Aer conditionat mono split - produse incepand de la 50.00 lei

Aer conditionat mono split - 136 produse

Filtreaza
Transport gratuit
Produs cadou
Produs cadou
Produs cadou
 

Despre aparatele de aer conditionat mono split

 

Aparatele de aer conditionat mono split au la baza cea mai evoluata tehnologie in domeniul racirii interioarelor pentru maxima eficienta energetica, inverter, care scade costurile la facturile lunare cu pana la 30% fata de produsele conventionale. Astfel, echipamentul de racire pe baza de inverter mono-split sunt practice si eficiente in racirea spatiilor precum apartamente, birouri, case, pensiuni, hoteluri sau orice alte incinte unde se doreste ca pentru fiecare unitate exterioara sa se monteze o singura unitate interioara.


In oferta Roinstalatii.ro aveti posibilitatea de a alege o gama variata de modele de aer conditionat monosplit, cu putere de racire cuprinsa intre 9.000 BTU si 24.000 BTU, cu preturi pentru toate bugetele si cu, siguranta, toate economice prin eficienta echipamentelor de racire. Dincolo de raportul competitiv pret versus eficienta, marcile furnizate pe website sunt alese din consideratie pentru toti clientii nostri.


Principalii producatori din catalogul de aer conditionat online sunt Ariston, Gee si Nordstar, alaturi de accesorii de montare, proprii Roinstalatii. Selectia furnizorilor echipamentelor de racire a fost creata pentru ca toti clientii nostri sa poata alege aparate cu optiuni tehnice dorite la preturi pe bugetul fiecarui cumparator de instalatii de racire.

 

Aer conditionat mono split cu inverter pentru eficienta energetica

 

Aparatele de aer conditionat mono split cu inverter sunt ultima tehnologie in domeniul instalatiilor de racire, de altfel singura existenta pe piata. Sistem de functionare al acestui tip de echipament permite utilizatorului o reducere a costurilor lunare la facturi cu pana la 30%. Toate produsele din oferta Roinstalatii sunt superioare clasei energetice A+, mai mult chiar, mare majoritate a acestor aparate de aer conditionat fiind clasificate conform normelor europene in vigoare in clasa A++.


Tehnologia inverter care sta la baza functionarii aparatelor de aer conditionat monosplit, existente in oferta online a Roinstalatii.ro, are la baza un sistem de compresor modern, dublat de ventilatie performanta si automatizare inovativa, care impreuna asigura racirea accelerata a spatiului intr-o prima etapa,apoi, cand temperatura ambientala este aproape de cea reglata de utilizator, compresoarele isi micsoreaza turatia pana la atingerea parametrilor doriti. Ulterior racirii la nivelul dorit, echipamentul de racire continua sa functioneze la minim rotatii, eliminand pierderile de energie calorica si electrica (functionare constanta implica consum redus, in comparatie cu sistemul conventional de pornire si oprire a compresoarelor prin care se iroseste din ambele tipuri de energie).

 

Puterea de racire a aparatelor de aer conditionat mono split

 

Aerele conditionate monosplit, disponibile online in oferta Roinstalatii.ro, acopera o plaja larga de putere pentru a asigura necesitatile de racire pentru spatii de diferite dimensiuni. Astfel, aparatele de 9000 BTU de la Ariston, Nord Star si Gree, potrivite incaperilor cu o suprafata intre 12 si 23 metri patrati, sunt echipamente de inalta eficienta energetica, incadrate in clasa A++. Majoritatea modelelor de aer conditionat sunt livrate cu kit de instalare inclus, pentru o montare simplificata.


Pentru suprafete cuprinse intre 23 si 30 metri patrati, modele de 12.000 BTU ale aparatelor de aer conditionat de la Ariston (Alys Plus) NordStar (CS-32V3A-1C137AY4A) si Gree (Lomo, Ucrown si Viola) cu inverter asigura racirea de care ai nevoie, la maxim eficienta energetica ( clasificare A++), toate aducand extra - caracteristici de functionalitate, proiectate pentru confortul termic si o utilizare simpla.


Fabricate pentru capacitati mai mari de racire, 18.000 si 24.000 BTU, sunt modelele de aer conditionat monosplit de la NordStar si Gree care, dincolo de utilitatea in racirea spatiilor de dimensiuni generoase, ofera modele ingenioase in care conectivitatea pentru uzabilitate trece la nivelul Internet of Things tocmai ca proprietarul sa aiba maxim confort in utilizare.
Caracteristici moderne care fac diferenta pentru aparatele de aer conditionat monosplit


Dincolo de posibilitatea de a alege echipamente la puterea de racire necesara unor volume variate de incaperi, modele de aer conditionat monosplit ale celor trei marci disponibile in oferta sunt proiectate la cel mai inalt nivel tehnologic pentru ca utilizatorul sa beneficieze de confort si flexibilitate in exploatarea aparatului. Modelele din gama sunt ultra silentioase, performante si dotate cu extra caracteristici ce cresc performanta si uzabilitatea.


Astfel, modele de aparate de aer conditionat monosplit de la Ariston au implementata functia “follow me” care controleaza in mod exact nivelul temperaturii prin telecomanda cu termostat. Produse ale Gree sunt prevazute cu conectivitate Wi-Fi pentru o administrare facila a aerului conditionat si sunt proiectate cu functia de deumidificare, racire- incalzire rapida, ultra-silentiozitate si alte operatiuni pro-confort.. De altfel, Nordstar prin echipamentele sale de racire are implementate trasaturi tehnice similare, in plus, permit utilizatorului regleze temperaturi diferitiate pe timp de noapte/ zi sau sunt prevazute cu un sistem de autodiagnoza performant. Acestea sunt doar o mica parte a tehnologiilor si inovatiei existente la aparatele de aer conditionat din oferta online.


Toate aparatele de aer conditionat monosplit pe website-ul Roinstalatii au design modern, dimensiuni reduse, special proiectate pentru a fi incadrate in orice fel de design ambiental. De altfel, modelele au afisaj digital, prin care caracteristicile tehnice pot fi gestionate la o simpla apasare buton.

 

Preturi aer conditionat mono split

 

Preturile aerelor conditionate monosplit din oferta Roinstalatii ofera cumparatorilor posibilitatea de a gasi intotdeauna un produs care sa ii avantajeze, atat in ceea ce priveste optiunile tehnice, dar si in a se incadra in bugetul alocat aparatului de racire. Cele mai ieftine aparate de aer conditionat existente in catalogul online au preturi de aproximativ 1300 lei, pe cand cele mai performante aparate costa maxim de 3700 lei. Diferenta de calitate sau de marca, precum si plusul de confort pe care caracteristici suplimentare ale aparatele le aduc in confortul termic si de utilizare al utilizatorului se reflecta in pretul echipamentelor de racire. In oferta Roinstalatii gasiti aparate de aer condionat pe bugetul oricui, adaosul in calitatite si pret implica si confort sporit.


Alegeti confortabil, online, orice produs va doriti din confortul fotoliului dumneavoastra, noi va livram aparatul de aer conditionat monosplit la usa. In plus, avem produse la oferta, pentru care transportul este gratuit. Spor la cumparaturi!

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO