatii, pe care magazinul online Roinstalatii.ro vi-l pune la dispozitie si care va va oferi consultanta la cumpararea online a unui vas de expansiune hidrofor.

 

Cat costa un vas de expansiune hidrofor?

 

Daca alegeti sa cumparati online vasul hidrofor, s-ar putea sa fiti in avantaj fata de magazinele clasice, unde preturile sunt de obicei putin mai mari. Cumparand online de la Roinstalatii.ro veti beneficia de ajutor specializat si consultanta si veti ramane si cu ceva bani economisiti in cont.

 

Pretul unui vas hidrofor de calitate si acccesibil, variaza intre 155 lei si 2100 lei pentru un vas hidrofor de uz casnic. Pentru un vas hidrofor de uz industrial ( 750 – 5000 litri) veti investi de la 5000 lei ajungand chiar si la peste 30.000 lei.

 

Ce marci de hidrofor trebuie sa caut?

 

Cele mai cautate si mai cumparate marci in materie de producatori dehidrofoare sunt: Elbi Italia si Zilmet. Produsele lor s-au dovedit cele mai rentabile in raport calitate – pret – rezistenta in timp. Ambele marci le gasiti disponibile la cumparare in magazinul online Roinstalatii.ro.

 

Alege vasul de hidrofor de la Roinstalatii.ro

 

Pe langa preturile mici, promotii si oferte care se schimba periodic in cadrul magazinului online, va oferim posibilitatea de a va consulta cu un specialist in instalatii care va va consilia telefonic si va va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru casa dumneavoastra.

 

Mai mult, produsele noastre vin insotite de garantie certificata si beneficiati de transport gratuit la orice comanda peste 700 lei.

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO