Boilere termoelectrice - produse incepand de la 699.00 lei

Boilere termoelectrice - 32 produse

Filtreaza
 

Boilerul termoelectric este echipamentul destinat doar incalzirii apei calde menajere. Spre deosebire de instantul pentru apa calda, in cazul acesta apa este incalzita intr-un rezervor, prin acumulare, si, ulterior, poate fi folosita oricand de utilizator in limita volumului preparat. Gama de boilere prezente pe Roinstalatii ofera posibilitatea unor volume, puteri variate si la preturi accesibile oricarui buget. Toate boilere disponibile aici, online, sunt cu montare verticala. Puteti consulta si oferta noastra de boilere electrice.


Avantajele boilerului electric


Boilerul termoelectric incalzeste un volum mare de apa calda, este fiabil, ecologic. Functioneaza fara flacara deschis, asadar nu elibereaza noxe si se poate instala fara cos de fum, la locul de consum.


Cum alegeti un boiler termoelectric?


Intrucat apa este incalzita prin acumulare si ulterior consumata, exista cateva criterii importante care trebuie urmarite in alegerea boilerului potrivit:


- Volumul boilerului electric

- Puterea

- Izolatia

- Pretul si garantia boilerului termoelectric


Volumul boilerului termoelectric


Pentru alegerea modelului potrivit de boiler termoelectric este necesar sa calculati volumul de apa al cazanului in functie de consumul casnic. Exista estimari asupra volumului de apa necesa de apa calda menajera folosita de o persoana zilnic, in functie de temperatura si nivelul de confort l individului.


Astfel, o persoana, care foloseste apa calda la un nivel de confort minim  are nevoie de 10-20 l/zi apa incalzita la 60 grade Celsius si 15-30 l/ zi pentru apa la 45 grade Celsius; la confort mediu utilizeaza 20- 40 l/zi (60 grade Celsius) sau 30-60 l/zi (45 grade Celsius); pentru confort sporit consuma 40- 70 l/zi la 60 grade Celsius si 60-100 l/ zi la 45 grade Celsius.


In plus, se va lua in calcul numarul de locuri de consum (chiuvete, dusuri, bai etc). Pentru a va asigura confortul de apa calda, fara a supra-dimensiona boilerului termoelectric, apelati mai degraba la un specialist care sa va evalueze volumul cazanului  cat mai realist.


Puterea boilerului hidroelectric


Modelele de boilere termoelectrice expuse online in magazinul Roinstalatii au puteri cuprinse intre 1800 si 2000W. O buna evaluare a capacitatii de incalzire a boilerului electric ajuta la un confort in incalzirea apei calde menajere. Aceasta este direct proportionala volumul de apa al cazanului, astfel un volum mai mare de apa necesita dimensionarea boilerului in consecinta.


O putere redusa afecteaza timpul de incalzire al apei calde in boiler termo-electric.


Izolatia


Izolatia este cea care tine apa incalzita pentru o perioda mai lunga, de aceea materialul din care aceasta este produsa este un criteriu de alegere a boilerului termoelectric. Produsele online au izolatie de densitate marita din poliuretan.


Pretul si garantii ale boilerelor termoelectrice


Confortul termic al boilerelor termoelectrice din magazinul online Roinstalatii vine la un pret ieftin. Modelele au costuri cuprinse intre 500 si 100 lei, in functie de specificatiile tehnice ale fiecarui produs.


Garantia este un aspect de luat in seama la achizitionarea boilerului. Ariston ofera garantie 3 ani pentru corp si 2 ani pentru componentele electrice, producatorul bulgar Eldom, garanteaza produsele timp de 2 ani.


Cumparati practic, cumparati modelul de boiler termoelectric online!

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO