Boilere electrice - produse incepand de la 350.00 lei

Boilere electrice - 92 produse

Filtreaza
 

Despre boiler electric

 

Boilerele electrice sunt echipamentele electrocasnice, de dimensiuni medii si mari, care va asigura independenta in incalzirea ACM (apei calde menajere). Acestea sunt o optiune pentru prepararea ACM in situatia in care fie nu sunteti racordati la o retea de gaze, fie incalzirea centralizata de tip RADET sau similar este insuficienta.  In oferta roinstalatii gasiti o varietate de  modele, producatori (Ariston, Eldom, Drazice), volume, puteri si preturi.


Exista diferite criterii pentru alegerea unui boiler electric, iar primele considerente in alegerea modelului potrivit se refera la utilitatea acestuia in raport cu necesitatile dumneavoastra, urmat pret.

 

Cum alegi un boiler electric potrivit? Criterii

 

Modele de boilere electrice

 

In functie de pozitionarea boilerului electric, exista:

 

  • - boilere verticale
  • - boilere orizontale
  • - boilere sub chiuveta
  • - boilere deasupra chiuvetei

 

Este un criteriu important de alegere,  care depinde de spatiul disponibil in locuinta si, care trebuie corelat cu volumulul aparatului.

Volumul boilerului electric

Stabilirea corecta a  volumului  boilerului electric va asigura confortul de apa calda menajera necesar in rutina zilnica. Este general acceptat ca pentru o persoana sunt necesari 30-50 l de apa calda menajera pentru dus, spalat pe maini, spalat vase. Pentru a evalua cantitatea necesara pentru o familie cu mai multi membri, luati in calcul consumul comun de apa calda, nu multiplicati.

 

Sub-dimensionarea boilerului va creeaza disconfort in rutina zilnica, supa-dimensionarea implica un timp indelungant  de incalzire si un consum crescut de energie electrica.

 

Boilerele electrice de volum mic ( 6-30 l) sunt utile  pentru a suplimenta producerea de apa calda menajera sau intr-un loc de consum minimal (exemplu- pentru o chiuveta unde apa este folosita pentru a spala mainile). In cazul in care aveti dubii asupra volumului de apa calda necesar, apelati la un specialist pentru evaluare.

Puterea, presiune, timp de incalzire a boilerului pe curent electric


Puterea si presiunea sunt detaliile tehnice care aduc plus confort, mai exact asigura volumul de apa calda menajera dorit in timp util.  Din acest motiv aceste detalii sunt importante in alegerea aparatului potrivit.

 

Presiunea boilerelor electrice casnice este un parametru pe care sa il luati in cosiderare in pozitionarea aparatului in raport cu locul de consum. Cu cat este mai mare presiunea, cu atat mai flexibila distanta la care il puteti monta. In oferta Roinstalatii  presiunea de lucru este 6, 8 bari, iar timpul de incalzire a apei variaza intre 29 minute la cateva ore, in functie de volum, putere si functii suplimentare ( de exemplu, functiile Nanomix si Bestale modelelor Ariston, care reduc timpul de incalzire al apei)

 

Cu puteri intre 1200 si peste 2000 W, 10l si 200l - volum,  boilerele electrice din oferta online a Roinstalatii  pot deservi atat locuri de consum redus, dar si case cu necesitati de apa calda menajera crescute.

 

Densitatea, calitatea, izolatiei din material poliuretanic asigura pastrarea apei incalzite la temperaturi ridicate.

Functii suplimentare ale boilerelor electrice


Boilerele electrice performante sunt fabricate cu extra functii  care asigura performanta ecologica, un timp scazut de incalzire a apei calde menjare. Exemple de extra-functii: termostat electronic pentru reglarea exacta a temperaturii, anozi suplimentari sau supra dimensionati pentru incalzirea apei, programatoare zilnice sau saptamanale, afisaje LED sau chiar touch (pentru o utilizare mai simpla), extra module pentru confort in utilizare si economisire (manual, eco, program etc).

 

Garantia si pretul boilerului electric

 

La cumpararea unui boiler electric luati in calcul nu numai pretul, dar si conditiile de garantie. In oferta online Roinstalatii exista produse care au garantie de pana la 7 ani pentru corpul boilerului si 2 ani pentru componentele electronice.  

Din magazinul online veti gasi de la cele mai ieftine si simple boilere electrice, la cele mai performante dar la preturi care sa reflecte calitatea.

Cumparati online, cumparati mai simplu!

RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO