Reductoare de presiune a apei

RoInstalatii.Ro | Blog | Reductoare de presiune a apei
Reductoarele de presiune a apei in instalatii casnice - mai sigur, mai economic
Va recomandam

Publicat la 03 Mar 2014 | 77 afisari


Reductoare de presiune, instalatii sanitare, siguranta

Reductoarele de presiune pentru apa au rolul de a proteja instalatiile sanitare de presiunea ridicata la intrare. In acelasi timp, pastreaza aceasta presiune la un nivel constant de-a lungul circuitului, in ciuda unor variatii excesive ale presiunii externe. Avantajele montarii unui redactor de presiune lucreaza pe doua paliere. In primul rand, printr-o presiune redusa in instalatia de apa, evitati defectiunile altor componente (tevi, fittinguri etc). Pe de alta parte, reductoarele de presiune pot scadea pierderile de apa provenite din presiunea excesiva a acesteia. In oferta roinstalatii.ro toate reductoarele vin presetate la o presiune de 3 bar, avand posibilitatea de reglare la o variatie de 0.5-6 bar. Produsele sunt certificate si garantate, toate echipamentele de acest fel avand garantie pe o perioada de 2 ani!

Montarea si utilizarea reductoarelor de presiune pentru apa


Presiunea prea mare a apei poate cauza defectarea vanelor, tevilor si subansamblelor aflate intr-un circuit. Reductorul are rolul de a reduce si mentine presiunea stabila in sistem, iar o presiune mai mica si constanta scade si riscul ca piesele montate in instalatia sanitara sa cedeze. Odata instalat un astfel de echipament, presiunea variabila externa nu influeteaza presiunea de iesire. Presiunea maxima externa a reductoarelor comercializate de roinstalatii.ro este de 25 bar. In ciuda faptului ca este un echipament fiabil, se recomanda instalarea unui filtru inainte de reductor, intrucat murdaria din apa il poate strica.

 

Reductoarele din oferta noastra sunt presetate la presiunea de 3 bar, dar se pot regla simplu la alti parametri prin rotirea unei piulite din ansamblul echipamentului. In cazul in care doriti sa verificati presiunea apei la intrare in circuit, este recomandata instalarea unui manometru. De asemenea, pentru o exploatare mai usoara (verificarea manometrului, reglarea presiunii, schimbarea filtrului, daca este cazul) locul montarii trebuie sa fie usor accesibil.

 

Considerati necesar un redactor de presiune al instalatiei? Va recomandam sa analizati oferta roinstalatii.ro pentru a gasi un echipament potrivit circului dumneavoastra. Cu noi cumparati simplu online si avem acoperire in toata tara! Va invitam la cumparaturi utile casei dumneavoastra!

 


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau