Panouri solare - alege ce se potriveste pentru casa ta!

Panouri solare - 4 subcategorii

Top vanzari Panouri solare apa calda
Pachete promo
Pachete promo
Pachete promo

 

Ce sunt sistemele de panouri solare?

 

Energia solara este o resursa inepuizabila si autonoma, iar faptul ca aceasta are intrebuintari multiple reprezinta un mare avantaj de care putem beneficia. Dintre cele mai importante functii ale energiei provenite de la soare face parte si faptul ca aceasta poate fi utilizata pentru obtinerea de energie termica sau electrica. Procedeul implica utilizare sistemelor de panouri solare, care se clasifica in doua categorii: panouri solare termice (pentru energie termica) si panouri solare fotovoltaice (pentru energie electrica).

 

Bineinteles, fiecare dintre aceste doua tipuri de panouri se impart, la randul lor, in mai multe subtipuri si modele, in functie de modul de functionare, de piesele din componenta lor etc.

 

Panouri solare: avantaje

 

Folosirea sistemelor de panouri solare fotovoltaice sau termice ofera numeroase beneficii pentru utilizatori. Printre cele mai importante avantaje ale panourilor solare se numara:

 

  • Randamentul ridicat - in procesul de producere a energiei termice, panourile solare prezinta un randament ridicat; acest lucru se datoreaza faptului ca radiatiile solare care sunt captate de catre panouri sunt utilizate integral pentru producerea energiei.
  • Costurile scazute - folosirea sistemelor complete de panouri solare reprezinta o modalitate economica de a beneficia de energie termica si electrica in orice tip de spatiu. Desi necesita o invesitie initiala ridicata, aceasta se amortizeaza rapid, datrita economiilor de consum care se vor inregistra.
  • Tehnologia eco - un panou solar are impact nul asupra mediului ambiant, datorita tehnologiilor eco-friendly care stau la baza functionarii sale. Astfel, spre deosebire de utilizarea altor tipuri de combusitibili, procesarea energiei solare prin intermediul panourilor solare nu produce reziduri, fum sau miros.

 

Sisteme complete de panouri solare de la Roinstalatii.ro

 

Roinstalatii.ro comercializeaza sisteme complete de panouri solare. Din oferta de produse a magazinului nostru fac parte diverse tipuri de panouri solare, precum si sisteme de sisteme solare cu centrala, ideale pentru crearea confortului termic si pentru frunizarea energiei electrice in casa ta. Venim in sprijinul tau oferindu-ti cele mai bune oferte de panouri solare, furnizate de la producatori renumiti, cum ar fi Ariston si Cosmosolar.

 

Calitatea produselor si a serviciilor noastre este garantata de experienta vasta pe care echipa noastra o are in domeniul instalatiilor, asa ca alegandu-ne veti beneficia de lucrari rezistente si durabile si de produse ultraperformante.

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Panouri solare