Cel mai bun boiler - caracteristici ale produselor de top - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Cel mai bun boiler - caracteristici ale produselor de top

Cel mai bun boiler - cinci caracteristici esentiale pentru un produs de top

Va recomandam


Publicat la 16 Oct 2018 | 240 afisari


Boiler, apa calda, confort termic

Daca stii sa alegi in mod corect un boiler de pe roinstalatii.ro, acest lucru va contribui in mod direct la confortul de care intreaga ta familie se va bucura ulterior. Asadar, ne-am propus sa impartasim cu tine in randurile de mai jos principalele lucruri de care sa tii cont, atunci cand achizitionezi un astfel de produs.

Cate persoane vor folosi boilerul respectiv? Care este timpul de incalzire a apei? Dar de montaj cine se va ocupa? Ei bine, despre toate acestea vorbim pe larg putin mai jos, precum si despre alte caracteristici importante pe care un boiler foarte bun le inglobeaza. Iata care sunt acestea:

 

1. Volumul si capacitatea de incalzire a boilerului
2. Termoizolatia boilerului pe care vrei sa il cumperi
3. Timpul de incalzire a apei
4. Montajul boilerului
5. Protectia anti-inghet

 

1. Volumul si capacitatea de incalzire a boilerului

Daca vrei sa il folosesti pentru apa calda la chiuveta si dus, atunci un boiler de 80 de litri isi face foarte bine treaba in casa ta. Daca insa preferi baile relaxante, dupa programul solicitant de la birou, un boiler cu o capacitate de 100 de litri este mult mai indicat. Conteaza foarte mult numarul de persoane si tipul de utilizare al apei calde pe care il preferati in casa, de aceea, pentru orice intrebare referitoare la alegerea boilerului potrivit, nu ezita sa ne ceri oricand sfatul.


2. Termoizolatia boierului pe care vrei sa il cumperi

Clientii nostri trebuie sa stie ca indiferent de boilerele pe care le aleg de pe site-ul nostru (boilere pe gaz, boilere electrice etc), termoizolatia este extrem de importanta, pentru o eficienta maxima in utilizarea acestui produs. Cele mai bune boilere sunt prevazute cu un strat sigur de spuma poliuretanica, ce blocheaza pierderile de caldura si mentin o temperatura optima a apei incalzite, pentru mai mult timp. Astfel, tu te bucuri de un consum mai redus de energie si apa, zi de zi.


3. Timpul de incalzire a apei

Atunci cand faci baie sau dus, vrei ca apa din boiler sa se incalzeasca imediat, astfel incat sa nu fii nevoit nici sa astepti prea mult pentru incalzirea acesteia, nici sa fii nevoit sa te speli cu o apa rece sau calaie. Tine cont de faptul ca un boiler cu o capacitate mare va avea nevoie de un timp mai mare pentru incalzirea apei, asadar este extrem de important sa alegi exact produsul potrivit pentru casa si nevoile tale. In aceeasi ordine de idei, consumul de curent electric sau cel de gaz depind de treapta la care tu setezi boilerul, astfel incat, daca vrei ca apa sa se incalzeasca mult mai repede.  

 

4. Montajul boilerului

Nu trebuie sa ignori acest detaliu extrem de important, pentru ca altfel risti sa pierzi garantia pentru acest produs. Un boiler se instaleaza in locuinta doar de catre o persoana avizata, in masura sa lucreze cu presiunea ridicata, gazele si curentul electric, in deplina siguranta.

Firma agreata (de obicei, trecuta in certificatul de garantie) te scapa de orice fel de grija, in acest sens. Daca ai nevoie de sfaturi suplimentare privind montajul unui boiler electric sau al unuia pe gaz, fii liber sa ne pui orice intrebare doresti. Numarul de telefon la care putem discuta este: 0376.44.80.30.

 

5. Protectia anti-inghet

De cele mai multe ori, lipsa de spatiu dintr-o anumita locuinta impune amplasarea boilerului respectiv fie intr-o anexa a casei (debara, garaj, beci, pod etc) Or intr-un astfel de mediu, frigul de peste iarna poate pune bete in roate bunei functionari a unui astfel de sistem. De aceea, este bine sa iti cumperi un boiler de pe roinstalatii.ro cu functie anti-inghet, ce asigura o buna functionare a sa, chiar si la temperaturi critice. Astfel, intreaga ta familiie se va bucura oricand de apa calda, chiar si atunci cand boilerul este amplasat intr-o anexa friguroasa.

 

Iata cele mai importante caracteristici ale unui boiler foarte bun. Indiferent de combustibilul utilizat, un boiler poate oferi confortul scontat intregii tale familii, oferind apa calda ori de cate ori este nevoie. Pentru absolut orice intrebare legata de produsele noastre, nu ezita sa ne contactezi!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau